loncek1 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 me absolutno ne zanima sprva se mi je zdelo, da se samo delam, da me ne zanima, toda zdaj vem ,da ne maram tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Obrekovanje, ja grda razvada vseh nas. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Loncek - Tudi jaz sem taka.Vendar pa... se vcasih vendarle zalotim, da se celo mene vcasih prime malo tega - opravljanja...Po defoltu pa ne maram tega, ker se mi prvic ne da ukvarjati z brezveznarijami drugih - imam s sabo dovolj dela, drugic pa ne maram dajati takih energij v vesolje - jaz opravljam, opravljali bodo mene... tako nekako. Pa ne pocutim se dobro, ce se govori o tretji osebi, ce le-ta ni prisotna.Ce pa ze imam in povem tudi negativno mnenje, pa sem z njim ze tudi seznanila onega - tako to potem ni opravljanje. Ma - z opravljanjem je po mojem tako kot z negativnimi lastnostmi - nihce jih nima. A vendar se vsevprek opravlja... in vcasih izvem taksne stvari o sebi.... res bedaste... recimo se je enkrat lansiralo, da jaz delam - prodajam v mesariji... ces - to pa me bo prav zares ocrnilo... ... ker me je nekdo videl v trgovini s takimi izdelki (najverjetneje pa sem kupovala kavo ali chike ali cajteng ali radensko)...Pa se malo lansira... malo sprozi v vesolje.....Oh, kolikokrat so me kateri vpletli v kaksne svoje bolne filme take...Potem imas take, da je nekdo videl onega, ki je tip od te, kako je z eno bejbo se prevec prijateljsko pozdravil.Kasneje se seveda izkaze, da je to bila kaksna sestricna ipd... - samo je imel pa ta ze ornk frke doma na ta racun, ko je recimo pozabil, s katero se je zdaj tako prijateljsko pozdravil in morda to zanikal...Tudi tu na forumu, v blazji obliki: A ves, da je marsa narocila, naj se debatira o ne vem cem? To se malo tako usput navrze, oni malo doda, nepremisljene besede dobijo obliko in celo razseznosti. Vse pa je najveckrat samo plod in mix prebujne domisljije, fousije in prehitrega sklepanja. Kot ste rekli - za dobrim konjem se prasi...In: ljudje mecejo kamenje na tista drevesa, ki imajo plodove. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 He he...Marsa..o čem bi torej zdaj debatirali ..joj sem hudobna. Sama sebi ze grem na jetra...to je ziher škorpijonov moment. No ja, seveda. Vsi ogovarjamo. Kaj sem zadnjič ven spravila - sodelavca vprašam kdaj se bo selil(zadnje čase samo še zidam, opremljam, gradim bazene in tako ), mi reče, da je on že preseljen žena pa je v stanovanju? Halo??? Sta se zdaj ko je vse končano sprla? En dan to premlevam v sebi, pol pa povprašam za dodatne informacije...kar je bilo edino pametno . Komot bi mu lahko določila, da se ločuje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Meni gre na zivce, ko me poklice ''frendica'' in mi zacne na dolgo in siroko razlagat kako se je sprla s tem ali onim in res grdo govori o 3 osebi....ja ok si mislim sem ''prijateljsko uho'' pa bom poslusala naj se bejba spuca pa bo ok....pa se ponovi 1x pa 2x pa kar mal pogosto in ugotovim da sem sama polna negativne energije in sem cist zapacana s svinjskimi mislimi, ki se tepejo z mojimi buaaaaa...ze nekajkrat sem se pocutila kot izzeta cunja po taki seansi. In potem se doticna spravi z doticnim v dnevu ali dveh....kao da se ni nic zgodil, in mi govori cist drugo zgodbo. Seveda ko se sporeceta me zopet poklice in gremo juhu se enkrat.....Pa seveda vsak terapevt ima svojga terapevta...poklicem jaz svojo frendico in povem da imam ful bad feeling, k mi jih je una prej tok natrosila negativnih....ja seveda jaz sem tudi opravljivka, ki prenasa naprej. Nic ne pride naprej ostane ''potihnjeno''Ja vcasih recem komu kaj ..bolje receno mislim si ufff ''grde misli in pridevnike'' ampak pol mal razmislim pa je ok...pa seveda se tudi pritozim cez kaksno kravo , bika ali pa osla... Trudim pa se ostati pozitivna in ne prenasat slabih misli naprej, ker verjamem da what goes around comes around. Ker ko zacnes nekoga ogovarjat s slabim namenom izgubis kredibilnost. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Ne maram. Ena moja kolegica..., ma čist vse mora vedet, pol je pa pametna, da je joj... O vsakem ve vse živo... Me ne zanima in me moti!Sem pa tudi že razmišljala, kaj pa jaz? Pa moram priznat, da kadar se dobimo še nekaj kolegicami, si imamo tudi veliko povedat - ampak se mi zdi, da čist na drugem nivoju , vsekakor ostane med nami - se res štekamo in smo na isti valovni... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Ne maram. Ena moja kolegica..., ma čist vse mora vedet, pol je pa pametna, da je joj... O vsakem ve vse živo... Me ne zanima in me moti!Strelka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 ah dajte no, včasih je pa lušten se s kakšno kolegico dobit in mal previrit, kako kdo od naših poznanih živi. Nimam navade, da sem pol pametna, in govorim, ja to bi moral naredit, pa take., ampak, da si malo z stvarmi na tekočem. je za vas to grdo? Prav, mene pa včasih prav zabava, ker sem po naravi radovedna in imam rada skrivnosti. Je pa ena stvar tud res, če mi kdo kaj zaupa, zaupne narave, ne grem govorit naprej. to me pa jezi. Se spomnim, sem res eno zelo osebno stvar povedala svoji kolegici, in se je enkrat pol v pogovoru zagovorila, da za to ve njen fant. Ne, tega pa res ne maram. Mal trača, mi pa vsekakor paše, pa ne preveč. Ker vidim razliko, če se tam pa tam, malo pozabavaš z govoricami, ali pa če živiš samo od tega, komu gre kaj narobe, svojih problemov pa ne vidiš. tud lastno krivdo moraš priznati, ker si tud ti sm človek. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 tako je, povedati je treba v obraz.......kdor obrekuje pomeni, da nima kaj delat predvsem pa da skriva svoje slabe lastnosti na ta način da daje v ospredje slabe lasnosti drugih. oj, kok sem pamtn Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 contesa, vaše veličanstvo, kako sem počaščen da vam lahk polubim rokco Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Če želiš komu kaj povedati, mu povej v obraz, če pa ne moreš, drži jezik za zobmi!Najbolj grdo pa je, da se mu smehljaš, kimaš, potem pa opravljaš za njegovim hrbtom, eni tretji osebi, ki jo mogoče sploh ne pozna. :xx!:ja, to se strinajm, da se mu smejiš za hrbtom in se delaš norce iz njega, tega tud sama ne prenesem. A zame je tud obrekovanje, če sediš nekje v gostilni in poveš, čist na naraven način, ti njemu se je pa to in to zgodilo. Brez škodoželjnosti in brez privoščljovsti. To pa vseeno mislim, da vsi delamo. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Jaz ponavadi obrekujem, obrekovalce . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 volk© to pomeni, da si ponavadiOBREKOVAN Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Le kje je meja, med obrekovanjem, informacijo ali celo opozarjanje na nekoga? :o|o: Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 meja je v čisti teatralni predaji, dokazovanju telesnih mimik in ozaveščen sprejemnik˝ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Aaakhut:volk©to pomeni, da si ponavadiOBREKOVAN Ja seveda, saj me ti skoz obrekuješ Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 volk© obrekuje obrekuje volk©a vsi ostali pa to poslušamo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 mate u sluzhbi sej kej pochet... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 mogoče pa ne bi blo slabo, da bi si jest omislila LF med službo... bi mel otroc vsaj mer pred mano... bom Gabra vprašala, če bi zrihtaou tole za otroke Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 Mateja, dobra ideja Lahko pa uvedeš ŠF (šolski forum) Si predstavljaš kako bi otroci prfokse opravljal Aja, ali pa prfoksi prfokse Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 mate u sluzhbi sej kej pochet... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Seveda kdaj tut obrekujem. OK sm samo človek in priznam svoje napake. Se pa poskušam držat pravila, da svoje mnenje povem naravnost v obraz, čeprav sem ugotovila, da eni tega pač ne prenesejo. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.