Mašinca 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Ja raje vidim, da mi človek v obraz pove, kaj si misli, kot pa da slišim, da se okoli govori. Pa tudi vsaka kritika ni slaba. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 smo se zadnjic s sosolkami, ko smo se nekje srecale, pogovarjale o eni sosolki.. pa je zraven prisel en in rekel nekaj v stilu.. aja, opravljate, ne bom motil... sem se malo zamislila... a je to ze opravljanje, ce se pogovarjas o nekom, ki ga ni zraven? kaj nam pa potem se ostane? pogovori o vremenu? kaj smo pa kaj danes poceli.. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 30. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2003 Aja, ali pa prfoksi prfokse :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Mhm, jaz sem tudi že kar dosti o tej temi razmišljala. Kaj sploh je opravljanje. Mene načeloma zanima, če npr. nekdo na nek način živi, ali nekaj naredi, kaj ob tem razmišlja, oz. kaj ga žene v to dejanje. Zanimajo me odnosi med ljudmi in ravnanje ljudi. Pri tem mi ni važno na koga konkretno se nanaša, lahko je to oseba žblj. Npr. všeč so mi knjige, ki opisujejo odnose - tak način mi je všeč. Npr. če srečam koga iz osnovne šole, pa običajno vprašaš, če je koga od sošolcev srečal, pa če kaj ve, kaj se z njim godi. Gre spet za pogovor o nekom, ki ni prisoten, a potem ne bi bilo prav, da se veseliš za nekoga, ki ga ni zraven, ali da si do njega sočuten? Meni niso všeč hinavščina in škodoželjno prenašanje in napihovanje polresnic ali laži. :xx!: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Stara mama rada reče, da je obrekovanje duševna revščina. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Stara mama rada reče, da je obrekovanje duševna revščina. obrekovalcev....al obrekovanca 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Ha, pa to ni res, ti vedno nek čist poseben aspekt najdeš . odgovor je lahko ali ali pa in, kaj boš pa zdaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 kwa nek she naprej bom veselo obrekoval OBREKOVALCESANCTA SIMPLICITA 666 zlomkou....blablabla ... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 a pol če lepo govoriš o tistih,ki jih ni zraven, je to tudi obrekovanje???????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 a pol če lepo govoriš o tistih,ki jih ni zraven, je to tudi obrekovanje???????? v vsakem primeru.... 666 zlomkou....blablabla Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 pol pa nima smisla lepo govortbom pa raje še naprej grdo pa se vsaj ne bom obremenjevala če je obrekovanje al nesicer pa je vsak enkrat na strani obrekovalcapa enkrat obrekovanno ja pa ne samo 1x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 pol pa nima smisla lepo govortbom pa raje še naprej grdo pa se vsaj ne bom obremenjevala če je obrekovanje al nesicer pa je vsak enkrat na strani obrekovalcapa enkrat obrekovanno ja pa ne samo 1x in tudi ne samo vchasih... 666 zlomkou....blablabla Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ok pol pa zmeraj in večkrat so whatupam vsajda tudi oni ki me obrekujejo tako uživajokot jaz ko jih obrekujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Mislim, da tudi to spada med obrekovanje :xx!: Sem ter tja se v kakšni družbi govori o glasbi, pa kaj nam je všeč, pa kdo in v takih temah, sem imela navado povedat, da je bil moj prvi glasbeni idol Andrej Šifrer. Da sem kot deklica poslušala ploščo Martinov lulček, jo znala na pamet, da rada poslušam njegovo glasbo Ali gorje!Briga ljudi za njegovo glasbo! Jaz razen z ovitka plošč niti ne vem, kako Šifrer izgleda, ljudje pa so mi vsevprek hiteli razlagat, kakšen prasec pravzazaprav je Neke štorije, saj se ne morem niti spomnit kaj. V glavnem težka beda. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jest pa mislm, da je Šifrer car. Tut jest sm rasla z Martinovim lulčkom ipd. Pa ostali komadi, k so eni ratal skor ponarodeli. Pa tut če mi ne bi bla njegova muska kul (to ne pomen sicer, da mam vse njegove CDje in pet plakatom ), brez veze neki natolcevat. Ampak ljudje so fovš. :xx!: :xx!: Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Obrekovanje je v bistvu precej širok pojem. Se je v bistvu kar težko navaditi samo druge zadeve pogovarjati. Se tudi jaz še učim :o|o: . No ja, vsaj škodoželjna nisem, ampak manjka kašen level 2 in 3 .... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Ne vem, kaj je opravljanje. Ce je to govorenje o drugih ljudeh, ki v pogovoru niso prisotni, potem opravljam in opravljate vsi, s katerimi sem kadarkoli govorila na luni prek OS-jev in teh ni malo. S tem ni tudi nic narobe. Skodit nekomu z opravljanjem...to je pa druga. Ceprav zadnje case opazam pri znancih, da tisti, ki so najbolj proti temu (kvazi svetniki), to pocnejo. Povedati nekomu v obraz??? No ja no. Jaz osebno sem velikokrat raje tiho in si mislim svoje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Hehe...... Ma, nek se praši..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 a? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 bi ? Mah nič teb, tam v Contesinem postu sm bral citiran Marsin post..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 V redi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Priznam! Kdo pa ne? Lepo vas prosm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 ni ga lepšega ko pa nekoga zašinfat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Končno mi je kapnl, pa saj samo skrbijo, da jim je najlepše možno....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.