Skoči na vsebino

Obrekovanje

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 86
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

smo se zadnjic s sosolkami, ko smo se nekje srecale, pogovarjale o eni sosolki.. pa je zraven prisel en in rekel nekaj v stilu.. aja, opravljate, ne bom motil...

sem se malo zamislila... a je to ze opravljanje, ce se pogovarjas o nekom, ki ga ni zraven?

kaj nam pa potem se ostane? pogovori o vremenu? kaj smo pa kaj danes poceli..

x;)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• 2 months later...

Mhm, jaz sem tudi že kar dosti o tej temi razmišljala. Kaj sploh je opravljanje.

Mene načeloma zanima, če npr. nekdo na nek način živi, ali nekaj naredi, kaj ob tem razmišlja, oz. kaj ga žene v to dejanje. Zanimajo me odnosi med ljudmi in ravnanje ljudi. Pri tem mi ni važno na koga konkretno se nanaša, lahko je to oseba žblj. Npr. všeč so mi knjige, ki opisujejo odnose - tak način mi je všeč.

Npr. če srečam koga iz osnovne šole, pa običajno vprašaš, če je koga od sošolcev srečal, pa če kaj ve, kaj se z njim godi. Gre spet za pogovor o nekom, ki ni prisoten, a potem ne bi bilo prav, da se veseliš za nekoga, ki ga ni zraven, ali da si do njega sočuten?

Meni niso všeč hinavščina in škodoželjno prenašanje in napihovanje polresnic ali laži. :xx!:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 8 months later...
Stara mama rada reče, da je obrekovanje duševna revščina.

xideax

:vragec:

obrekovalcev....al obrekovanca x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a pol če lepo govoriš o tistih,ki jih ni zraven, je to tudi obrekovanje????????

v vsakem primeru.... x:Dx x:o)x x;)x

666 zlomkou....blablabla

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pol pa nima smisla lepo govort

bom pa raje še naprej grdo x:px pa se vsaj ne bom obremenjevala če je obrekovanje al ne

sicer pa je vsak enkrat na strani obrekovalca

pa enkrat obrekovan

no ja pa ne samo 1x

pol pa nima smisla lepo govort

bom pa raje še naprej grdo x:px pa se vsaj ne bom obremenjevala če je obrekovanje al ne

sicer pa je vsak enkrat na strani obrekovalca

pa enkrat  obrekovan

no ja pa ne samo 1x

in tudi ne samo vchasih... x:Dx x:o)x x;)x

666 zlomkou....blablabla

Mislim, da tudi to spada med obrekovanje :xx!:

Sem ter tja se v kakšni družbi govori o glasbi, pa kaj nam je všeč, pa kdo in v takih temah, sem imela navado povedat, da je bil moj prvi glasbeni idol Andrej Šifrer. :palec: :palec:

Da sem kot deklica poslušala ploščo Martinov lulček, jo znala na pamet, da rada poslušam njegovo glasbo x^x x^x

Ali gorje!

Briga ljudi za njegovo glasbo! Jaz razen z ovitka plošč niti ne vem, kako Šifrer izgleda, ljudje pa so mi vsevprek hiteli razlagat, kakšen prasec pravzazaprav je :eek: :eek: :eek: :eek: Neke štorije, saj se ne morem niti spomnit kaj. V glavnem težka beda.

:xx!: :V:

Jest pa mislm, da je Šifrer car. Tut jest sm rasla z Martinovim lulčkom ipd. Pa ostali komadi, k so eni ratal skor ponarodeli. :palec: :palec: Pa tut če mi ne bi bla njegova muska kul (to ne pomen sicer, da mam vse njegove CDje in pet plakatom xrolleyesx ), brez veze neki natolcevat. Ampak ljudje so fovš. :xx!: :xx!:
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Obrekovanje je v bistvu precej širok pojem. Se je v bistvu kar težko navaditi samo druge zadeve pogovarjati. Se tudi jaz še učim :o|o: . No ja, vsaj škodoželjna nisem, ampak manjka kašen level 2 in 3 .... :inocent:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 1 year later...

Ne vem, kaj je opravljanje. Ce je to govorenje o drugih ljudeh, ki v pogovoru niso prisotni, potem opravljam in opravljate vsi, s katerimi sem kadarkoli govorila na luni prek OS-jev in teh ni malo. S tem ni tudi nic narobe.

Skodit nekomu z opravljanjem...to je pa druga. Ceprav zadnje case opazam pri znancih, da tisti, ki so najbolj proti temu (kvazi svetniki), to pocnejo.

Povedati nekomu v obraz??? No ja no. Jaz osebno sem velikokrat raje tiho in si mislim svoje.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...