Todika 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zame je najboljsa prijateljica oseba, ki ji zaupam, mi bo stala ob strani in se ne bo pocutila bolje, ce bo videla, da ima nekaj bolj poslihtano kot jaz. Pravzaprav ji moram kdaj kaj takega tudi povedati, da mi pove stvari iz druge perspektive ( take, ki je v trenutku, mogoce "obupa" ne vidim). Obcudujem tiste, ki lahko zivijo, da imajo vse probleme samo v sebi ( ker probleme ma vsak). V bistvu pa tudi zalostno, da niso nasli osebe, ki teh podatkov ne bo izkoriscala.No ja. Pri vecini je tudi pri meni tako, ker se mi ne da razglabljat, se vedno pa je nekaj ljudi na tem svetu, ki lahko vidijo resnicno mene v tistem trenutku.Pravzaprav je se bolj sumljivo, ce bi bila pa vedno super sej kul u bistvu to....sam men je že to dost, da recimo vem dab nekomu lohk mal pojamrala, če bi že hotla.....to ne pomen da nimam v lajfu takih oseb k bi jim zaupala....kr neki jih je, moja mama recimo, moj lubči, moj bivši, pa kaka prjatlca bi se še našla....sam js nekak ne čutim potrebe po tem da bi razpravlala o problemih svojih z njimi, dost mi je da vem da bi lahko, če bi že hotla....pa tud na probleme gledam mal drgač kt večina, bol mal se sekiram in obremenjujem, ker se itak s časom vse samo pošlihta, pa če se js požerem al pa ne..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>....sam js nekak ne čutim potrebe po tem da bi razpravlala o problemih svojih z njimi.......pa tud na probleme gledam mal drgač kt večina, bol mal se sekiram in obremenjujem, ker se itak s časom vse samo pošlihta, pa če se js požerem al pa ne..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 a res al kaj? um raj tih o seb od zdej naprej sm pa jst tut sebe ene parkrat zalotu, ko sm opravljal... bl zato, ker mi kej ni slo v nos... pa sem izkomuniciral; bolj kot lastno zdravljenje. veckrat pa se mi je zgodilo, da so meni drugi govoril o problemih, ki jih majo tu. takrat je tezje ostat svoj in ne padat v probleme in obrekovanja drugih, se posebej, ce mamo svoje tezave na istem placu. sej zatopa pravm, da je forum pac forum, oseben lajf pa oseben lajf. ne imeti dovolj distance, da znamo lociti, pomei vezati se. vezava pa v takem smislu morda skoduje kakor tistemu ki je vezan, kakor tistim, katerih se tice. seveda pa se tega ucimo, eni bolj, drugi manj. mi je frendica rekla enkrat:sem ji zacel nekaj govort o nekom, ki ga oba poznava, pa rece:lahko mi govoris veliko stvari, tvoje problme, tovje obcutke, kar se tice tebe etc... ampak kadarkoli bo govoril 'slabo' o kom drugem, tega NOCEM POSLUSATI. dober nasvet!! zlo fajn je videt recimo starse, ki zelo radi obrekujejo. obrekovanje je zelo nalezljiva zadeva, ki se veckrat tudi privzgoji. in potem istim starsem poves da noces poslusati . ali pa prijateljici, ki vedno kadar si z njo poslusas kaksen je ta in ta, pa oni iz sluzbe, pa njen moz kaki je, pa ona druga prijateljica... bla bla ... sebe pa nikoli ne pogleda in njenih napak. potem pa ji reces, tako kot sem napisal zgoraj. boste videli, ce kako dolgo bo se vasa prijateljica!!! --------------Opravljanje je na tem forumu fenomen.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 he he, kul, lih berem mal za nazaj... pa gledam, kao vsem gre tu na k. ke folk opravlja... pa si mislim: ja kolk pa jas opravljam. kolk pa opravljam v svoji glavi, pa tega ne povem in kolk je takega ko ne upam-o povedat v faco ljudem. ker vemo da majo prav in vemo, da gra samo za nase zdravljenje, za nase nesprejemanje. nekaj kar nas moti in tega ne sprejmemo. in ce bi to povedali nekomu v obraz, bi se soocili z nasim strahom in nas ego bi moral rect takrat papa .. ce nas moti da nas opravljajo, pomeni da se necesa bojimo, da zelimo nekaj zaobiti, kar tukaj je. ce nas kdo opravlja, je vprasanje zakaj nas opravlja!? cetudi nas ljudje ne sprejemajo, je vprasanje zakaj nas ne, in potemtakem kaj smo mi storili, da smo dali moznost, da do tega sploh pride. vedno lahko pogledamo pri sebi in pustimo druge. to je morda tudi kljuc, da prenehamo opravljati, saj imamo sami s seboj cisto dovolj dela. pravzaprav ga imamo toliko, da moramo kdaj pa kdaj v zivljenju prositi celo za pomoc.ce pa slisimo v nasih usesih besede, ki jih je izustil nekdo, pa sprejmimo to kot zdravljenje tistega, ki ne sprejema in mu posljimo ljubezen ali vsaj kaksno lepo misel; hkrati pa nam v namig, da pogledamo ali mi pocenmo prav tako. tesko je vse sprejemati, in prav zato se strinjam, da VSI opravljajo oz. VSI OPRAVLJAMO! pac, nekdo sprejema bolj, nekdo pac manj. nekdo je odprt in se samo cudi zivljenju, nekdo pa se ze zbudi z mislijo ki ni odprta. in moz odrasel pravi: samo 1 dan, da sem se otrok, samo da se spomnim preprostosti... ---------sam veste kaj je hec. da v bistvu kao vse to moti. a VSI opravljajo. Modelsko..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aina 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 (popravljeno) no torej.....šimfanje, je to tudi vaša lastnost,koga poznate, ki pač rad šimfa.....pač malo se razpišite..... Popravljeno 2. november 2005 -> aina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 poznam Piko ona je kraljica šimfanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 poznam Piko ona je kraljica šimfanjaJa, jaz pa untitleda...on je pa kralj butlov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ko sem se prijavljal na forum, sem obljubil da ne bom žaljiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Sej to ni blo žaljivo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 OT jaz nočem bit žaljiv konec OT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 no, kaj je OT? Greva raj koga prešimfat. To ni tema za kreganje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ja to je tema za šimfanje lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.