Skoči na vsebino

Obrekovanje

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 86
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Jaz ponavadi obrekujem, obrekovalce  x:Dx  x:Dx  x:Dx  .

Tudi jaz jih. Tukaj se ne morem premagati. Zelo redko pa tudi drugace. Najraje pa to pocnejo razne elite. Npr. kaki krscanski krogi, ki se majo ze za povelicane, izvoljence, ce ze ne celo bogove.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Deli na socialnih omrežjih

Opravljanje je na tem forumu fenomen.

Folk si tukaj ( pa sej sem bla jaz tudi umes) ful "zaupa". Povem prijateljici, ki ji zaupam moje probleme, ker pac mislim, da bo nekaj zadrzala zase. Ta pove drugi prijateljici isto iz foruma, pa da naj tudi zase obdrzi. Tisti prijateljici je vseeno zame, tako da pove se ostalim....res, kot je reka principesa - to je prav hranjenje. Poleg tega se vsak malce doda.

Ok, povedala sem zdej v mojem primeru, ampak pri ostalih je tudi tako. :o|o:

Potem pa se tisto:" iz zanesljivih virov sem slisala, da je ta pa ta, bil s tem pa tem in naredil to pa to " :xx!: xrolleyesx In potem jaz, ker je pac to moja prijateljica in mi ne bi lagala, vzamem prevec resno in dobim napacno predstavo o nekom.

Tega je cisto prevec. Pa ponavad sem potrebovala dokaze xrolleyesx

V bistvu mi je prav zal, kaksne bedarije sem verjela o dolocenih osebih na tem forumu, ker take naivnosti od sebe ne bi pricakovala. :O:

Se bi morala dolocenim ljudem prav opraviciti, ker sem do njih delovala malce prevec zoprno....

Too much je tole ratalo.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja Vrba. Te stekam in ti dam cisto prav :palec:

Mene od zacetka tudi ni toliko motilo, ampak ko je prislo na intimne zadeve, za katere nocem, da se govori, potem mi je pa ratalo zoprno. Sej samo to je.

Sej ne, da prevzemas od nekoga mnenja, ampak ce cloveku ful zaupas, imas potem nekako v glavi...sicer jemles z rezervo, ampak...sej ves...no vsaj jaz sem tako. AMPAK NIC VEC :8):

hecno da ste zdaj osvezili... ravno vceraj sem razmisljala, kako mi gre na zivce opravljanje in da se pravzaprav ravno zato mi ne da tolk dobivat s folkom... nekak slej ko prej nanese beseda na nekoga drugega in mene to ne zanima, oz. prav NOCEM vedet.

jezi me, ko so eni prevec zaupljivi in me prakticno silijo da vem njihove skrivnosti, pol pa men zamerijo, ker to vem (ker mislijo da ne vem kaj s tem 'pocnem', men pa dol visi, ker imam raje s sabo opraviti).

Tako da se mi prav NE DA pregovarjat o folku.

jezna sem, ce mi nekdo o nekom nekaj govori...

par frendov sem zato skenslala, ker so imeli vendo za povedat ful slabega o drugih - iz cesar sklepam, da tudi njim govorijo o meni slabo in lazhi.

ker z onimi drugimi so tud frendi. pa tkole. :|||

pol te pa se bolj ne marajo, ker nisi 'in'...

pa bojijo se, da ker nisi sodeloval, bos zdaj onemu na nos nesel.

mene pa te bedarije ne zanimajo...

POPOLNOMA mi dol visi, s kom se kdo dol daje, ampak res!!!!!!!!!!!!! xrolleyesx halo! x:o)x

In kaj miislim, ai je ta clan pravzaprav oni drugi?

In kaj pa je tale za en?

In ce nekdo po vsem forumu predstavlja in opisuje svoje situacije, meni da moram OSe brat, da steknem sceno? :D :D :P

Vcasih mi je prav hudo, ko vidim kaj si folk vse ne zmisli in tudi, s cim se torej obremenjujejo!

Kar skor grozljivo - recimo to, da si nekdo daje tolk opravka z nekom drugim. grozno.

Ja, Vrba, prav imas - eni mislijo, da bodo v oceh drugih kaj vec, ce bodo o nekom vedeli povedati kaj zlo sochnega kao.

zato tud ne bi imela sluzkinj in tega.

Svoje zadeve sama pedenam. drugi naj pa svoje. ampak svoje, ne mojih.

folk se itak prevec vtika v druge in tole je tud ena plat tega.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Obrekovanje..

strašno je predvsem v manjših krajih..

ma sem skenslala vse stike.. zakaj bi mogli vsi o meni vedet ne vem kaj, pa ko pol se vse trikrat vmes obrne.. že tri leta nazaj.

pravzaprav nikomur nč ne govorim o osebnem lajfu, mogoč na forumu kjer si NN še največ, čeprav tud kdo ve moje ime in naslov, ampak so ble čist druge stvari postrani da je do tega prišlo.. pa nisem imela nobenih problemov takih tle.. itak sem preveč zadrgnjena ratala, da bi jih mela.. če pa pride do takih dogodkov morš pa to v zakup vzet, ko si bil preveč zaupljiv. Mene je to drago stalo tko v real lajfu, ko greš parkrat na led, pa si še zmeri butl.

Skratka tud full nekih blizkih prjatlc ni fajn met, pol je pa ktera jezna na tipa pa enkrat to reče, pa še drugim vn jezik vleče.. pol pa ena pove svojem to, pa on naprej...

kak se mamo... vedno fajn!, tud če bi se mal prej za daljinca na smrt skregal x:Dx ... pa se meniš take splošne stvari, "small talk", ko folk pa tak uživa pr takih sočnostih.. prav privoščljivost je to, hudobija.. :vragec: najhujši pa so taki ki majo svoj lajf najmanj poštiman, pa so še nevoščljivi če maš kej več ko oni, al boljšga deda, več keša , boljši job, izobrazbo, pa bi te v žlici vode utopil..

Fakite se taki.. x:px

Mushi

iz zanesljivih virov vem, kaj pomeni če te nekdo obrekuje... zato, mene prav mal zanima kdo ima kaj ima s kom je, zakaj je z njim in blabla... če lahko komu pomagam pomagam, če imam idejo, mu jo posredujem... če lahko tolažim tolažim... in nikoli nisem ničesar kar mi je bilo zaupano prenesla naprej... mah ljdje naj najprej pred svojim pragom pometejo, potem pa naj se k sosedu spravijo. Ja manjši kraji obup :xx!:

<{POST_SNAPBACK}> najhujši pa so taki ki majo svoj lajf najmanj poštiman, pa so še nevoščljivi če maš kej več ko oni, al boljšga deda, več keša , boljši job, izobrazbo, pa bi te v žlici vode utopil..

Fakite se taki..  x:px

:vragec: :palec: x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Najbolj na jetra mi gre folk ko šinfa. Če nimajo tolk jajc, da ti povejo v obraz kaj jih moti pa naj bodo lepo tiho. Nekateri pač nimajo kaj drugega za počet kot pa šinfat al pa čenče nosit od enega do drugega. Take bi blo treba z zračno puško postrelat x:Dx x:Dx
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

Pa še dobro, da se ne dajem dol z nikomer s foruma.  :vragec:

Sam res x!x x;)x

Pa sej tud ce se ne bi dol dajala, ampak bi sam flirtala, bi ble okol govorice 100%, da se dol dajta x:Dx x:Dx believe me x:)x

<{POST_SNAPBACK}>kak se mamo... vedno fajn!, tud če bi se mal prej za daljinca na smrt skregal

:palec: js tud zmeri tko....č me že vlačjo po zobeh nej me zato k so mi fouš, ne zato k mi prvošjo......živa neb nkol pojamrala kej čez djeda, al pa karkol iz lajfa mojga, niti nabolš prjatlci ne.....ni šans....nobenga nč ne briga, kokmam js kej pošlihtan pa kok nimam, tk kt tud mene ne briga kok majo drugi....

tko da js sm zmeri fajn, vse je super, krasno, bolš bi blo že težko...pol pa kr naj opravljajo, riti fovšlive :vragec: x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>michelle, vrba, marsa  :palec:  :palec:

na žalost se mi zdi, da je res tole obrekovanje preseglo vse meje. Zdaj se obrekujejo celo javno - kdo kje dela in take( v žaljivem tonu). Za kozlat!  :xx!:  :xx!:

Davaj linke :eek:

mene so, ko sem bila majhna, sosede v liftu zaslisevale, da kje je moj fotr in kaj da dogaja. :xx!:

(*ker mat ni nikol nic govorila, pa so iz mene pol hotli zvlect)...

Todika - :palec:

jaz mam tud tako filozofijo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sam veste kaj je hec. x:o)x

da v bistvu kao vse to moti. a VSI opravljajo. x:Dx x:px

Modelsko.

In eni pa mislijo (in pol tko nakazujejo), ces da njih pa kao blazno opravljajo, VSI se jasno skoz ukvarjajo z njimi. x:o)x xrolleyesx

Vsak prileti in rece joj kok pa mene opravljajo, ces on je blazno pomemben in folk nima druzga za pocet. :P

Evo. mene pa noben ne opravlja. :vragec: x:Dx x:px

najbrz zato, ker sem tolk kul, pa nimajo kaj rect cez mene pol. x:Dx x:o)x x:Dx

Picasso

hah, za opravljat je ponavadi vsakdo za koga zanimiv.

no ja, eni se brigajo zase, sam so res zlo redki.

saj pac, vcasih nanese beseda na koga, vcasih se res nekak ne da izognit, sam saj se prec posteka, kdaj se zacne pol opravljanje... ko se enim kar uchki zasvetijo.. x:o)x

prav zmatra me to. ce ima nekdo o nekom tolk za povedat. pa velik kazhe o tem ki govori. ni nujno da mene tud opravlja (sam navadno ja, ce je pac opravljiv in saj oni drugi je tud njegov frend), ampak vseeno kazhe na to, ce druzga ne, da se premal s sabo ukvarja in da torej ni dost zrel. ker clovek se pac s sabo ukvarja v lajfu. nikol nisem stekala, kako da se eni rajs ukvarjajo z drugimi kot pa s sabo.

pa se to je, s tem dajejo temu folku energijo. in moc. mislijo da so oni Jacki, v resnici pa jo njemu priznavajo, saj sicer bi jim on dol visel. :D

Picasso

Zame je najboljsa prijateljica oseba, ki ji zaupam, mi bo stala ob strani in se ne bo pocutila bolje, ce bo videla, da ima nekaj bolj poslihtano kot jaz. Pravzaprav ji moram kdaj kaj takega tudi povedati, da mi pove stvari iz druge perspektive ( take, ki je v trenutku, mogoce "obupa" ne vidim). Obcudujem tiste, ki lahko zivijo, da imajo vse probleme samo v sebi ( ker probleme ma vsak). V bistvu pa tudi zalostno, da niso nasli osebe, ki teh podatkov ne bo izkoriscala.

tko da js sm zmeri fajn, vse je super, krasno, bolš bi blo že težko...pol pa kr naj opravljajo, riti fovšlive

No ja. Pri vecini je tudi pri meni tako, ker se mi ne da razglabljat, se vedno pa je nekaj ljudi na tem svetu, ki lahko vidijo resnicno mene v tistem trenutku.

Pravzaprav je se bolj sumljivo, ce bi bila pa vedno super x:o)x

znak da te nekdo obrekuje? ko prideš bližje, utihnejo, nato pa šepetanje naprej... mah poživižgam se nanje... me je pa bolelo včasih, se spomnim tamala je imela samo določene kapice kot dojenček, karkoli sem ji nataknila na glavo, je v istem trenutku letelo dol... pa pridem k mami in pravi ej dej mali kupi še kakšno kapico no, celo podjetje govori o tem, da ima samo tri al dve ne spomnim se... alarm - poln predal jih imam, vseh barv klobučkov... ja in krč - spet tisto, kaj bodo drugi rekli... sedaj mi je pa vseeno. Moj lajf...

sej tukaj govorimo o obrekovanju na splošno, ne? ne samo o forumskem...

Marsa pravi - saj pac, vcasih nanese beseda na koga, vcasih se res nekak ne da izognit, sam saj se prec posteka, kdaj se zacne pol opravljanje... ko se enim kar uchki zasvetijo....

se popolnoma strinjam :palec:

sem hotla napisat, silver s svojo konjsko asociacijo, pa bi prevec odstekan zgledal. :P ;)

Picasso

aha, ne smem recimo rect, mas take zobe kot konj, to ne bi bil kompliment, lohk pa recem, mas take mishice al pa postavo kot konj, to je pa boljs al je se vseen mal prevec konjsk? :8): x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...