Guest ODRI 14. marec 2002 Prijavi Deli 14. marec 2002 Ej ti ČRNJA LUKNJA si pa res zlata vredna! Mili, Lunca in vsi ostali, ki ste svoje težave in skrbi vtaknili v luknjo, povejte a deluje? Seveda deluje, če to želimo! No ja, potem pa bom tudi jaz svoje skrbi, negativne energije, ki me zadnje čase obletavajo, ščččč bejžite stran, vrgla v luknjo, svojo občutljivost in ranljivost, brezvezne skrbi... pa če sem kaj slučajno pozabila naj tudi to pade v to člobokoooo črnjo luknjo in naj tam za vedno ostane. ja včasih mora človek nekomu kaj zaupati, povedati, se izpovedati, pa naj si bo to le ČRNA LUKNJA!ODRI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tkumar 14. marec 2002 Prijavi Deli 14. marec 2002 Definitivno deluje! Prej sem bila icon_smile_sad.gif , da ne rečem icon_smile_dead.gif , zdaj sem pa icon_smile.gif , na momente tudi icon_smile_big.gif. Ob tej priliki bi se samo še enkrat zahvalila črni luknji. Moj globok poklon...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mili 14. marec 2002 Prijavi Deli 14. marec 2002 Saj veš, Odri, če verjameš, deluje mili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.