aakhut 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 drage DAME in dragi GOSPODJE(tovarisheu in tovarishic hvala bogu ni vech) ZVESTOBA telesna me ne zanima, zanimajo me misli,naprimer, ko se samozadovljujete....mislite na svojega partnerja, ali na kaj drugega? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 ok, pa položimo karte na mizo. fizično sem zvesta fantu, miselno pa me je v preteklosti tud kdaj zaneslo, sedaj že dolgo ne.Zakaj? Miselte si kar hočete, a če sem kdaj takole z mislimi kam zabluzla, je moj fant to začutil. Nič mi ni rekel, ker topno ni vedel kaj je začutil, a se je začel drugače obnašati do mene. Bil je jezen name. Zato mislim, da je zvestoba potrebna, tako fizično kot miselno. seveda me še kdaj hoče zanest, a se štopam, Človek se pač rad počuti privlačnega še za koga drugega, pa magar samo v mislih Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Misli potepinke, kam ste mi ušleaaaah, šeeeeee mmmmmmm Ja, le on ve kaj točno si želim.Le njegova sem.Misli pa včasih pobegnejo ampak le k ... Žal so žleht! Ker iskreno priznam mi je 99% odpuščeno? Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 telesna te ne zanima? ker? ... ne šmirglaš telesne zvestobe? OK. Telesno nezvest. Miselno pa zvest? Ne štekam jest tega. Miselno in telesno nezvest. Zakaj že pol z nekom v odnosu??? P.S.: Te mal tema žgečka ane, to je! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2003 nisi odgovorila... bi raj tebe zhgechkau Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 no, bom zdej: nimam partnerja, zato moje misli lahko frčijo kamor jim paše... in jaz z njimi :OO!: ko se pa zaljubim, je pa to tko silno, da ni šans, da bi mislila na koga drugega... če bi drgač vprašou, bi pa drgačn odgovor dobu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2003 vprasham drgach: a kej na mislish? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Miselno vcasih tudi nezvesta.....fantazije, tiste neizvivete. Samo, ce sem v resnem odnosu (ko me zadane Amor do konca in naprej) so tudi misli samo tam. Ko mi zacnejo misli uhajat drugam, mi je to hitro dokaz, da nekaj ni OK. pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2003 contesa.... kolkr mam jst izkushenj z vilo......ja....sledi jiiii!!!!! te bo morau na pjachko pelat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 vprasham drgach: a kej na mislish? no vidš, sej se štekava ne vem, na kaj nej mislm v zvezi s ... na tvoje, na prečko počesane, rožičke? hmmm, domišljija mi je tuki mal zatajila P.S.: Za tole mamo OS, remember? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2003 matejka je voajer.....pa rad na javno Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 kaj bi dalda bi lahko tvoje misli prebral... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2003 jah kaj? ti sam dej... je k odprta knjiga Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 kako je pol s tvojo miselno zvestobo? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Jaz tudi v mislih zvesta. xfijux Resno. Tudi med samozadovoljevanje mislim na mojega dragega. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2003 jst sm v mislih zvest telesno vas pa nich ne briga misli na vas vse Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 jst sm v mislih zvest misli na vas vseYesssss...pomen, da misliš tut name... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2003 shit spet sm se zatipku... na NJIH vse Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Sem pravkar mislil napisat, da name ni treba ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2003 mick a zarad domishlije zavidash,al zarad tamare? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 jst sm v mislih zvesttelesno vas pa nich ne briga Aha...če prav razumem...ko si z drugo...misliš na svojo... škorpjonko...al kwa je že... Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2003 jst sm zvest svojim mislim skratka:che sm al pa nism iz svojo shkorpijo....mislm na vse.....njih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2003 vish mick, de si na tapraumu forumu pri duhovni rasti je finta u tem,de te vezi nehajo vezat....(al pa de si najdesh druge....hehe) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 v mislih pa res ne prevec... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.