astra 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Zvesta...v mislih in dejanjih...dokler pač traja... Če začnem sanjati...o nekom drugem...se pač potrudim, da ga spravim v real lajf... Jest kr naprej...furam film u glavi...kaj je rekel...kako me je pogledal...njegove geste...in TO JE TO.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 ... Če začnem sanjati...o nekom drugem...se pač potrudim, da ga spravim v real lajf... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 ...Smo ze marsikaj rekli tule v tej temi, kar precej so se ze kresala mnenja... Partnerstvo in zvestoba Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 da,da,...dokler si zaljubljen pol ne misliš na druge.ko začneš mislit na druge pol pa tud pejt, ker drugač po sam ena pot.Življenje je kratko na koncu pride tisto: žal mi je da nisem vsako vprašal ali pa: žal mi je da je nisem vsakomur dala, ki me je vprašal, še bolj mi je žal ker je nisem nudila. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 al pa žal mi je, da sem njemu dala,... mislim, da je pri puncah več tega drugega Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 tako je pač včasih Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 sam to je sam pri tistih, ki niso bili dobri, drugače nimaš kaj obžalovat Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 v mislih, besedah in dejanjihzvesta in iskrena (predvsem in najprej do sebe) kaj pa v sanjah, kjer nimamo nadzora?se to šteje kot nezvestoba? (do sebe, ker si ne priznamo in se bojimo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 treba si je dovolt.... pa prvosht...samemu sebi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 hihi ITAQ Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Če moram priznati... ... nisem zmeraj... (mož če to bereš...spreglej...skoči na drugo temo; ti tega ni treba vedet ... sicer pa saj veš, da imaš v bajti -ko) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 HUDICHULJO? hudichulja kolegica od Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 A se tlele na forumu vse sorodstvo, pa znanci od zbira? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Tina, tut mene tole mal spominja na tisti pregovor, ko ima hudic mlade jih ima veliko... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2003 hudo delovn na tem podrochju Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 v mislih, besedah in dejanjihzvesta in iskrena (predvsem in najprej do sebe) kaj pa v sanjah, kjer nimamo nadzora?se to šteje kot nezvestoba? (do sebe, ker si ne priznamo in se bojimo)Vse lepo in prav in politično korektno. Ti praviš da nimaš nadzora nad sanjami, jast nimam nadzora niti ko se buden Le kaj se mi dogaja,...po resnici povedano ...........ni slabo bom kar nadaljeval Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 v mislih, besedah in dejanjihzvesta in iskrena (predvsem in najprej do sebe) kaj pa v sanjah, kjer nimamo nadzora?se to šteje kot nezvestoba? (do sebe, ker si ne priznamo in se bojimo)Vse lepo in prav in politično korektno. Ti praviš da nimaš nadzora nad sanjami, jast nimam nadzora niti ko se buden Le kaj se mi dogaja,...po resnici povedano ...........ni slabo bom kar nadaljeval Faca artemLe zakaj bi delal nasilje nad sabo. Menim, da je bolje, da se o tem s partnerjem pogovarjaš - če prenese! Pri tem mislim predvsem na ideje - misli, občutke, ki se pojavljajo v naših glavah. Karkoli zatiramo, se pojavi na drugem koncu. Le zakaj tega ne bi zaupali partnerju? - če prenese! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Si 2x napisal: če prenese...! Kaj pa če ne?Komu potem ostati zvest? verjetno je treba dat na tehtnico- koliko dobiš in koliko zgubiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Si 2x napisal: če prenese...! Kaj pa če ne?Komu potem ostati zvest? verjetno je treba dat na tehtnico- koliko dobiš in koliko zgubiš.Vem Tisti, ki sebe pozna tolikanj preden zajadra v partnerstvo ima srečo - in če je pravi, se o tem s partnerjem tudi pogovarja, izmenjuje razmišljanja in če je toliko korenjak, raskira, da ga partner zaradi tega zapusti.Vendar pa na tak način ni potlačil sebe. Ko človek potlači sebe, da bi ustrezal partnerju, počasi potlači celo goro lastnosti, katere so bile morda partnerju celo všeč - tako počasi postaja človek - ročno delo nasilja, namesto ročno delo kreativnosti. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Vojko, zelo lepo si to povedal... pa resnicno... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2003 VOJTEH se chist strinja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Vojko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Vem Tisti, ki sebe pozna tolikanj preden zajadra v partnerstvo ima srečo - in če je pravi, se o tem s partnerjem tudi pogovarja, izmenjuje razmišljanja in če je toliko korenjak, raskira, da ga partner zaradi tega zapusti.Vendar pa na tak način ni potlačil sebe. Ko človek potlači sebe, da bi ustrezal partnerju, počasi potlači celo goro lastnosti, katere so bile morda partnerju celo všeč - tako počasi postaja človek - ročno delo nasilja, namesto ročno delo kreativnosti.Hvala za tole!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 v mislih, besedah in dejanjihzvesta in iskrena (predvsem in najprej do sebe) kaj pa v sanjah, kjer nimamo nadzora?se to šteje kot nezvestoba? (do sebe, ker si ne priznamo in se bojimo)Vse lepo in prav in politično korektno. Ti praviš da nimaš nadzora nad sanjami, jast nimam nadzora niti ko se buden Le kaj se mi dogaja,...po resnici povedano ...........ni slabo bom kar nadaljeval Faca artemLe zakaj bi delal nasilje nad sabo. Menim, da je bolje, da se o tem s partnerjem pogovarjaš - če prenese! Pri tem mislim predvsem na ideje - misli, občutke, ki se pojavljajo v naših glavah. Karkoli zatiramo, se pojavi na drugem koncu. Le zakaj tega ne bi zaupali partnerju? - če prenese! Verjetno je še bolje in lažje imeti več partnerjev hkrati pa da vsi vedo vse? Lažje zarad tega, da če te eden odpove ostanejo druki, vmes pa njdeš še kaj novga Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.