Skoči na vsebino

Zvestoba partnerju

aakhut

Recommended Posts

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Verjetno je še bolje in lažje imeti več partnerjev hkrati pa da vsi vedo vse? x:)x

Lažje zarad tega, da če te eden odpove ostanejo druki, vmes pa njdeš še kaj novga x:)x

:eek: x^x :sori: :\:

Kriza Artem, nisva na frekvenci!

Nikakor ne govorim o črednih odnosih med člani črede -

- in če ni čreda, te nihče kar tako ne "odpove"!

:eek: x^x :sori: :\:

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...

zdele mi gredo pa že prav lasje po konci,...

napisala sem že, da moj fant začuti, če mislim, na koga drugega, oz, da sem mu v mislih ne zvesta no,. delam z ljudmi in sedajle je prišel do mene en tip, ki mi je bil všeč, pa sem mal z mislimi odplavala,... ne predaleč x:Dx aakhut ,....

v tistem zazvoni telefon. Seveda se nisem javila, a sem pol poklicala nazaj. Bil je moj dragi, zanimalo ga je le, koliko je ura!!! Da mu je na telefonu se nekaj zmešala. Pa je bil pri enem na obisku. Ne vem, ali pozna kdo hišo, kjer nimajo ure?

naklučje,...? Mogoče, a večino nas ve, da naključji ni x;)x

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

ta tip je verjetno nesiguren vase, da te želi čist podrdit in met samo zase (egoist)

Ne daj se anaconda  x:)x

ne bi mogla reč, da je nesiguren, ker drugače sploh ni ljubosumen. Gre le za to, da zahteva to kar daje in to spoštujem.

Če je pa on nezvest v mislih, tega ga pa nikoli nisem vpr, ker me sploh ne zanima. Ker moja teorija je že, če je že nezvest, naj bo to samo v mislih. In to me ne moti.

Mogoče bi me motilo, če bi izvedela vse podrobnosti x;)x Zato raje ne vpr., glavno da mi je v stvarnem svetu zvest.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Gre le za to, da zahteva to kar daje in to spoštujem.

Mislim, da je lepo dajat zato ker nam je to všeč in ne zato, ker bi želeli nekaj nekomu vrniti.

Takemu načinu izmenjave med pari bi lahko rekli "prostitucija za blagovno menjavo"

x:Dx

www.rael.org

• 3 weeks later...

V partnerstvo veliko investiram (čustveno, z dejanji x:)x ) in tudi pričakujem veliko. Prepričan nikoli ne moreš biti 100% da je draga oseba takšna kot ti, upam lahko.

Nikoli še nisem sanjarila o drugem. Ko bi/če bo do tega prišlo, potem bi bilo nekaj v odnosu narobe. Sem tak "pure romantik". Al vse ali pa nič.

Mushi

da, da , ..

delamo razliko med mislijo in fizičnostjo, pol pa zbolimo, ker zatiramo naše osnovne potrebe in želje.

Postaramo sei in pol sami sebi odštevamo, kej vse bi lahko naredili pa nismo, ker so bile moralne vrednote take in drugače.

Ena starka je večkrat znala povedati:"žal mi je da je nisem dala vsakemu, ki me je vprašal, še bolj mi je žal da je nisem nudila" x:Dx

www.rael.org

Mislim DA, ker poleg hrane, vode, zraka, spanja itd človek obvezno potrebuje seks. Za seks mora biti človek motiviran, enoličnost pri temu ga demotivira in s tem zatira, da postane depresiven, slobe volje itd. oseba, ki ima urejeno seksualno življenje je polna volje do življenja. Pol pa pride nekdo in pove da menjava partnerjev ni etična v trenutku ko se le ta odloči (zaradi neke tradicije in zakona) da živel v paru. Kasneje postane nesrečen in rešitev najde v alku itd

xsrcx

www.rael.org

Misli, so naše osebno zatočišče in lahko počnemo, kar nam prija!  :palec: Da bi morali še tam prenašati cenzuro okolice ali partnerja, hvala lepa!

Misli so precej močna ustvarjalna energija...

... početi v mislih, kar v realnisti prikrivaš ... je samo ena od izbir, kako imaš namen živeti svojo resnico....

Mislim DA, ker poleg hrane, vode, zraka, spanja itd človek obvezno potrebuje seks. Za seks mora biti človek motiviran, enoličnost pri temu ga demotivira in s tem zatira, da postane depresiven, slobe volje itd. oseba, ki ima urejeno seksualno življenje je polna volje do življenja. Pol pa pride nekdo in pove da menjava partnerjev ni etična v trenutku ko se le ta odloči (zaradi neke tradicije in zakona) da živel v paru. Kasneje postane nesrečen in rešitev najde v alku itd

xsrcx

Hmm... ne vem, če seks potrebujemo tako kot hrano, vodo, zrak, spanje... Zakaj potem moramo biti za seks motivirani, ko pa za hrano, vodo, zrak, spanje... ne rabimo nobene motivacije?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...