pokowc 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 ja,ja Gold rezerva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Verjetno je še bolje in lažje imeti več partnerjev hkrati pa da vsi vedo vse? Lažje zarad tega, da če te eden odpove ostanejo druki, vmes pa njdeš še kaj novga :\: Kriza Artem, nisva na frekvenci! Nikakor ne govorim o črednih odnosih med člani črede -- in če ni čreda, te nihče kar tako ne "odpove"! :\: Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 zdele mi gredo pa že prav lasje po konci,... napisala sem že, da moj fant začuti, če mislim, na koga drugega, oz, da sem mu v mislih ne zvesta no,. delam z ljudmi in sedajle je prišel do mene en tip, ki mi je bil všeč, pa sem mal z mislimi odplavala,... ne predaleč aakhut ,.... v tistem zazvoni telefon. Seveda se nisem javila, a sem pol poklicala nazaj. Bil je moj dragi, zanimalo ga je le, koliko je ura!!! Da mu je na telefonu se nekaj zmešala. Pa je bil pri enem na obisku. Ne vem, ali pozna kdo hišo, kjer nimajo ure? naklučje,...? Mogoče, a večino nas ve, da naključji ni Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 uf, anaconda... mene bi strah postalo Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2003 bejzh stran.... bi biu zhe na poti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 ta tip je verjetno nesiguren vase, da te želi čist podrdit in met samo zase (egoist)Ne daj se anaconda Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2003 ORDNUNG UND DISCIPLIN!!! Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 ta tip je verjetno nesiguren vase, da te želi čist podrdit in met samo zase (egoist)Ne daj se anaconda ne bi mogla reč, da je nesiguren, ker drugače sploh ni ljubosumen. Gre le za to, da zahteva to kar daje in to spoštujem. Če je pa on nezvest v mislih, tega ga pa nikoli nisem vpr, ker me sploh ne zanima. Ker moja teorija je že, če je že nezvest, naj bo to samo v mislih. In to me ne moti. Mogoče bi me motilo, če bi izvedela vse podrobnosti Zato raje ne vpr., glavno da mi je v stvarnem svetu zvest. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Gre le za to, da zahteva to kar daje in to spoštujem.Mislim, da je lepo dajat zato ker nam je to všeč in ne zato, ker bi želeli nekaj nekomu vrniti. Takemu načinu izmenjave med pari bi lahko rekli "prostitucija za blagovno menjavo" Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 V partnerstvo veliko investiram (čustveno, z dejanji ) in tudi pričakujem veliko. Prepričan nikoli ne moreš biti 100% da je draga oseba takšna kot ti, upam lahko.Nikoli še nisem sanjarila o drugem. Ko bi/če bo do tega prišlo, potem bi bilo nekaj v odnosu narobe. Sem tak "pure romantik". Al vse ali pa nič. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Yes,...do konca gasveš včasih je potrebno tud avto zamenjat, pa sploh vse se menja itd Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Ja artem, če se menja, se menja, a ne? Polovičarstva pa ne maram. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 OK, naj ti bo. Ampak veš, ni slabo za kako urco ali dve zamenjat avto, to ti prebudi domišljijo in pol še bolje in sigurneje voziš svojo "staro škatlo" Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 he,he,he, Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Ufff...domišlija dela. :xx!: Hja tudi mene se začuti...na popolnoma isti valovni dolžini.. :xx!: :xx!: Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Medea 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Ja, zdaj, ko sva že dlje časa skup, pa me miselno (zelo občasno) res tu in tam kam odnese .... mislim, da to ni nič slabega. Obsojam pa fizično varanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 da, da , ..delamo razliko med mislijo in fizičnostjo, pol pa zbolimo, ker zatiramo naše osnovne potrebe in želje. Postaramo sei in pol sami sebi odštevamo, kej vse bi lahko naredili pa nismo, ker so bile moralne vrednote take in drugače. Ena starka je večkrat znala povedati:"žal mi je da je nisem dala vsakemu, ki me je vprašal, še bolj mi je žal da je nisem nudila" Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2003 artem Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Medea 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Artem, a misliš, da tako zatiramo naše osnovne potrebe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Mislim DA, ker poleg hrane, vode, zraka, spanja itd človek obvezno potrebuje seks. Za seks mora biti človek motiviran, enoličnost pri temu ga demotivira in s tem zatira, da postane depresiven, slobe volje itd. oseba, ki ima urejeno seksualno življenje je polna volje do življenja. Pol pa pride nekdo in pove da menjava partnerjev ni etična v trenutku ko se le ta odloči (zaradi neke tradicije in zakona) da živel v paru. Kasneje postane nesrečen in rešitev najde v alku itd Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2003 hehebi lohk kak zapis objavla Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Misli, so naše osebno zatočišče in lahko počnemo, kar nam prija! Da bi morali še tam prenašati cenzuro okolice ali partnerja, hvala lepa!Misli so precej močna ustvarjalna energija... ... početi v mislih, kar v realnisti prikrivaš ... je samo ena od izbir, kako imaš namen živeti svojo resnico.... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Mislim DA, ker poleg hrane, vode, zraka, spanja itd človek obvezno potrebuje seks. Za seks mora biti človek motiviran, enoličnost pri temu ga demotivira in s tem zatira, da postane depresiven, slobe volje itd. oseba, ki ima urejeno seksualno življenje je polna volje do življenja. Pol pa pride nekdo in pove da menjava partnerjev ni etična v trenutku ko se le ta odloči (zaradi neke tradicije in zakona) da živel v paru. Kasneje postane nesrečen in rešitev najde v alku itd Hmm... ne vem, če seks potrebujemo tako kot hrano, vodo, zrak, spanje... Zakaj potem moramo biti za seks motivirani, ko pa za hrano, vodo, zrak, spanje... ne rabimo nobene motivacije? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 ...takrat se sprošča naiven˝ nagon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.