contesa 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 the GAME Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 ..........si se kej naučula iz filma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 the GAME Mega film - zelo po mojem okusu...Povejte pliz, ko bo spet.Res kul.Ja - Michael Douglas - pred kratkim bil kaksne dvakrat na TV v krajsem obdobju... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 MARS(iches)A avi format....hoches? dila tut muvije Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 g. Contesa; je tebi filmska zgodba podobna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Ste gledali: Vojna zakoncev Rose (ravno dons!) Šesti čutNezlomljivi MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Aakhut - hvala za pripravljenost - a nimam niti video rekorderja niti dvd-ja.Bo treba pocakat, da bo spet na TV. Vojna zakoncev Rose... vceraj sem hotela opozoriti na tole v 'Filmih', pa pozabila...Nisem pa mogla gledat, ker je bila v igri kosarka (Krka je prvak in ne Union Olimpija)...Mi je bil pa ful vsec film - me je zelo zabaval, ceprav je v bistvu tragicen in celo v nekem smislu grotesken.Itak sta igralca nad, Kathleeen Turner mi je bila od nekdaj vsec (Lov za izg. zakladom), se mi pa zdi tudi, da se je Danny deVito kar izkazal z rezijo - saj je on reziral tole, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 the GAME Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 kocka prvinski nagon pa ziher bi se še kak najdu. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Ne vem, ali ti bo tole potegnilo... Predlgam Stvor (IT) Johna Carpenterja (Ken Russel v gl. vlogi). MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 MARS(iches)A avi lohk gledash na PC-u drgach pa:FIGHT CLUBRONINDESERT SAINTSENEMY OF THE STATESILENCE OF THE LAMBSTOMAS CROWN AFFAIRBLADEENEMY AT THE GATESZOOLANDEROCEANS ELEVENSEVENTHE ART OF WAR che koga zanima....vse mpg-avi format Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 lohk dobish mam na CD-ju Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 stane dva prazna CD-jadobish ga lohk, k pridesh iskat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 MARS(iches)A avi lohk gledash na PC-u Aja, saj res... Za ene stvari sem malo staromodna, pa tudi pomislila nisem...Ampak pa res!Kul - pol pa velja - ce se vedno velja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 ITAQ DE JA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Vojna zakoncev Rose.... Me na neki spominja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Mene tudi kar na kaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Se7en Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Tina misliš na film al' nadaljevanko "IT" . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Vceraj sem padla dol tamle, nisem niti ugasnila racunalnika, pa gledala Drakulo (mi je bil zelo vsec, sem ga lahko se tretjic gledala, blazno dober Gary Oldman!!!), potem pa cakala' na film Prezivetje - ki ga zadnjic nisem gledala od zacetka, a se mi je zdel ful dober (saj smo ga podali tudi v 'Filmih...').Potem pa sem zraven zaspala... A se je zacel sele ob pol dveh... aja Elle MacPherson).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.