aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 no pa dejmo she tole nachet: men so vshech mejhne, pa suhcane, pa tihe pa ubogljive(staknu sm pa ne mejhno, suhcana ni, tiha itaq de ne, ubogljiva???? ) hehe zdej pa she vi se zhe veseli branja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 .....menim in opažam skoz layf, de potomec vedno izbira postavo podobo svoje mame in hčerka očeta.......kaj pravte vi.. in koliko je karakterja podobnega_? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 kull Majhni - svetlih oči, temnejših las, bolj tihi in ubogljivi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 aha, sva itočasno, heeemen so pa ušeč bli vedno velki osebki, pa stabilnega karakterja.tko, da....zlo mi je ušeč spontana pozornost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Poko - ni nujno! Moj oče je krepak, visok moški, rjavih oči in temnih las. Meni so takšni tipi bili vedno popolnoma anti. Tašča je majhna svetlolaska s sivimi očmi - jaz njeno popolno nasprotje. Nič od tega ne drži Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Meni pa so vsec custveni, ampak ne mevze, tihi, ampak ne ubogljivi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Poko - do sekunde natančno Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Moja tasca pa je majhna in gajstna in klepetava - kakor jaz, razen majhna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Saj finta je v tem, da izgleda ful nedolžno in mirno in ubogljivo in sploh....kot da ne bi znal šteti do pet. V resnici je pa prava preizkušnja. Z mano vred.Nič ubogljivi in čisto nič nedolžni. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2003 MRS(iches)A sej ob teb...(tut che po naravi niso tihi).....taki izpadejo.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Men so pa všeč majhni,temnolasi,temnooki,skrivnostni,s smislom za humor,skratka najraje uporabljam škorpijone. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Hm...domišljiji prosto pot praviš.... ok...pa dejmo... men so všeč visoki....suhi...z mejhno ritko... ... pozorni...ki so toliko možati v resnici...da jih ni sram...pokazati čustev..ki te znajo presenetiti...z drobno pozornostjo...kr tko...ker te ima rad...ki včasih nardijo neumnost...sam zame.. ... ki znajo bit romantični...ne da to postane sluzavo...ki te poslušajo z razumevanjem...tut ko te muči PMS...ki te dajo dol...tut na neprimernem mestu...ker si te obupno želijo..ki znajo poiskati tut na nepopolnem telesu mesta...ki so mu fuuuul...ki znajo občasno... pohvalit tvoj videz....tut če te gledajo vsak dan... in ki ti NIKOLI ne rečejo...taka si...kt moja mama.... ufffff...bolš da neham...ker pol se bom začela sprašvat.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 no, pa še mojih 5 dek sira: Absolutno suho. Ampak ne bolano suho, temveč tako kot jaz, na meji podhranjenosti, ampak še vedno normalno težek (index telesne mase = 20.5). Debele babe so mi antisimpatične, debelo mi je grdo pa še frigidne so. Boljshe, da nima nix joshkov kot pa debelo . Pa da mi nea ven hodi z izjavami: Vi moški pa itak samo na sex mislite (to je res stvar na katero pomislim največkrat, ampak ne mislim SAMO na to, sori ... ) Oči: zelene verjetno. Al pa ne ... ne vem Lasje: živordeče pofarbani, najbolje s Kano .... to je magnet, čisti. Pol rjavi v vseh odtenkih, razen zelo svetlo rjavi. Pa tudi blondinke so zadnje cajte kul, tak ... kk bi rekel, taprave(čutne) babe so. Jaaaa .... pa črni, ko se svetijo .... jooooojjjj Jaojaojaojaojaojaojao kaj bom jaz naredo z sabo .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Jaaa. Kaj pa bi mi brez domišljija????' Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Ti rachek! Najboljse, da daš prednjo krožnik in rečeš....: To draga moja, je danes tvoj zajtrk. Odnseš krožnik. Potem kosilo: To draga moja je tvoje kosilo. Dobro si ga oglej! Za večerjo velja enako... Madonca, a se ne bojiš, da boš žulje dobil? Ops..zgleda kakor bi imela kakšne problem...pa jih nimam. Samo besna sem na takšne moške, ker na račun tega sem imela skoraj anoreksično hčer. Ker je pri 35 kg bila predebela!!! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 aakhut...a nisi nekaj pozabil.... MLADA mora bit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 nataly....ne sekiraj se...že vidim račka...kako bo ponosno hodil okol z eno...ritasto...joškasto... saj veš...zarečenga kruha... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Mene potegne k ljudem, ki so samosvoji. Ene posebne vrste užitek mi je komunicirat z ljudmi, za katere čutim, da je tisto, kar izražajo, zelo njihovo. Ki ob tem nimajo vklopeljenih vseh živih varovalk in, ki ne kalkulirajo in ki ne uporabljajo tujih prepričanj za to, da se potrdijo. K takim me čisto spontano potegne (tudi na LF ). Videz moškega? Brad Pitt . Praksa pa malo drugačna (tudi jaz nisem J. A.) Ne more bit majhen, če sem jaz visoka. Opazim roke, dlani. Oči. Nasmeh. Take reči. Domišljijo. Izvirnost. Duhovitost in humor. Iskrivost. Spontanost. Mhm. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Mateja...ko tole berem...hm...na koga me že spominja Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Astra Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 zabavn ne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 men zlo...pa teb? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 že neki časa najbrž imaš v mislih B. Pitta, nasmeh, dlani pa te reči... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Kakšen? V prvi vrsti pameten... duhovito pameten... Da ima tisto... nekaj, kar je neopisljivo, kar veš da je ali da ni.. Skratka - nekdo ima to stvar zame...za nekoga drugega pa je ta ista oseba - prazna.... Zunanjost? Smešno mi je pomisliti da bi rekla, da so oči lepe zaradi barve, pomemben mi je izraz oči (takoj po očeh, nasmehu in dlaneh spredalčkam človeka) pomemben mi je izraz ustnic, gibanje rok, mimika obraza, kretnje... Od zunajosti...samo da ni bajsast, da skrbi za telo in da si k modrim hlačam in črni majici ne obleče sveto rjavih čevljev... samo zato, ker jih "že dolgo ni imel"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Huh! A čte, da vam opišem mojega sedanjega, al kaj? Ko se zaljubim v enega tipa, mi je vse na njem všeč. Če je majhen, mi je všeč, da je majhen; če je velik, mi je všeč, da je velik... (No, tista zadeva spodaj pa že mora biti primerno velika. ) V bistvu me najbolj pritegnejo velike odprte oči, ki med pogovorom zrejo v moje oči. Iz takih oči izžareva iskrenost, samozavest, pogum, zaupanje, odprtost... in seksualna energija. Pritegne me tudi umirjen ton glasu, pa da tisto, kar pove, ima nek smisel (da ne govori nekaj tja v tri dni). Tudi gibi so zelo pomembni: n.pr. ne sme biti neroden - mora znati obvladati situacijo. Ne sme biti vzkipljiv, pa tudi ne preveč zadržan. Ne sme mi dihat za ovratnik. Mora biti optimist, poln elana, razgledan, razumevajoč, izkušen, čist, primerno urejen... Imeti mora smisel za zdrav humor. Pa preprost in naraven mora biti. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.