Skoči na vsebino

Kakshne oz. kakshni so nam vshech

aakhut

Recommended Posts

• Komentarji 107
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Meni so se dopadli razlicni tipi v razlicnih zivljenjskih obdobjih...ker sem tudi jaz bila drugacna...nekaj stvari pa ima rdeco linijo tudi pri meni....inteligenca ...ja brihten mora bit pa razgledan to mi je zelo vazno..da se ne pogovarjam samo o avtih pa vojski pa .....Biti mora duhovit, pa smejat se mora znati, pa bozat me ko to potrebujem in se mi postavit po robu ko grem over limit.

Imeti mora zivahne navihane ucke,ko me pogleda, da mi dih zastane, kosmate mocne roke da k me prime mi zmanjka tal pod nogami, duhovite in navihane domislice, da prvo recem ne ne ...ti si cisto nor ...pa se mu pridruzim, da cofota z mano po luzi...pa kaj ce so cevlji usnjeni in jih bo :vragec: itaq vzel.

Da je prijazen z mojo mamo ceprav bi mi vcasih najraje vrat zavil. Da mi poslje sexy sms mene pa razganja. Ko se mu zazrem v oci vidim morje in se pocutim varno, ljubljeno, ravno tako kot si jo on zeli...da sem samosvoja in me skoraj poslje nekam ..pa me vseeno razume in me podpre...da je nezen, razumevajoc a vseeno moski, ki ima moc, ki jo lahko cutis.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Men so všeč majhne, luštne ženske, z veliko temperamenta, vesela, živahna, da me obrajta do dna duše, po možnosti mediteranka, črnolaska, s prelepimi rjavimi očmi. No ja sanjam, sanjam, saj so itak vse ženske lepe.

Se kar naježim, ko slišim žensko govoriti po primorsko. Oštja, ma kaj si zamešan x!x

Ja sam ka mali pao s lipe

Ti rachek!

Madonca, a se ne bojiš, da boš žulje dobil?

Ne, se ne. x:Dx

Eee, sem itak napisal, da bolano suho odpade. Anorexije/bulimije tudi jaz ne odobravam, niti je ne bi poizkusil podpihovati. Tudi če koža visi gor na rebrih je to pač druga skrajnost od debelosti. Tudi meni je pred enim letom (185Cm - 64 Kg) visela na rebrih. Sedaj imam 10Kg vech (nekaj se redim peeshuka :o|o: ), pri 70ih pa sem si bil prav všeč, ker recimo pri 64ih sem sem bil tudi okoli bokov .... heh ... tak malo Dachauski. :sori:

Mislim, sori, debelo mi je grozno, ko ima nekdo gube okoli pasu, ko se vsede, sori ... Mislim, nevem, zgubana izsušena koža na 70letnikih sem mi zdi čisto kul, naravno ... as a fact of life ... da se enkrat postaraš ... tako kot so otroci "rožnati", ko se rodijo ... :inocent:

Nataly, iskreno upam, da se je zadeva s tvojo hčero uredila. Pa - vsak je za svoje zdravje sam odgovoren. :8):

Pa daj, še enkrat razmisli s čim sem si tvoj bes zaslužil. :inocent:

nataly....ne sekiraj se...že vidim račka...kako bo ponosno hodil okol z eno...ritasto...joškasto...

saj veš...zarečenga kruha... x:px

Astra

NEEEE TO PA NE!!!! x:px

Moja bo blond pa mlajsha od mene. x:Ix x:Ix x:Ix

TU SE BO ZAREČEN KRUH JEDEL! x:Dx x:Dx

... x:Dx

Ritasta pa joskasta!!!

:>))))))))))))))))

Rachek - tudi jaz imam mlajse...

Samo ne ritastih... in se manj joskastih...

Tudi meni niso vsec debeli... mislim, lahko so cisto simpaticni... samo tipa pa ne bi imela in ga se nisem imela debelega.

Meni so vsec bolj suhi tipi...

Pa ne nabilldani ipd...

Pa ne Jacki totalni...

In tudi meni so bolj vsec manjsi kot vecji...

Vsec mi je, ce imajo npr. vecji nos ali kaj takega...

Bejbi fejsis... mi ne potegnejo..

Nabildani tip z majhnim bejbi fejs noskom pa mi je smesen... ne privlacen...

Vsec mi je, ce ni pretirano picajzlast in se ne disavi z disecimi vodicami (ki mi v glavnem vse smrdijo) in pedena pretirano. Ne maram skratka gizdalinskih tipov..

Vsec mi je, ce ima vecje in mocnejse roke oz. dlani, da ga je tudi kaj 'deca' - in ne da ima intuitivno ribjo rokico z lepimi negovanimi nohti, ki se vidi, da ni v lajfu dvignil 5 kil.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ej rachek x:)x , saj nisem bila besna.

Bog se te usmili takrat ko sem x:Dx

Samo nekoliko bolj barvito sem se izražala. Dodala malo premi govorov in tako..

Mi je pač bilo hecno oz. kar malo si mi stopil na žulj s tem naštevanjem barbi lastnosti ženske...uauuu in dobesedno to pomeni to - če nima ravno trakulje v želodcu, da reva uboga ne bo jedla druga kakor mogoče eno jabolko na dan, ščepec semenk in če bo pridna mogoče košček banane :vragec: . Zdaj me hudobija daje - spet. Pa ni nič v konjunkciji :O: :xx!:

No, ej sicer ima tudi moj večji nos x:Dx in je ful vitek. Ne presuh - to je bil nekaj lani..zdaj se je popravil x;)x .

Nima nekih blazno velikih rok - definitivno pa večje od mojih - sicer imajo že obe hčerki večje roke od mene tako da to ni neko merilo x:o)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

A nenenene, barbi bejbi pa tudi ne ... tako kot je Marsa rekla, na roke tudi malo gledamo, ne, če je tisti z katerim se zapletamo že dvignil več kot 5 kg v svojem življenju, da ne bomo rabili sami skrbeti za njega in si s tem priskbeli še enega otroka zraven, a ne ? x:Dx

To pa ni vech sebichnost, je naša legitimna pravica. w:Iw HAHAHAHA ....

Lustno je tukaj... v tej temi... x:)x

Mick - ful dobro si povedal - :palec:

Nataly - ja, ni fajn, ce se kot najbolj zazelene lastnosti nastevajo ravno tiste, ki jih nimamo...

Vendar takole je itak brez veze... Kot je rekel Mick... V bistvu ti je vsec celota in ne posamezna lastnost... ceprav je res, da dolocene lahko odbijejo in nam clovek zaradi njih ni vsec...

Pa se nekaj sem prej pozabila - vsec so mi moski s kratkimi lasmi ali morda celo - v bistvu skoraj mora imeti kratke lase...

Kar me spomni na (misliim da Cosmin) post, ko pravi, da se okus zelo sspreminja...

namrec - kaksni tipcki so meni vse ze bili vsec! x:o)x x:Dx x:Ix x:Dx

Sem bila vcasih v najstniskih letih nekoliko nagnjena k zaljubljanju...

Pa se je zgodila, da me je prijateljica povprasala, kako pa kaj Janez? Pa pravim jaz - kateri Janez? Pa pravi, ja oni, ki si se palila ful nanj, ki je bil najboljsi in najlepsi? jaz pa v krohot! Kaksen Janez - zdaj mi je vsec Joze... Ki je tako lep in super in najboljsi. x:o)x

Aja - in je to bil po moznosti kaksen totalen bejbi fejs z dolgimi mastnimi lasmi. :eek: x:Dx x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa... x:Dx

Saj je tema zastavljena tako....kakšni so nam všeč...bl kot, kakšen naj bi bil...gospod IDEALNI...

Mick je lepo rekel...potegne ti oseba...nekaj na njej...pol pa je velikost ritke čist nepomembna...

Jest sem si včasih želela...fuuul romantičnega tipa...pa sem čez čas še sam xrolleyesx ...hehe...

Ja...oseba ki mi je kul...mi je v tistem trenutku tut najlepša...najbolj privlačna...

Astra

Per aspera ad astra

x:Dx Ja - ful romanticnega... xrolleyesx

x:Dx Ich aussi... x:Dx

Pol pa ves bogi skoz caplja za tabo, ves nezen in romanticen... :xx!:

Pa mas, kar si hotel/a! x:o)x :vragec: x:px

Picasso

Guest sanjalica

Debelost...

Vsem so nam baje vsec bolj suhi...

Kje je meja med suhostjo in debelostjo; kdaj prestopi tista meja...

175 cm - 80 kg

172 cm - 124 kg

172 cm - 65 kg ... kje?

Premisljujem o znancih...iscem njihovo kilazo...primerjam...

Moj moz jih ima 186 cm in ima 85 kg...pa je hmm za moj okus...malce prevec ga je...

Moja prva ljubezen je bil Sandokan ....ja aaaaaaah :2src: sam ko se ga spomnim me se zmer mal skomina ja bila sem stara ene 4 -5 let morda celo 6...vse od njega sem obozevala in malikovala in najbrz sem si podzavestno zelela imeti enga tazga velikega in mocnega ob enem pa skrbnega moza in ko je nosil na rokah mrtvo Mariano sem bila v bistvu sam mal zalostna ....ker ja pol ga je vec ostalo zame, ceprav ni imel zara v oceh vec ker njegove ljubljene ni bilo vec. (ok tega nisem tok stekala ker mi je bilo kot ze receno ene 5 let) ( ze takrat se mi je razvila zenska tekmovalnost heheheh)

Naslednji tip ki mi je padel v oci je bil Winetu ja ....najbrz tega ni treba pojasnjevat zakaj in kako ...podobna fora kot pri Sandokanu, sam da je bil mal bolj suhcan.

Pol v 2 razredu osnovne sole se mi je blazno dopadel Bojan Krizaj aaaaaaaaaaaaaah (pa razumi ce mores kaj ima Krizaj z zgoraj omenjenima). Vmes se mi je dopadel se sosolec Matjaz, ki je bil bolj nabit pa tak mil izraz je imel na obrazu ampak enkrat je pobruhal solsko klop, ker mu je bilo slabo...in od takrat naprej mi ni bil vsec. Tudi v 2 razredu.

Potem mislim da sem za nekaj casa izgubila zanimanje za moski spol. 2 tedna nazaj srecam modela, ki se mi je blazno dopadel v 1 letniku srednje sole ...in sem ful sufer furala zaradi njega, ker me ni prevec obrajtal ....in ko sem ga zagledala si recem piiiiiih kaj sem pa gledala takrat??? Majhen, ful suh pa tak izzet izraz na obrazu? Se dober da je tako kot je.

Zaljubljala sem se pa stalno po malo vsak dan ...v nasmeh, v besedo, v kretnjo, v koder ki mu je navihano visel cez celo, v soncen dan, ker sem dobila dobro oceno in sem bila izredno razpolozena se mi je se bolj dopadel...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Debelost...

Vsem so nam baje vsec bolj suhi...

Kje je meja med suhostjo in debelostjo; kdaj prestopi tista meja...

175 cm - 80 kg

172 cm - 124 kg

172 cm - 65 kg ... kje?

Premisljujem o znancih...iscem njihovo kilazo...primerjam...

Moj moz jih ima 186 cm in ima 85 kg...pa je hmm za moj okus...malce prevec ga je...

A ves da sem jaz tudi razmisljala tole?

recimo ce povem svojo tezo in velikost, bi si me lahko kdo predstavljal veliko bolj suho.. pa tudi vecjo...

Ko sedim, sem videti manjsa. Ko vstanem, pa sem navadno vecja kot drugi... Vcasih me preseneti, ko se nisem percepirala kot veliko, ko vidim, koliko je manjsih od mene (npr. v kaksnih vrstah, na avtobusu ipd.).

Skratka - imam lahke kosti in nisem tako suha, kot bi kdo pomislil ob podatku 52-54kg/170cm...

Tako da to je zelo individualno...

Vcasih sem bila tezja od Mitje.. x:Ix

Navadno pa je on tehtal kaksne majhne kilce vec od mene, zdaj pa je kakih 10 kg tezji - oba pa sva po teh razpredelnicah prelahka in presuha...

kar nama obema fita... radi imamo majhne porcije - ne stekamo, koliko ljudje pojejo takole v gostilnah, npr...

Mi imamo zelodcke kot pticki, recemo, ko nas debelo gledajo, ko komaj pojemo trije dve pizzi...

Ceprav... jaz vcasih pojem celo... x:Ix

Pravzaprav lahko zelo veliko pojem in niti malo nisem izbircna - in ne nikoli bila.

Picasso

mateja... x:Ix

pa ti mash chist kontra zhelje od astre

Aakhut....sej jest bi tut lohk opisala približno...neki tacga.. x^x ..B.Pitta.. x;)x

Ampak...tuki govorimo...kaj BI...imeli...ne o tem, kaj IMAMO... x;)x

Hehe... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

He-he.....romantičen.....nežen......mislim, da se mi tudi dogaja x;)x .......in če se nama to dogaja obema - je zelo prijetno....Pa to niti pod razno ne pomeni, da za katero kakorkoli capljam......Menim, da romantičen ne pomeni to na kaj ste ve mogoče naletele......copatekov pač ne marate...ok.....toda copata in romantičen niti pod razno ni isto......Če je moški do ženske pozoren, vljuden, obziren.....hmm...skrajšajmo....recimo "gentlmenski"...še to ne pomeni, da je copata, premalo možat, "plazilec" he-he..itd.......In sam menim, da ženskam pogosto romantika paše.....in potem prej kakšna za takšnim romantikom caplja kot on za njo..... x;)x

Saj saj... saj pravimo, da imamo rade custvene moske...

Samo ne pa prevec! In ono romanticnost in vse to, to je kul, samo ce takole recemo, pomeni, da gre za pretirano, da so skratka nekateri tipi morda prevec bukvalno shvatili tole romatniko. x:Dx

Picasso

ko sem bila samska najstnica, sem si želela imeti fanta in sem podala opis v dnevnik. In glej ga zlomka, čez ene 2 - 3 mesece me je ujagal tip, ki je ustrezal mojemu opisu x!x in še sedaj ga vsak dan gledam x:Dx Priznam v eni stvari se je razlikoval od mojega "ideala" imej je bolj zelene oči, kot modre. x:Dx

Pri moškem, je meni pomemben karakter, seveda tud zunanjost, saj nanjo najprej padeš. Je pa res, da se je moj malo poredil, pa ga zato še nisem "stran vrgla"

Drugače pa mora biti, zabaven, prijazen, družaben, imeti rad samo mene in predvsem ambiciozen.

Saj, če bi šla danes pisati kakšen mora biti, bi bolj natančno napisala, ker kljub temu, da sem dobila vse kar sem si v človeku želela, ja zraven prinesel še par napakic x:Dx a res je tudi, da brez njih, življenje ne bi bilo zanimivo. Malo začinijo odnos. x;)x

mogoče so mi pa pri njem všeč vse tiste lastnosti, ki jih jaz nimam :o|o:

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Všeč so mi take, ki mi poženejo kri po telesu. Take čutim na konici spolnega organa, Uff kak dober občutek. Take ki jih z lahkoto spustiš v svoj balon. (beri energetsko polje ali aura) x:)x
www.rael.org

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...