rachek 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Ja, v troje boste lepši par!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 a tebe pa ne bo? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 ... a ti pa bos? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2003 dobr...kdo zdej bo, pa kerga nebo? vsekakor bo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 ja, če bomo kak tarok užgal, bom zraven, za kaj drugega, pa ni treba ne mene računet Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Glede videza nimam glih točno določenih meril.Včasih so mi všeč svetlolasi tipi, včasih pa temnolasi... čaprav bi lahko rekla, da me potihem bolj privlačijo tamnolasi in vsaj za nekaj cm višji od mene ter da imajo privlačen pogled. Všeč so mi predvsem inteligentni ter hkrati čustveni in pogumni.Obvezno pa morajo biti živahni in taki, da me vedno znova (prijetno) presenečajo s svojim edinstvenim karakterjem in s svojo domišljijo. Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 a tebe pa ne bo?Ne, ne bom kvaril te chudovite idile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 ja, če bomo kak tarok užgal, bom zraven, za kaj drugega, pa ni treba ne mene računet To lahko tudi preko neta, se ne rabimo dobit ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 jest ga pa ne znam SM PA slišu, de je zlo trmaste sorte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 MRS(iches)A sej ob teb...(tut che po naravi niso tihi).....taki izpadejo.... - fora tedna!!!---------------------------------------------------------------------------drugo:ampak sej vi to vse kar ste pisali dejansko mislite resno!!??oziroma sprovedete? ali pa morda razcistite pri sebi, v sebi... v odnosu, ali neodnosu-zelji in sanjah? .. itak pa treba bit tak pa tak pa tak, pa ne tak in ne tak.....v glavenem treba!! :\: tele primerjave z igralci pa osebnostmi, res primerno odslikavajo... no sajveste kaj. prav noben clovek na tem svetu ni enak!!!!!!!!!!vsak ima, vsak ima potencial, vsak ima privlacnost, vsak ...ce neznamo mi vzbuditi tistega v drugih kar bi zeleli videti ali karprimanjkuje nam, ali celo kar pricakujemo ali zelimo; ali tisto kar sveti,kar je vsem lahko dano in je podobna energija; treba razresitiv sebi!! skoraj verjamem, da bomo lahko takrat z vsakim v odnosu!in se ukvajali z 'pametnejsimi' stvarmi. kaksne so mi vsec... ma dej no!!! danes recem to, jutri pride druga,z svetleco auro, energijo, svetlobo, nekdo, ki zivi duha...dokler ne bomo vsi ziveli duha, se bomo pa sprasevali kaksno ali kaksnega bi. ne me j..... pa ce je blont, crna, roza... sveti, duh zari,energija se pretaka... to je morda pomembno a ne!?? sicer pa naj mi nekdo pove drugace, utemelji, mi pojasni, ce zeli!no ja, mogoce si bom pac sam - 'upal' sicer ne bi tule pisal! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 tkole spedenana, mislš, da ne bi B. Pitta ubodla, al kaj? (no, tole zanemarimo :OO!: ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 he he ti ga vsekakor privoscim!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 .. itak pa treba bit tak pa tak pa tak, pa ne tak in ne tak.....v glavenem treba!! :\: free, sej vemo, da te reči sploh ne delujejo tko... ... se potem lohk sam zabavaš, kaj od tistga "mora bit tak, pa met mora...." v resnici najdeš na človeku (ko se kemija tolk ohladi, da sploh kej vidš), h katermu te je potegnil... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 ja. sej res vemo mah, ja jest pojma nimam zabavat se je fajn ja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Saj tako, na videz mi je lahko veliko moških všeč, privlačnih.Toda...ko odpre usta... šteje samo IQ in EQ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Ja, to zagotovo.Toda gre se za tiste, ki te že vizualno pritegnejo (in že tu je selekcija).Potem pa pride še ostalo (testna vprašanja itd.). saj ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 kuko zhe gre tist star shtos?aja grde babe se delijo na:strojn, pa elektro fax Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 a take štose ste si na teofaxu prpovedval Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Ja, to zagotovo.Toda gre se za tiste, ki te že vizualno pritegnejo (in že tu je selekcija).Potem pa pride še ostalo (testna vprašanja itd.). saj ne.Hoj, Uma Pa ti si tako kot Bill Gates, ki je s testi izbiral svojo izvoljenjko..... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 matejka... tam smo si drgachne pravl: dolga vrsta pred spovednico, pa pridejo klicat zhupnika, de je treba enga v posledn olje dat....kaj zdej....pa zagleda svojga dobrga prjatla, tale nash zhupnk, pa ga pokliche k seb, in mu razlozhi, koko in kej je s spovedjo, pa de nej ga zamena....in res....glej ga , mozhakar se sprau u spovednico, kjer na steni visi spisek glavnih grehou in pokor za njih....in takole vstopi prva greshnica in pove, da si je prvoshla preshushtvo....pogledas nash mozhakar na spisek....AHA PRESHUSHTVO...10 ochenashou...pa 5 zdravih marij....pa pride druga, de je lahala....AHA LAZH...7 zdravihmarij.....in vstopi tretji: hehe....pravi , da je oralno....in ishche nash velecenjeni substitutek oralno po spisku....pa ne nejde....zagleda pa enga micenga ministranta, pa ga pokliche k seb, chesh....psssttt...KOLK PA DAJO GOSPOD ZHUPNK ZA ORALNO?....in mali nebodigatreba odgovori: PET CHOKOLAD!! Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Haha AAkhut, sam ta sigurno ni z Gorenjske... 5 čokolad... ta je velikodušen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 hehe sanjalica....mash prou vic je iz dolenjske....pa menda je resnichen contesa....tis tko resna....dej se mal zachni zabavat no... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Ulala, je pa čvekav postal Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Contesa; saj drugim tud ni hecna tema...ampak je prav ta tema (pedofilija) odprta tudi nekje drugje in tam se tudi _aakhut ni tako hecal Tu pa je samo...bil črni humor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.