aakhut 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 ja una tema je resna zadevshna klele je pa hec je lohk zlo resen.....che glih treba Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 He-he Tamara, malce bom zloben , pa saj si me sama to spomnila ...reciva, da nimaš tipa......in spoznaš tipa z velikimi odprtimi očmi iz katerih izžareva iskrenost, samozavest, pogum, zaupanje itd., ima umirjen ton glasu, smiselno in pametno govori, je spreten, dovolj energičen, ne diha ti za ovratnik, optimist, poln elana, razgledan, razumevajoč, izkušen, čist, urejen, s smislom za humor, naraven, preprost (uf, ti si šele zahtevna ) in ....v postelji ugotoviš, da je tista zadeva manj primerne velikosti kot si želiš.....hi-hi.....iskreno....kaj storiš? Na primer uporabiva vibrator... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 hehe ti vibrator...on pa radiator?... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 hehe ti vibrator...on pa radiator?... Če mu paše, lahko. So pa še drugi načini tudi zanj... No, hvalabogu z mojim nimava teh problemov - kar lepo klapava skup tudi po velikosti organov... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Ja, Bobo, tut notranjih! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Tega pa neb vedla... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Pr men je tam ena posebna točka... Slepič so mi vzeli... (nikjer ni vse po istem kopitu bobnar) Življenje je polno presenečenj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 sami jamarji klele Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2003 najmanjsha jama je tko al tko pichkasam en gre not, pa she ta mora stat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Osebno mi ni pomemben videz fanta, čeprav tudi oko hoče en del, samo zame je najpomembnejši karakter, tako da mora bit nežen, imet mora smisel za humor, v intimnosti pa mora bit sladek in hkrati divji. Skratka ne smem se dolgočasit ob njemu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Hi-hi Tamara.....in potem bi bila ob igranju s seboj v mislih zvesta svojemu....vibratorju .He he... Ne vem, me še ni doletelo, da bi morala misliti na vibrator. Zaenkrat mislim kar na mojega dragega. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Zdaj pa še nekaj: Tole sem nekje prebrala, pa mogoče paše semle:"LEPA ŽENSKA JE KOT JABOLKO - ALI JE GNILA, ALI PA IMA NOTRI ČRVA." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 jaja, najbelj fin je bit, navidezno slep; neč slišat pa neč videt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2003 poky a to pr teb pomen.. zvochnike pa monitor ugasnt Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 ne ne,dej v metaforo babo al pa deca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2003 a tale tvoj nik? pokowc=metafora za deca al pa babo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 jaah, zanimiv, kaj, je kr neki umes čeprav po sklanjatvi je m.sp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 poki - kwa???? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 nč kwa, kwa je žaba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 no, vsaj za žabo vemo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.