aakhut 23. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2003 pishuka mateje tele uchke ena strashna podobnost klele Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 vech takih tuki Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 ma, sem izbrskala temo, da ne bom na novo odpirala včeraj sem glih nekaj tuhtala in iz lufta mi je padel, kakšni so meni všeč, moški namreč. me je kar presunil, kot da sem dojela nekaj, kar prj še nisem vedela pa sem si rekla, da moram deliti z vami. meni so všeč močni moški. ne gre za fizično značilnost, ampak osebnostno. lahko je čist povprečen ali pod povprečen na videz, če ima to iskrico v sebi, mi je ta prav,... Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 Ne more bit majhen, če sem jaz visoka. Opazim roke, dlani. Oči. Nasmeh. Take reči. Domišljijo. Izvirnost. Duhovitost in humor. Iskrivost. Spontanost. Mhm.Uh, kje to piše, sicer pa so pravila zato, da se kršijo, Moj najdražji je 12 cm nižji od mene. Seveda, ne bi bila jaz, če ne bi bila prav povsod nekaj posebnega. Sicer sem pa neukročenost, trmoglavost in lastno mnenje pogrešala v prejšnji zvezi, zdaj sem bogato prišla na svoj račun...... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 ... Sicer sem pa neukročenost, trmoglavost in lastno mnenje pogrešala v prejšnji zvezi, zdaj sem bogato prišla na svoj račun...... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 ma, sem izbrskala temo, da ne bom na novo odpirala ... meni so všeč močni moški. ne gre za fizično značilnost, ampak osebnostno. lahko je čist povprečen ali pod povprečen na videz, če ima to iskrico v sebi, mi je ta prav,.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2003 Prijavi Deli 11. julij 2003 ma, sem izbrskala temo, da ne bom na novo odpirala Lepa beseda je lepo mesto našla... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.