mushi 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Ja... Astra sej vem. Zdej je ta trinajsta plača pač dobra volja lastnikov, se nekak ne mormo navadit, da je blo to v socializmu pravica, zdej pa je možnost.Men bi blo pa vseen cool, da bi se zakonsko določilo, da bi delavce vezal na delodajalce - to tak ni možno, a bi blo pa full hecn, da bi pol, če bi delavci dobil bone jih mogli delodajalci tud. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 pa sej ne dobivajo samo prodajalke al regre al božičnico, al nagrado za nebolniško, al kva pa vem kaj še v bonih. So podjetja ki dobijo bon, na njem pa piše vnovčljivo v pa je kar nekaj možnosti navedenih... In to je del kompenzacij med podjetji. ne vem, ena firma dolguje drugi ta ima tud trgovino in se to lepo pozapre. Verižnost je pa v naši prelepi državici zelo domača. pa še to. Recimo da delam v trgovini z oblačili (sem delala), pa sem plačana od prometa, pri kom bom kupila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 hehe astra.....pa sej janković je tujecpa she kućanou prjatu :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 Mushi...verjameš ali ne...ampak tudi pri nas na firmi...si včasih izplačamo del denarja...v bonih...za kakšno trgovino...ki nam veliko dolguje...Potem pa kupujem...namesto v trgovini z veliko izbiro...v luknji, kjer imajo eno vrsto olja...ali kisa...in podobno... Otožna...saj prav o tem sem govorila... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 a cune za pomivat pa za bozhichka?pardon, dedka mraza....tis vendar rdecha Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Nisem šla. Pozabila. Pa ne vem, če bi bili z mojim glasom kaj zadovoljni Klinc....jaz tudi moram delat...tak. Hočem referendum!!!!!! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 hehe astra.....pa sej janković je tujecpa she kućanou prjatu :xx!:hehe...ampak asimiliran... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 kuko se zhe po hrvashk reche bratstvo? aja.....ZAJEDNISHTVOprobite to isto besedo po slovensko prebrat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 ?spet en ptichji drekec.... kdo zdej komu zhe ne da mir? :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Astra mi smo tud včasih bone dobil za trgovino, ki je bla zelo zasoljena... pol so nam bone ukinili, pa nam spet ni blo prav. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 In od odpiralnega časa smo prišli na bone in na zopet tisto pikanje med določenimi. Kaj ko bi pokadili pipo miru???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 dolochenimi? en je zlo nedolochno....micken Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Potem pa vnovčite bone na petrolu ali elekrtu in na komunali ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Vanja, a veš, da sem imela problem, ko tud bona nisem mogla pr nobeni mam zamenjat, ker ga ni blo, da bi plačala najemnino in elektriko. Zdej ste se pa vsi na te bone vrgli. naj še enkrat ponovim svoje mnenje, moti me samo to da recimo jaz tud delam ob nedeljah, pa sem tud mama, pa prijateljica tud, pa soseda tud, a smo za to slabše mame. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 ....ptichji drekec :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 Eh...dajta nehaaaaaaaajtaaaaa....Sam kak dan...pa bosta spet čist... ..ker znata oba bit duhovita...in če tole špikanje...ne bi bilo tolk pritlehno...bi bla čist zabavna... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 sam she tega se mi u lajfu manjka,de tebe zachnem zabavat.... :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 Me že.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 :xx!: :xx!: :xx!: 7 -ou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 in očitno nihče drug od nas nima problemov in želj in upanja razen Astra in Aahut. Blagor nam! Aahut, za psihiatra si ti ni treba pri tistih ta dragih naročat, prijatelji vedo da sem jaz psihijater, da je pri meni spovednica, da poslušam in poslušam in poslušam in kimam tko, da Astra, mislim da sva si na liniji, ampak vseeno mislim, da ni potrebno da vsi vemo vse, kajne?Spet se vtikam tam, kjer me nič ne briga, ampak to je posledica moje podgane v podgani(kako dobro pride za izgovor) in večkrat rečem kaj mimo, ali pa naredim napako. A bi lahk že pipo miru pokadila, al pa se dol dala, no? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 otozhna.... ne sekiri se....to eni sam po sebi sodjo.... drgach pa zna bit nos utikat chist fino, sam umita mora bit Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 pa a ste opazli da ta stric za nakupovalnim vozičkom nima obraza.... kakšen človek je pa to, najmanj problematičen... če ne še kaj več..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 janković je na vrhu....de ne bo pomote: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.