Skoči na vsebino

Odpiralni čas trgovin

astra

Recommended Posts

Ja... Astra sej vem. x:)x

Zdej je ta trinajsta plača pač dobra volja lastnikov, se nekak ne mormo navadit, da je blo to v socializmu pravica, zdej pa je možnost.

Men bi blo pa vseen cool, da bi se zakonsko določilo, da bi delavce vezal na delodajalce - to tak ni možno, a bi blo pa full hecn, da bi pol, če bi delavci dobil bone jih mogli delodajalci tud. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 151
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pa sej ne dobivajo samo prodajalke al regre al božičnico, al nagrado za nebolniško, al kva pa vem kaj še v bonih. So podjetja ki dobijo bon, na njem pa piše vnovčljivo v pa je kar nekaj možnosti navedenih... In to je del kompenzacij med podjetji. ne vem, ena firma dolguje drugi ta ima tud trgovino in se to lepo pozapre. Verižnost je pa v naši prelepi državici zelo domača.

pa še to. Recimo da delam v trgovini z oblačili (sem delala), pa sem plačana od prometa, pri kom bom kupila?

Mushi...verjameš ali ne...ampak tudi pri nas na firmi...si včasih izplačamo del denarja...v bonih...za kakšno trgovino...ki nam veliko dolguje...

Potem pa kupujem...namesto v trgovini z veliko izbiro...v luknji, kjer imajo eno vrsto olja...ali kisa...in podobno... xrolleyesx

Otožna...saj prav o tem sem govorila... x^x

Astra

Per aspera ad astra

Vanja, a veš, da sem imela problem, ko tud bona nisem mogla pr nobeni mam zamenjat, ker ga ni blo, da bi plačala najemnino in elektriko. Zdej ste se pa vsi na te bone vrgli.

naj še enkrat ponovim svoje mnenje, moti me samo to da recimo jaz tud delam ob nedeljah, pa sem tud mama, pa prijateljica tud, pa soseda tud, a smo za to slabše mame. x!x x?x

in očitno nihče drug od nas nima problemov in želj in upanja razen Astra in Aahut. Blagor nam! :vragec:

Aahut, za psihiatra si ti ni treba pri tistih ta dragih naročat, prijatelji vedo da sem jaz psihijater, da je pri meni spovednica, da poslušam in poslušam in poslušam in kimam tko, da :vragec:

Astra, mislim da sva si na liniji, ampak vseeno mislim, da ni potrebno da vsi vemo vse, kajne?

Spet se vtikam tam, kjer me nič ne briga, ampak to je posledica moje podgane v podgani(kako dobro pride za izgovor) in večkrat rečem kaj mimo, ali pa naredim napako. A bi lahk že pipo miru pokadila, al pa se dol dala, no?

pa a ste opazli da ta stric za nakupovalnim vozičkom nima obraza.... kakšen človek je pa to, najmanj problematičen... če ne še kaj več.....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...