sun66 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Aha, jaz sem pa automaticno vzela za slabo...hvala za razlago in pojasnilo. Upam, da spravim skoz materinstvo ze prej in da me caka takrat kaj drugega lepega.Raje cakam lepo kot slabo in moram rect, da mi tale pluton ni nic kaj disal, ko sem brala ostale...Je pa res, da se meni ce se le da, prej zgodi nekaj slabega kot dobrega....In da imam sreco v vsaki nesreci, tudi. Grem jadrat, nasedemo, sem v tistem trenutku na najbolj neprimernem mestu in se polomim. ....Pa se post festum ugotovi, da je bilo to zame celo fajn - zavarovalnica, denar....Polno takih dogodkov mam v lajfu. Vsi okoli mene vedo, da ce lahko kaj cudnega komu zgodi, se bo meni ziher...Vedno bolj verjamem da imam kaksnega krivca kje med planetki ze nekaj casa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Marsa - iskrena ti hvala! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Helena - Pluton Sonce - tale trigon prej kaze ful dobro regeneracijo, okrevanje po boleznih, kot pa ravno hujsanje... Drži Marsa! Hvala! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2003 Strelci - normalno - kul folk - sploh da znamo spravljati ljudi ob živce - itak :xx!: Marsa hvala še enkrat Ti, kako dolgo bo pa trajala ta njegova konjunkcija - toliko o moji potrpežljivosti In tisto si dobro napisala - vanzemaljci na asc in mc - ful dobro.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Primejudnej, kaj ni pluton že dolgo v kozorogu... ti strelci pa tud kozle strelajo.... hehe tole sem skoraj napisal, pa bom vseeno na pisal, tako da se bo kdo nasmehnil, če je dobre volje in kdo potolažil če je slabe... haha za vraga jaz sem pa mislil da je pluton že leto dve v kozorogu, hm kaj je to, zdaj, spet živim v prihodnosti namest v sedanjosti... (so wise beyond your age they tell me, and i reply not so wise just ahead of my time... ) hm kakšna škoda v drugi hiši je in prav nič mi ne tranzitira, tam je primeru, heh še 10 let preden bo prišel do jupitra, najbrž bom takrat končal faks, in se bo začela moja znanstvena kariera, heh in potem še 30 let nič in potem se bo začelo moje družinsko življenje... ko bo dosegel venero, hm oziroma jaz penzijo, nobelovo nagrado, al pa sam ljubezen... primejdunej to je way predolgo, k sreči mi lahko kaj tranzitira tudi čez natalni pluton Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Meni Pluton sicer cez nic konkretno ne ruzhi (razen da je pac v prvi hisi), pac pa je v precej eksaktnem kvadratu z Marsom... :||... Saj - direkt - imam take rane, ureznine... zadnje cajte...Samo to imam itak vedno... kot tudi nekaksne pozare, kratke stike etc... pa poskodbe, udarce...Pa naj potem ne verjamem v astrologijo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2003 Saj mi ne tranzitira samo čez sonce. Tudi neptun in merkur sta še v strelcu.Mislim, da je mimo neptuna že odružil - nekje lani. Pa je bil samo pika na I, Neptun je na 0.37.03/1 hiša strelcaDruga pesem pa je z merkurjem. Ta je pa na 15.25.57 /.hiša strelca. A je že priružil do njega In za partnerja me se zanima. Tudi on ima merkur v strelcu - 11.36.11/2.hiša. V konjunkciji s soncem Opa - bo nekam veselo... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2003 Nekaj takega Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Nataly, pluton je že na 18 stopinj, septembra in oktobra bo še malo na 17, potem pa postane spet 'direkten'. Tako, da je najhuje za teboj Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Nataly, pluton je že na 18 stopinj, septembra in oktobra bo še malo na 17, potem pa postane spet 'direkten'. Tako, da je najhuje za teboj Strelka, pa kaj je nujno da je pluton najhuje.. ? sej res da ful folka pravi kolk je to hudo, ampak meni dela pluton dobre stvari, res no, moje otroštvo (ko mi je pluton tranzitiral čez asc, saturn in mars), je bilo super, nisem imel kakih posebnih poškodb v tem času, zanimivo je bilo da sem precej pridobil, postal sem kdor sem, in to, ne razumem zakaj bi moral biti pluton nekaj slabega, hm morda zaradi planetov čez katere gre, hm jaz mam bolj take tmne planete tam naštete (razen asc ki je recimo nevtralen, če ni me popravite) in pluton je tudi tak, - - = + ? hm hm hm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Po moje je tako, kot sem že enkrat napisala - če te tranzite kolikor toliko dobro 'preživiš', je rezultat tebi v prid. Pretresi po moje so, odvisno je le, kako se nanje odzoveš. Meni je šel v parih letih pluton čez sonce in venero in se mi je zdaj tudi več dogajalo, ampak rezultat je vsekakor na bolje! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2003 Strelka! Hvala za odgovor! Lepo, da si vzela si čas Saj ne rečem, da je pluton povzročil kaj strašansko hudega. Je pa zamajal temelje oz. bolje rečeno jih porušil. In novi temelji zdaj so definitivno boljši. Torej korak naprej. Včasih je pač potrebno podreti staro in začeti z novim.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 http://puck.dhs.org/current/corrente/00000004.GIF Quaoar in Pluton sta v Zmojonoscu (a sem to prav sloshpeloval?). Shpela to boljshe spela. http://puck.dhs.org/current/corrente/00000012.GIF 2002 MS4 je kult TNOtransneptun, intn.... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 En moj prijatelj, ki je Kozorogec, ima trenutno Pluton kvadrat pluton in še kvadrat Kiron. A se mu meša? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 A ima kdo izkušnje z Plutonom v konjukciji z natalnim Soncem Zelo me zanima, ker se tole pravkar dogaja hčerki, strelci, povejte, no lahko pa tudi ostali, vse je dobrodošlo, bom pa tudi tole za nazaj prebral, HVALA, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Pozdravljen Borism. O tranzitnemu Plutonu na natalnem Soncu sem pisala vceraj v temi Astrocvek in tudi pred casom v temi 'kako cutimo tranzite'. To je mocen tranzit, ki kar traja. Vendar tvoja hci ima sonce v Stelcu in ima verjetno tudi aspektirano Sonce, tako da ne bo tako hudo, kot ce bi bilo skorpijonsko Sonce in se v 8. hisi Plutonovska energija ima neizmerne razseznosti in postane kaj hitro destruktivna, ce je nimamo pod kontrolo. Kajti Pluton dela pocasi, a zelo ucinkovito.On ima cas. Radikalno, po sistemu'nikoli vec ne bo tako, kot je bilo'. Tudi zrusi do temeljev, da bi bilo omogoceno novo rojstvo. Pluton je trasformacija, kar je gnilega-proc . Pluton ne pusti, da bi se na slabih ostankih kaj novega rodilo. In se:Pluton ima edini tisto silno moc, da resi cloveka, da se ta lahko ponovno rodi, da si opomore ali pa da zdrzi vse hudo, ampak morajo biti ze overkill zadeve. Ko sem imela Plutona v 8.hisi (kjer je tudi Sonce), sem prezivela konjunkcijo Saturna na natalno Sonce :OO!: Mislim,.... ce ne bi bilo Plutonovske energije in njegove moci vstajenja....bi mi tocno na rd modrovali na grobu 'samo deset let je imela'.... Ampak , prezivela sem konjunkcijo tranzitnega Plutona na natalno Venero, pa na Uran, Mars, Sonce, Merkur in Neptun . Cez kaksno leto bo speglal se Jupitra in bo pocasi dovolj s konjunkcijami Plutona v tem zivljenju. Treba je izkoristiti silno Plutonovo moc in energijo za prave zadeve. Kajti takrat clovek dobi vsaj dvojna 'jaj_a'. Izkoristiti moc za premagovanje drugih slabih tranzitov. Zato nikoli ne bi mogla napisati, da je konjunkcija tranzitnega Plutona slaba.Prej obratno- z delujocim Plutonom (za razliko od kaksnega Jupitra, ki te z nenehnimi presezki spremeni v puding) se nikoli ne zagovedis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Mislim,.... ce ne bi bilo Plutonovske energije in njegove moci vstajenja....bi mi tocno na rd modrovali na grobu 'samo deset let je imela'.... Ruby vidva s tvojim vladarjem plutonom sta res že dobra frenda, zato te je samo izklesal in zdaj te bo pustil pri miru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hvala Ruby72! Pluton ponavadi, kar ima vzame, tistim, ki nima pa da, verjetno odvisno od aspektov ....bom povedal v nadaljevanju, kako se bo odvijalo, ker je pa najbolj oddaljen planet, ga je najdlje čututi, bom prebral tvoje pri astročveku, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Borism , drzim pesti za tvojo deklico , bos videl, da bo vse drugace, ampak ko bo mimo, bo bilanca pozitivna! Luni , kaj bi jaz brez tvojega dobronamernega optimizma!!! S Plutonom sva se pa prav pobratila, mi lepe instrukcije tala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hvala Ruby72, saj nekih sprememb še ne opažam, je pa nekje na eni stopinji in manj do konjukcije in to v peti hiši, kjer ima tudi močan stelij planetov natalno. Tule se tudi jaz podpišem, kaj bi tudi jaz brez dobronamernega optimizma od Lunce, hvala ji, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Luni , kaj bi jaz brez tvojega dobronamernega optimizma!!! S Plutonom sva se pa prav pobratila, mi lepe instrukcije tala Želim, da bi v naši družbi vsi kar žareli od pozitivne energije in optimizma, to se nalezeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 to v peti hiši, kjer ima tudi močan stelij planetov natalno. Tule se tudi jaz podpišem, kaj bi tudi jaz brez dobronamernega optimizma od Lunce, hvala ji, lp, B. [/color] Po moje bodo pa iz transformirane ljubezni zibali, to sicer v cca 2 letih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Super napoved Lunca , upam, da bom takrat še lunatik, da potrdim domnevo ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Super napoved Lunca , upam, da bom takrat še lunatik, da potrdim domnevo ...lep dan Lunatik boš še, vsaj upam, da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hvala, saj jaz tudi , ampak Marsa ima namen preseliti forum , pa upam, da vas še najdem vmes ...lep dan Lunca Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.