Skoči na vsebino

Pluton na Soncu

nataly

Recommended Posts

Aha, jaz sem pa automaticno vzela za slabo...hvala za razlago in pojasnilo. Upam, da spravim skoz materinstvo ze prej in da me caka takrat kaj drugega lepega.Raje cakam lepo kot slabo in moram rect, da mi tale pluton ni nic kaj disal, ko sem brala ostale...Je pa res, da se meni ce se le da, prej zgodi nekaj slabega kot dobrega....In da imam sreco v vsaki nesreci, tudi.

Grem jadrat, nasedemo, sem v tistem trenutku na najbolj neprimernem mestu in se polomim. ....Pa se post festum ugotovi, da je bilo to zame celo fajn - zavarovalnica, denar....Polno takih dogodkov mam v lajfu. Vsi okoli mene vedo, da ce lahko kaj cudnega komu zgodi, se bo meni ziher...

Vedno bolj verjamem da imam kaksnega krivca kje med planetki ze nekaj casa.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 82
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Strelci - normalno - kul folk - sploh :vragec:

da znamo spravljati ljudi ob živce - itak x:Dx :xx!:

Marsa hvala še enkrat x^x

Ti, kako dolgo bo pa trajala ta njegova konjunkcija - toliko o moji potrpežljivosti x:Dx x:Dx

In tisto si dobro napisala - vanzemaljci na asc in mc x:Dx - ful dobro..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Primejudnej, kaj ni pluton že dolgo v kozorogu... ti strelci pa tud kozle strelajo.... hehe tole sem skoraj napisal, pa bom vseeno na pisal, tako da se bo kdo nasmehnil, če je dobre volje in kdo potolažil če je slabe... haha za vraga jaz sem pa mislil da je pluton že leto dve v kozorogu, hm kaj je to, zdaj, spet živim v prihodnosti namest v sedanjosti... (so wise beyond your age they tell me, and i reply not so wise just ahead of my time... ) hm kakšna škoda v drugi hiši je in prav nič mi ne tranzitira, tam je primeru, heh še 10 let preden bo prišel do jupitra, najbrž bom takrat končal faks, in se bo začela moja znanstvena kariera, heh in potem še 30 let nič in potem se bo začelo moje družinsko življenje... ko bo dosegel venero, hm oziroma jaz penzijo, nobelovo nagrado, al pa sam ljubezen... primejdunej to je way predolgo, k sreči mi lahko kaj tranzitira tudi čez natalni pluton :)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Meni Pluton sicer cez nic konkretno ne ruzhi (razen da je pac v prvi hisi), pac pa je v precej eksaktnem kvadratu z Marsom... :||

... :bomb:

Saj - direkt - imam take rane, ureznine... zadnje cajte...

Samo to imam itak vedno... kot tudi nekaksne pozare, kratke stike etc... pa poskodbe, udarce...

Pa naj potem ne verjamem v astrologijo...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj mi ne tranzitira samo čez sonce. Tudi neptun in merkur sta še v strelcu.

Mislim, da je mimo neptuna že odružil - nekje lani. Pa je bil samo pika na I,

Neptun je na 0.37.03/1 hiša strelca

Druga pesem pa je z merkurjem. Ta je pa na 15.25.57 /.hiša strelca.

A je že priružil do njega x?x

In za partnerja me se zanima.

Tudi on ima merkur v strelcu - 11.36.11/2.hiša. V konjunkciji s soncem x:)x

Opa - bo nekam veselo...

Nataly, pluton je že na 18 stopinj, septembra in oktobra bo še malo na 17, potem pa postane spet 'direkten'. Tako, da je najhuje za teboj  

Strelka, pa kaj je nujno da je pluton najhuje.. ? sej res da ful folka pravi kolk je to hudo, ampak meni dela pluton dobre stvari, res no, moje otroštvo (ko mi je pluton tranzitiral čez asc, saturn in mars), je bilo super, nisem imel kakih posebnih poškodb v tem času, zanimivo je bilo da sem precej pridobil, postal sem kdor sem, in to, ne razumem zakaj bi moral biti pluton nekaj slabega, hm morda zaradi planetov čez katere gre, hm jaz mam bolj take tmne planete tam naštete (razen asc ki je recimo nevtralen, če ni me popravite) in pluton je tudi tak, - - = + ? hm hm hm

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Po moje je tako, kot sem že enkrat napisala - če te tranzite kolikor toliko dobro 'preživiš', je rezultat tebi v prid. Pretresi po moje so, odvisno je le, kako se nanje odzoveš. Meni je šel v parih letih pluton čez sonce in venero in se mi je zdaj tudi več dogajalo, ampak rezultat je vsekakor na bolje!
strelka

Strelka! Hvala za odgovor! Lepo, da si vzela si čas x:)x

Saj ne rečem, da je pluton povzročil kaj strašansko hudega. Je pa zamajal temelje oz. bolje rečeno jih porušil. In novi temelji zdaj so definitivno boljši. Torej korak naprej. x:Ix

Včasih je pač potrebno podreti staro in začeti z novim.. x:Dx

• 1 year later...

Pozdravljen Borism. O tranzitnemu Plutonu na natalnem Soncu sem pisala vceraj v temi Astrocvek in tudi pred casom v temi 'kako cutimo tranzite'.

To je mocen tranzit, ki kar traja. Vendar tvoja hci ima sonce v Stelcu in ima verjetno tudi aspektirano Sonce, tako da ne bo tako hudo, kot ce bi bilo skorpijonsko Sonce in se v 8. hisi :O: :V: xNNx :bomb:

Plutonovska energija ima neizmerne razseznosti in postane kaj hitro destruktivna, ce je nimamo pod kontrolo. Kajti Pluton dela pocasi, a zelo ucinkovito.On ima cas. Radikalno, po sistemu'nikoli vec ne bo tako, kot je bilo'. Tudi zrusi do temeljev, da bi bilo omogoceno novo rojstvo. Pluton je trasformacija, kar je gnilega-proc :palec: . Pluton ne pusti, da bi se na slabih ostankih kaj novega rodilo.

In se:Pluton ima edini tisto silno moc, da resi cloveka, da se ta lahko ponovno rodi, da si opomore ali pa da zdrzi vse hudo, ampak morajo biti ze overkill zadeve.

Ko sem imela Plutona v 8.hisi (kjer je tudi Sonce), sem prezivela konjunkcijo Saturna na natalno Sonce :bomb: :OO!:

Mislim,.... :V: ce ne bi bilo Plutonovske energije in njegove moci vstajenja....bi mi tocno na rd modrovali na grobu 'samo deset let je imela'....

Ampak x;)x , prezivela sem konjunkcijo tranzitnega Plutona na natalno Venero, pa na Uran, Mars, Sonce, Merkur in Neptun :O: x^x . Cez kaksno leto bo speglal se Jupitra in bo pocasi dovolj s konjunkcijami Plutona v tem zivljenju.

Treba je izkoristiti silno Plutonovo moc in energijo za prave zadeve. Kajti takrat clovek dobi vsaj dvojna 'jaj_a'. Izkoristiti moc za premagovanje drugih slabih tranzitov. :palec:

Zato nikoli ne bi mogla napisati, da je konjunkcija tranzitnega Plutona slaba.

Prej obratno- z delujocim Plutonom (za razliko od kaksnega Jupitra, ki te z nenehnimi presezki spremeni v puding) se nikoli ne zagovedis :palec: :eek: x^x

x:Dx

Mislim,.... :V: ce ne bi bilo Plutonovske energije in njegove moci vstajenja....bi mi tocno na rd modrovali na grobu 'samo deset let je imela'....

:palec: :palec: Ruby vidva s tvojim vladarjem plutonom sta res že dobra frenda, zato te je samo izklesal in zdaj te bo pustil pri miru. :palec: :palec:

Borism :palec: , drzim pesti za tvojo deklico :palec: x:)x , bos videl, da bo vse drugace, ampak ko bo mimo, bo bilanca pozitivna! x^x

Luni :palec: :2src: , kaj bi jaz brez tvojega dobronamernega optimizma!!! x^x :palec:

S Plutonom sva se pa prav pobratila, mi lepe instrukcije tala x:px x;)x :vragec:

Luni :palec:  :2src: , kaj bi jaz brez tvojega dobronamernega optimizma!!! x^x  :palec: 

S Plutonom sva se pa prav pobratila, mi lepe instrukcije tala x:px  x;)x  :vragec:

:palec: :palec: Želim, da bi v naši družbi vsi kar žareli od pozitivne energije in optimizma, to se nalezeš. x;)x

to v peti hiši, kjer ima tudi močan stelij planetov natalno. :inocent:

Tule se tudi jaz podpišem, kaj bi tudi jaz brez dobronamernega optimizma od Lunce, hvala ji, lp, B.  x:)x  xsrcx  :palec: [/color]

xrolleyesx Po moje bodo pa iz transformirane ljubezni zibali, to sicer v cca 2 letih. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...