Ruby72 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ah, Mateja , tvoja situacija je drugačna Sonce v 8. hiši bolj kliče po takih zadevah Kar se pa raznih prometnih tiče: (jaz imam v 3.hiši retro Saturna, pa imam vsake toliko posla z zmečkano pločevino, ali jaz koga ruknem, ali kdo mene, mah, samo da ni telesnih poškodb , pleh se pa poklepa, pa je) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 pol pa za naju ... ma, kar za vse (škodit ne more ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Aha za natalnega se gre... joj nisem prej videla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 js sem ga mela na soncu med 90-91pa ni bilo nič....ne, da bi se spomnila...je pa res, da ma v natalu pluton sam tri aspekte sekstil z neptunom in s. zanko in inkonjunkcijo z jupitrom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 No, meni se bo dotaknil Sonca v 8. hiši (ampak čez nekaj let ... dve al tri, ne vem zdaj točno). In Sonce ima natalno kvadrat s PLutonom in konjunkcijo z MarsomPa se niti ne bojim. Eh ... navajena že vsega Pa če pr mojmu nč ni blo ... čist nč ...Pr meni najbrž kaj bo, že zarad slabih aspektov in 8. hiše. Sam jebeš Ja, nč se ne boj, sej veš kako pravi Dupor, težki aspekti se lomijo, če sproti ozaveščaš energije. Samo nekateri verjamejo, da je dober astrolog tisti, ki napove vse krute stvari, brrrrr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2009 Prav gotovo boste preživeli tole. Čeprav se Pluton na strelevo sonce - oz. strelec - drugače odziva, kot kozorog. Me prav zanima, kaj vam bo zanimivega tale konjunkcija prinesla. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. februar 2010 Prijavi Deli 1. februar 2010 Prav gotovo boste preživeli tole. Čeprav se Pluton na strelevo sonce - oz. strelec - drugače odziva, kot kozorog. Me prav zanima, kaj vam bo zanimivega tale konjunkcija prinesla. jebeš Plutona....ko prie ne morš nč...samo lahko gleaš in se čudiš...pa meditiraš...kaj dosti nimaš co za delat...... kar se mene tiče,,,ga mam puni k****** svega i svačega....ekplozij, razsula takega i onakega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Japamadonca che tesamo' PL... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.