skwo 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Če se naseli nebo v tvojem srcu, tedaj se poraja nebo tudi okrog tebe. (P. Bosmans) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ne norčuj se iz sreče, ne pretiravaj, da ti ne uide za dalj časa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Sreča je s tistim, katerega vzrok iskanja ni, da bi kaj našel. Karl Waggerl Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 AH, sreča je prostovoljni dar narave Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 V nas so kluči do vsega. Ključ do sreče je najmanjši in komu se mudi spregleda. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 vem, da danes je srečen dan..........sem si pela zjutraj v avtu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 To so besede Amis... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ja...sem mogla ukrepat ...jutro borism Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Za srečo in žalost so vino najlepše pesmi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Za srečo in žalost so vino najlepše pesmi. Sam, da ga ni preveč, vina, mislim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Imaš prav Lunca, za enkrat še poznam razumno mejo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ICElady 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Cena sreče Če hočemo biti srečni, moramo za to plačati neko ceno, ceno za svojo srečo: ta pa je nič več in nič manj kot podarjanje samih sebe. Podarjati samega sebe ne morem s fanatizmom ali iz potrebe po uveljavljanju, ne sme biti nadležna dolžnost ali krčevito žrtvovanje. To lahko storim le svobodno, Z veseljem in iz ljubezni. In tedaj bo moja sreča nenadoma tu: kot senca moje ljubezni. Samo zaradi denarja nisem vreden niti počenega groša. Denar je nekaj dobrega. Za večino ljudi pomeni kruh in življenje, nujnost. Če pa denar postane malik, se v svetu in v srcih ljudi začne razraščati gošča. Ljudje klečijo in se plazijo pred denarjem. Ljudje se bojujejo in ubijajo za denar. Za denar ljudje postanejo volkovi, ki drug drugega razmesarijo. Pohlep po denarju dela ljudi podkupljive in brezsrčne. Čut za človečnost zamre. Kakšen sem, je neskončno pomembnejše, kot kaj imam. Človek, več si kakor tvoj denar. Tvoje vrednosti ni mogoče odtehtati z zlatom. Česar ne moreš nikoli kupiti z denarjem, je najdragocenejše: dobrota, naklonjenost, toplina, dobrohotnost, ljubeč dom, sočutje, priznanje, prijateljstvo. Bolj kot denar potrebuješ ljubezen. Kupna moč sreče se imenuje ljubezen. Resnični človek postaneš le z ljubeznijo. Reci življenju: DA Phil Bosmans Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 DA! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Pod plaščem sreče je zelo nevarno. Pablo Carlos Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.