astra 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Mucamaca...gin tonik... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 hehe matejka jst otrochichek.... pa rad mam otroshke..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 a zato se mi tko dopadeš Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 sam upam, de nimash ti kakih pobesnelih materinskih nagonou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 rajš prever ja :OO!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Evo - takoj je vse fotke vrgla na mizo - argumente: to s sprehoda, to ki so jo presenetili, z osebne, pa celo to s trajekta! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 p.s.Kot vidis, Mateja - ti nikakor ne morem odpustiti teh fotk, se manj jih lahko pozabim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 sej sm si jih skoperu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Face Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/60/16060_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 rada ima fruc, pa kak fruktal,... a vseeno imam najraje vodol http://med.over.net/zdrava_prehrana/_slike/voda_3.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 http://www.bevnet.com/images/reviews/darkdog/darkdog-lemon.jpgNajrajši imam energetske pijačke in vodo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Liter vina, liter šnopca pa si pjan k' svinja, hik... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2003 limonadaaaaaaa pa sjej obstaja tut nealkoholno pivo,no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Le katera pijača prbija sto na uro. Hmm Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Na plaži pod senčnikom, s pogledom na valovanje ob morju, ga ni bolšga kot bel špricerček,....po ene parih zapadeš v totalno pešnajsto dimenzijo,...seeeeedeeeeee.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Ha - Aquarius - jaz pa crno bevando (kot spricer, samo da je z vodo)... Hvarski Plavac, recimo... Ali Postup ali Peljesac... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Ha - Aquarius - jaz pa crno bevando (kot spricer, samo da je z vodo)... Hvarski Plavac, recimo... Ali Postup ali Peljesac... Pol pa res rataš takšen v ksiht. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 ja no, pa sok iz hmelja, lahko povzroči tudi tole; http://www.topfunpages.com/imgs/page_imgs/tsdg1002/drunk.gif Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 A buši Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Saj vem, da zna vsak skuhat kompot... A da spomnim malo, kako je gud takole... Dobila ful jabolk...Pa da mi ne propadejo, sem vceraj skuhala kompot.Narezala sem jih na vecje kose, da ne razpade vse, pustila sem lupino, dodala sem eno majhno zlico sladkorja, 3 klincke (nageljnove zbice) in pol socne limone, ki pa sem ji olupila lupino, da ne bo pregrenko.Potem sem ohladila, precedila in natocila v 1.5l steklenico in sem dala v hladilnik. Potem sem pozabila, da imam tole... pa odprem prejle hladilnik, pa zagledam! FUL je dobro za pit! Yes! Vcasih sem to delala z ringloji in vsem tem (slive etc.), ko sem od tete dobivala ali od folka...Meni je to najboljse za pit - poleg limonade... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 čin-čin ------------> Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Ohjej kako pijani, kako slovenski.... mislim ej. juck, Jack Daniels, haha.. (i wouldn't drink that if i were dying of thirst) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.