Guest sstane 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Kaj veš, kaj je po koroško stogli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 čuj, res nevem, zato prevedi ti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Dobil po mailu: SEZNAM IZDELKOV - PIJAČElegenda: - Pijača vsebuje enega ali več izredno nevarnih dodatkov! Povsem se jim izogibajte! - Pijača vsebuje enega ali več škodljivih dodatkov! Če se le da, se jim izognite! - Pijača vsebuje enega ali več sumljivih dodatkov! Učinek na zdravje teh se še raziskuje... - Pijača vsebuje dodatke za katere ni podatkov. - Pijača ne vsebuje škodljivih dodatkov. vir izgleda da: www.ninamvseeno.org Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prehranazdravje_si 9. julij 2010 Prijavi Deli 9. julij 2010 sicer sem vinar, ne pivar, ampak gotovo bi šlo tudi iz koruze Citiraj Ponosen sem, da za zajtrk jem Herbalife šejk. Pri meni je odlično deloval za hujšanje: -10kg. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.