Skoči na vsebino

NeizŽivete sanje

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 82
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mogoče sem včasih tudi razmišljala....tako..bi se mogoče ljubila z žensko. Potem pa me je ena pričela božati po povsem neprimernem mestu. Bljak. bljak in še enkrat....

To torej odpade.

Zdaj imam sanja ala mushi. Palmi, mreža, kakšen črnec, ki bi skrbel, da mreža ne bi nikdar prenehala se zibati...hehe....saj, če ni črnca bi bila z belcem tudi zadovoljna x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Hja Sanjalica...možno. Ali pa sem bila premlada za te reči x:Dx . Seveda imaš prav...bi gledala črnca in si želela belca...

Nekaj sanj le mora biti neizživetih...domišljija bolj dela potem x:Dx

In sanj ne rabiš uporabljati samo pri manstrubiranju..ej, pri aktivnostih se ti v fantaziji še vedno lahko pridruži kakšna zanimiva osebica...če ni prava, jo pa poustvariš x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 2 months later...
  • 8 months later...

Pred kratkim sem prebrala knjižico Delfin.

Zraven sem se spomnila na to tvojo temo Sanjalica.

Ker sporočilo nekako pravi, da sanje imamo zato, da jih uresničimo!! x!x

Sergio Bambaren Delfin je zgodba o pogumu in boju zoper lastne strahove in omejitve. Opominja nas, da je v življenju več, kot je videti na prvi pogled: da nekatere stvari lahko odkrijemo le, če sledimo lastnim pravilom. To je zgodba o upanju, ki odstira tolikokrat spregledano in pozabljeno čarobnost sveta. Sledite svojim sanjam, prisluhnite notranjemu glasu in dopustite, da vas Danijel popelje na najbolj čarobno potovanje - na uresničevanje osebne usode.

:inocent: :vio: xsrcx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Dotakniti, ljubiti, poljubiti...saj sama ne vem koliko... z žensko.

x:Dx :palec: Mene tudi to mal zanima...

Sicer pa mislim, da ne bo ostalo neizziveto x:Dx x:Ix

Sem se dost mlada in zaenkrat sanjam o tem da naredim letnik, potem diplomo in potem res sanje - podiplomski v tujini :2src: .

Ne vem...potem ok, financna neodvisnost, cas za hobije, druzino ( i guess), sam to so sanje vsakega.

Rada bi se skocila s padalom, se naucila ful dobro surfat, preteci maraton...tudi ce zadnja... x:Dx x:o)x

Seveda so tudi se poklicne zelje..sam o tem ne bi... xrolleyesx

Glede materializma pa...na stara leta..eno barkico, ladjico... :2src:

Ma nobena zelja po moje pr men ni taka, da bi bla pa cist nemogoca.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest sanjalica
Nobena želja...ni nemogoča... vsaj ne, da bi jo jaz poznala... vse se da, samo dovolj močno si jo moramo želeti in samo dovolj dolgo živeti... x:)x (a jointu poteče rok uporabnosti??? od lani je še v predalu... lezbe...ki bi mi bila dovolj :2src: da bi se z njo zalizala, pa še tudi nisem našla... tak da... sanje ostajajo.... x:)x )

...hm, jaz sem se drugače enkrat poljubila v srednji šoli z eno prijateljico, no me je kar ona, ker je bila že dlje časa zaljubljena vame...pa mi ni bilo ne dobro ne slabo....

x:Ix xredx xredx xredx xredx x:Dx x:Dx x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

no ampak žažk mislm da si ti bl na fantiče usmerjena...

sej se ne motim ne?

+ xrolleyesx

jap ja itakkkk, sam nikol pa ne veš kaj te lahko prime... x:o)x x:Dx

maš polno glavo tipov, pa probaš še z ženskam...kaj pa vem... x;)x x:Dx x:o)x

Če hočeš biti srečen....BODI!

po moje pa da itak bojo za nas vedno samo tipi... sej veš da se z njimi ne da, brez njih pa tud ne. Sam punce smo prjatlce.. pa včasih bi iz jeze mogoče kej več... ampak na koncu veš da to ni to. ampak rabš enga konkretnega.... moškega! x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

Jaz si tudi ne predstavljem kakšnih posebnih dotikov z ženskami. Ne rečem objem ko se vidiš po dolgem času, ali pa ob kakšnih posebnih priložnostih, pa kakšnega x:Xx na lička, kaj drugega mi pa nekak ni :inocent: , pa ne da bi, pa bi mi bilo nerodno, ampak res mi enostavno ni.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ko smo že pri lezbijkah...2 leti sem delala v k4(prek študenta valda) v roza klubu. tak hud žur, res kul.je bla tam ena punca k sem ji bla všeč, je skos zraven visela. pa sem ji povedala, da sem straight, mal ji je blo bad,pa je preživela.hočm rečt, da sem mela ene par prilik bit z puncami, pa sem takrat razčistila(sem delala tudi diplomsko iz lezbištva), da to ni zame. mam preveč rada fante, moške in njihove... x:Ix
DON'T PANIC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...