vanja 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Senca, pivo in dva dolgolasa temnolasca , več si pa že ne moreš želet-brez heca ! (tudi ohlajeno vino bi bilo sprejemljivo) LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 bil v:in the city Amsterdam where you can find a lot of fun škoda Sanjalica, da nisi z bila z mano, uživala v svobodnih načelih žin v tejle oblekci, ki bi jo še malo spodrezal dr.Zgaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Mogoče sem včasih tudi razmišljala....tako..bi se mogoče ljubila z žensko. Potem pa me je ena pričela božati po povsem neprimernem mestu. Bljak. bljak in še enkrat....To torej odpade. Zdaj imam sanja ala mushi. Palmi, mreža, kakšen črnec, ki bi skrbel, da mreža ne bi nikdar prenehala se zibati...hehe....saj, če ni črnca bi bila z belcem tudi zadovoljna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 sploh pa....na kaj bi pa drkal,che ne bi imeli NEIZZHIVETIH SANJARIJ Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Hja Sanjalica...možno. Ali pa sem bila premlada za te reči . Seveda imaš prav...bi gledala črnca in si želela belca... Nekaj sanj le mora biti neizživetih...domišljija bolj dela potem In sanj ne rabiš uporabljati samo pri manstrubiranju..ej, pri aktivnostih se ti v fantaziji še vedno lahko pridruži kakšna zanimiva osebica...če ni prava, jo pa poustvariš Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 je komu uspelo v tem času uresničiti sanje...dve palmi, koktajl... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Ne lonček,na žalost še ne. Moje neizživete sanje so finančna preskrbljenost do konca lajfa in za moje potomce. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Pred kratkim sem prebrala knjižico Delfin. Zraven sem se spomnila na to tvojo temo Sanjalica. Ker sporočilo nekako pravi, da sanje imamo zato, da jih uresničimo!! x!x Sergio Bambaren Delfin je zgodba o pogumu in boju zoper lastne strahove in omejitve. Opominja nas, da je v življenju več, kot je videti na prvi pogled: da nekatere stvari lahko odkrijemo le, če sledimo lastnim pravilom. To je zgodba o upanju, ki odstira tolikokrat spregledano in pozabljeno čarobnost sveta. Sledite svojim sanjam, prisluhnite notranjemu glasu in dopustite, da vas Danijel popelje na najbolj čarobno potovanje - na uresničevanje osebne usode. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ...pa pravijo tudi, da nikoli nimamo sanj, ki jih ne bi bilo možno uresničiti... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Dotakniti, ljubiti, poljubiti...saj sama ne vem koliko... z žensko. Mene tudi to mal zanima...Sicer pa mislim, da ne bo ostalo neizziveto Sem se dost mlada in zaenkrat sanjam o tem da naredim letnik, potem diplomo in potem res sanje - podiplomski v tujini .Ne vem...potem ok, financna neodvisnost, cas za hobije, druzino ( i guess), sam to so sanje vsakega. Rada bi se skocila s padalom, se naucila ful dobro surfat, preteci maraton...tudi ce zadnja... Seveda so tudi se poklicne zelje..sam o tem ne bi... Glede materializma pa...na stara leta..eno barkico, ladjico... Ma nobena zelja po moje pr men ni taka, da bi bla pa cist nemogoca. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Nobena želja...ni nemogoča... vsaj ne, da bi jo jaz poznala... vse se da, samo dovolj močno si jo moramo želeti in samo dovolj dolgo živeti... (a jointu poteče rok uporabnosti??? od lani je še v predalu... lezbe...ki bi mi bila dovolj da bi se z njo zalizala, pa še tudi nisem našla... tak da... sanje ostajajo.... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 sanjalica... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ...hm, jaz sem se drugače enkrat poljubila v srednji šoli z eno prijateljico, no me je kar ona, ker je bila že dlje časa zaljubljena vame...pa mi ni bilo ne dobro ne slabo.... xredx xredx Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 žaža Jaz sem ful firbec...sam kaj ves..da nam se do kaksnega spoznanja prisla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ...no ja, poljubljanje se mi ubistvu ne zdi nič takega, bolj deleč, pa nisem šla, pa za enkrat tudi nimam želje...kaj bo pa čas prinesel...pa Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 no ampak žažk mislm da si ti bl na fantiče usmerjena... sej se ne motim ne?+ Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 no ampak žažk mislm da si ti bl na fantiče usmerjena... sej se ne motim ne?+ jap ja itakkkk, sam nikol pa ne veš kaj te lahko prime... maš polno glavo tipov, pa probaš še z ženskam...kaj pa vem... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 waw mick, cist si me raznezil zdele s to izjavo cmokec na noska je zakon Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 po moje pa da itak bojo za nas vedno samo tipi... sej veš da se z njimi ne da, brez njih pa tud ne. Sam punce smo prjatlce.. pa včasih bi iz jeze mogoče kej več... ampak na koncu veš da to ni to. ampak rabš enga konkretnega.... moškega! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 konkretnega.... JAP-JAP Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 tole pa niso asociacije... tole so neizživete sanje... na asociacijah teb neki preveč nesramnost dela...mickeni!!!! x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 mjau.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Jaz si tudi ne predstavljem kakšnih posebnih dotikov z ženskami. Ne rečem objem ko se vidiš po dolgem času, ali pa ob kakšnih posebnih priložnostih, pa kakšnega na lička, kaj drugega mi pa nekak ni , pa ne da bi, pa bi mi bilo nerodno, ampak res mi enostavno ni. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ah kaj čmo z ženskami če mamo moške.... ženske smo prjatlce... tud to mormo met! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ko smo že pri lezbijkah...2 leti sem delala v k4(prek študenta valda) v roza klubu. tak hud žur, res kul.je bla tam ena punca k sem ji bla všeč, je skos zraven visela. pa sem ji povedala, da sem straight, mal ji je blo bad,pa je preživela.hočm rečt, da sem mela ene par prilik bit z puncami, pa sem takrat razčistila(sem delala tudi diplomsko iz lezbištva), da to ni zame. mam preveč rada fante, moške in njihove... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.