žaža 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ...čarobne paličice.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 me too x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Sej je prou...sej jaz bi to tudi zaradi firbca Pa ker sem mogoce mal navelicana tipov - tak obdobje -...niti na kavo se mi ne da z njimi, na telefon se pa tut ne javlam...ja, mal sm cudna :xx!: ...upanje ostaja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 saj se vedno izpolni...le časovne dimenzije so nepredvidljive Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 sem mislila, da te tak dolgo ni, ker si šla izživet kakšne svoje sanje... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Na kakšni tropski plažici se nekaj dni valjati z določenim osebkom , se vrniti domov in ohraniti lepe spomine . Sej v končni fazi...je skoraj isto, če ohranjam sanje ali pa spomine...Razlika bi bila le v tistih nekaj dneh realnosti Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 presneti osebki... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ti pa si en zanimiv clovek...Vsi obcudovali? Fajn, fajn... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ti pa si en zanimiv clovek...Vsi obcudovali? Fajn, fajn...He he Michelle ja seveda, da je tale naša mačka zanimiva......saj je LEVKA:)))želne občudovanja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Rada bi imela sposobnost branja misli drugih Živela v Avstraliji ali Novi Zelandiji če pa ne, pa vsaj v kakšni kraški hiški nekje nad Koprom, kjer bi imela SVOJ zeliščno-zelenjavni vrt, bila bi šefica privat - malo drugačnega vrtca pa jahto (moj mož bi sicer že čolnom bil zadovoljen) rada bi bila brez dlak povsod razen po glavi (pa ne po celi no tam kjer rastejo lasje), pa trepalnice in obrvi bi tud imela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Moje neizživete in realno gledano nedosegljive sanje) sanje: - rada bi živela na morju - v mali hišici s svojo lastno peščeno plažo- rada bi napisala knjigo- rada bi nosila konfekcijsko številko 34 - rada bi imela avtodom (ne bom ga imela, ker mi moj dragi ves čas strokovno argumentira, da to ni ekonomsko upravičeno :xx!: ) Tudi jaz sem skromna. Najbrž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 UUUUU, mačona, sicer je to dober napotek, vendar zame ne velja. Jaz ŽIVIM Problem je samo v temu, da na svojih 170 cm težko navlečem kš 34... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ooo te teme pa še nism vidla... 1. glede ženska+ženska = hja, mam že dolgo to v glavi...sam sicer se neumn mogoče mal sliši...nubena mi še ni bla tolk všeč...k jo vidm, jo uvatim pa probam pa poročam... 2. Rada bi da me en profi maskerka spedena, pa en profi fotograf fotkne...da bom mela za na stara leta profi fotke...une iz pred 10 let pač ne veljajo več... 3. Rada bi mela še enga frocka...sej vem da to ni glih blazno hudo nardit...ampak...(ne se zdej glih začet ponujat ) 4. Rada bi mela svoje stanovanje in tok keša da ga opremim, kot si želim... 5. Za 30 rojstni dan bi rada naredila tak žur, da bi lahko povabila kogarkoli, da mi nebi blo treba gledat na keš...tut Lunčki bi bli vabljeni... Tko... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 1. glede ženska+ženska = hja, mam že dolgo to v glavi...sam sicer se neumn mogoče mal sliši...nubena mi še ni bla tolk všeč...k jo vidm, jo uvatim pa probam pa poročam... Da nisi ti mal preveč zbirčna, kar se prve želje tiče Ostalo pa....glede na to kok si še mlada, se ti pa še vse lohk uresnič.Če ne bo glih za 30 rojstni dan vse tko, kot si želiš, boš pa za 40-ega častila Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 [Da nisi ti mal preveč zbirčna, kar se prve želje tiče Če ne bo glih za 30 rojstni dan vse tko, kot si želiš, boš pa za 40-ega častila Pa ja..seveda sem zbirčna...sej tut z tipom ne grem kr z vsakim.... Ker verjamem da bo LNF obstajal tudi leta 2015, pol velja Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 2. Rada bi da me en profi maskerka spedena, pa en profi fotograf fotkne...da bom mela za na stara leta profi fotke...une iz pred 10 let pač ne veljajo več... poklič me, pa boma kj skp spravle Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Sanjam, da bi imel hišo ob morju...........če to ne bi šlo, pa v bližini gozda. Tak luštno urejeno, toplo, s svojim kabinetom, z veliko dnevno, s telovadnico, V sobo bi pa šel, za enih par dni se bi dol zaprl z njo: Vsaj en dan bi rad bil neviden. Matr sm skromen.dobr si, deviške skromnosti in neizbežen učni mir jest pa klavir igral Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Živela v Avstraliji ali Novi Zelandiji če pa ne, rada bi bila brez dlak povsod razen po glavi (pa ne po celi no tam kjer rastejo lasje), .Bi jemu jest svoj art atelje .ali pa verigo hotelov in restavracij; pretok denarja vedno zagotovljen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ....vsaj enkrat bi želela brez besed ob toploti ognja iz kamina v objemu ljubega ležati... ....in enkrat za zmeraj spokojnost , mir in radost v prsih obdržati...... ....in pri vragu enkrat svoje delo dobro prodati.... .... in na koncu svoje poti spoznati, vredno je bilo na tej zemlji stati inu obstati.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 KAJ PA SHE OSTANE OD SANJ, KO SO ENKRAT IZZHIVETE 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 maš prav.... zato so, da se ne zgodijo.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 KAJ PA SHE OSTANE OD SANJ, KO SO ENKRAT IZZHIVETE .tvoje uglajeno pretiravanje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.