aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 che sluchajno rata budala res dec....kaj se zgodi?hitr najt drugo varjanto 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 che sluchajno rata budala res dec....kaj se zgodi?hitr najt drugo varjanto neč nea rata, rata priokus tretje variante Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 che sluchajno rata budala res dec....kaj se zgodi?hitr najt drugo varjanto neč nea rata, rata priokus tretje variante hmmm....tretja varjanta ni dec je prvani baba je drugaampak kwa bi bla pa tretja POKOWC.....evo tretje verzije 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Se strinjam z macono.Ne vem, zakaj zelja po 34. Ne maras oblin al kaj? Jaz tudi pri svojih 175 ne zvlecem nase 34, niti 36...in nikoli ne bom. so what Jaz osebno imam raje malo oblin, kot pa Kate Moss style No, 100 ljud, 100 cudi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Pa sta res zapeli s tem.... Saj ni bilo tako strogo mišljeno. V bistvu sploh nisem obremenjena s svojim telesom, me pa včasih, ko si ogledujem fotke brhkih manekenk, zamika imet ful vitko telo....Vsekakor pa to niso moje sanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Po eni strani te zastopim...ampak tiste manekenke na modnih pistah, so mi presuhe. Sem zanc gledala Fashion TV in je kr groza.Fotomodel z dobro postavo in oblinam na pravem mestu je Tyra Banks...naprimer.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 tale je sveža.... Rad bi spremenil svet... Rad bi bil skriti oboževalec ki pošilja rožice in pisma... hja no sem bolj odkrite vrste... predvsem pa rad bi naredil razliko, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 el ninus, el mačona, okej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.