aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 DARWIN SUKS :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 El Nino"delfinčki so samo tako pametni kot podgane" ja, kje pa si to misel staknil?? Delfin ali podgana ali opica ali mravlja ali metulj- vse to je del živih bitij na Zemlji! - kdo sem jaz, da bom sodila njihovo pamet... Vsi naj lepo srečno živijo in doživljajo lepe nasmejane dneve in nežne noči-pa naj bojo to najkrajše-najdaljše...! s polarnim sijem obsijane ali pa ne... Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2003 Ok priznam govoril sem o inteligentnosti ne o pameti...... sej ne rečem da so slabi sam v nos mi gre ko govorijo ljudje zmotno o njihovi inteligentnosti... to je vse sam zato ker so približno enako veliki kot mi... in rešujejo ljudi iz vode... ampak to reševanje iz vode je za njih bolj igra, in so jih zalotili kako so reševali naravne sovražnike (morske pse) haha finta je v tem da to znajo preveč inteligentni pa le niso.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Ja, čudovito je bilo!Tam na Nordkappu je bil prav poseben sonček, ki sploh ne zaide.pa tudi drugod- npr. na Lofotskih otokih je ponoči bilo kot podnevi,v Rovaniemiu so eni šli ob 1.ponoči gobe nabirat- doživet moraštak nočni feeling, da lahko to čudo razumeš.slike so še v delu... ampak Bo!Stankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 hehe to uni kraji, k eni deci lohk stokrat u eni nochi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Stanka super tole tvoje potovanje Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 a si jim fouš? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 glede na to, kolk traja ena noch....NE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2003 haha ta je pa huda, kolkr traja ena noč haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.