El Nino 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Tale dec. Sicer kul vse lepo reče da je slabo, kot temelj dobrega pa postavi izničevanje, torej da zapustiš svet takšen kot si ga našel, nespremenjen, ne boljši ne slabši... hm imel sem že podobne misli v zvezi s tem, ampak me zanima še kaj si vi mislite o tem. Ne morem se čist odločit, med Narediti vse za to da narediš čim manj sprememb, ali narediti čim večjo spremembo na boljše, ko pa to kaj je dobro sploh ne veš, hm tista možnost na slabše itak odpade... mam resne pomisleke ker v precej budistični literaturi sem našel višek v prvi možnosti, celotni zahodni duhovni svet pa se odloča za drugo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 DIE WILLE ZUR MACHT nietzsche je zhe pr nas Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2003 Haha, hehe nemščina mi bo po vsem tem času (4 letih konstantnih bojev) še všeč. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 ALESS WAS IST, UND ALESS WASS IST NOCH NICHT IST,VOLGT DIR... je na prezhi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2003 aakhut, kaj je s tistimi hudički, hehe lej še malo pa bom imel 666 objav, še kakšnih pet šest dni, takrat 666-eto objavo posvetim tebi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 kakshna nepopisna chast zdej bojo she deci letal za mano.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 ti za babambabe pred tabodedci za tabo pestro tole Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2003 Haha kako briljantna misel, ti za babambabe pred tabodedci za tabo Hehe V bistvu res če greš z ženskami naletiš na moško družbo, če greš z moškimi konćaš v ženski družbi... 100% preverjeno še vedno je bilo tako.... haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2003 Če razvijem to naprej... Geyi, lovijo tipe, torej jih lovijo šjore... obratno za Lezbike..... uau, haha briliant.... Mateja bravo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 de skrajshamo... mateja leti pred lezbami, zato k bi raj bla iz pedrom... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 a tko zdej ti seb rečeš Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 aja?.... a ti bi bla rada z mano? ja.....pol pa nam vech bezhu....se bom ustavu.....za taprvim voglom.... chaka na nadaljevanje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 ti za babambabe pred tabo... ... .... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 kam je tale neitzsche zasheu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Kaj sta dobra.. Aliana aja, ko smo ze pri nietzscheju... je tud na mojem seznamu knjig za pocitnice Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 a ja?kaj pa? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2003 Tale niče je zašel v "tople" vode. haha v bistvu res ne kapiram, zakaj ženske bežijo pred moškimi in moški pred ženskami, naj se kdo že ustavi, itak bi se pol lov prenehal, haha čeprav v tem uživam.. ja niče je dosegel najvišjo stopnjo izničil se je... čak zakaj pa je pravzaprav končal v norišnici? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 El nino, glih zato! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2003 Mateja se greva mal lovit... haha [] Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 bogi revezh konchal v KUKU NESTzarad sifilisa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Kuku nest el nino, očitno boš moral dat kakšna podvprašanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 let nad kukavičjim gnezdom... evo, kaj rata, če se tkole lovijo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 ku-ku nest je fraza k jo americhani uporablajo za norishnco(tko kt pt nas pole)in naslou filma je takm ravno zaradi tega ku-ku:vragec: ku-ku Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.