Tina 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 tina jst tochn vem,kdaj bom zadnjich.... NKOL -a bojo s trdim pokopalOd kdaj pa pokopavajo? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 kuko bi pa drgach od mrtvih ustal? drgach pa to blo sam figurativno....za boljsho predstavo.... se zhe ne da pokopat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Ja, ja se mi je zdelo, da je to tako Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 a de se ti je zdel? hehe -u se tut mrskej zdi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2003 ahgut kmalu bo moja 666 objava.. hehe morem pazit, da jo posvetim tebi.... hehe 1. Morala kot najvišja vrednota (gospodarica nad vsemi fazami filozofije, še celo skeptikov). Rezultat: ta svet je zanič, ni »resnični svet«. No pa naredmo to, recimo ste gledali film IRreversible, ? ok med tem ko jo je nekdo posiljeval je bila v daljavi senca nekaj časa je opazovala potem pa pobegnila, ni pomagala, ni šla po pomoč, to je ta morala, potem pa folk ko tak film gleda, ki kaže na neasertivne ljudi, zapusti dvorano po 30 minutah, tu je pomoje največja zlaganost morale, prva preverzija ko se pokaže takoj folk beži ven, zakaj, ker bi jih odvračalo? ne ker se ne spodobi, za dame in gospode srednjih let da gledajo nasilje na platnu, potem pa grejo domov in se pretepajo... nemoralna je ta morala ki ti onemogoča da nasilje gledaš omogoča pa da ga izvajaš, .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 ...za dame in gospode srednjih let da gledajo nasilje na platnu, potem pa grejo domov in se pretepajo... nemoralna je ta morala ki ti onemogoča da nasilje gledaš omogoča pa da ga izvajaš, .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 V filmu Sev7n Morgan Freeman svetuje Palthrowi, da če jo kdo skuša posiliti v mestu, da kriki na pomoč ne zaležejo, ampak požar, požar. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2003 Folk Niče je prevarant, in je resno nevaren za duševno zdravje... ampak fear not poznam zdravilo, Dalajlamova "Pot do Sreče" (to je dejanski naslov), upam da bo veliko več ljudi prebralo to kot pa voljo do moči, in upam da bodo vsi ki so prebrali voljo do moči, prebrali pot do sreče, ker sicer so obsojeni na zlo..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 volja do volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2003 volja sploh ne obstaja, obstaja želja po doreševanju trplenja, vse bistvo življenaj je v painkillerjih, heh, več kot narediš dobrega manj te boli!, Niče bi me spravil v pekel, vraga, kje je aahkut, hehe bi se videla, s hudičom, sploh se ne čudim da je niče znoru, imel je za cilj najhujšo bolečino, hehe dobil je kar je iskal, ampak šel je povsem v napačno smer.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 se vidva zhe kle...chist zadost Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.