aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 blagor nedolzhnim,kajti....POTESHENI BODO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Že nekaj časa nimam stikov z najboljšim prijateljem... V jezi mi je rekel stvari, ki so me ponižale in podvomila sem v pristnost najinega prijateljstva. Počutila sem se oguljofano, bilo me je sram, videla sem ga v drugi luči.Saj pomislim na najino prijateljstvo (bila sva sorodni duši kar se tega tiče) ampak enostavno ne morem čez njegove besede. Ne morem verjeti da se mi lahko nekdo, ki sem ga imela rada iz vsega srca, ki mi je bil najbližje in katereemu sem lahko zaupala vse ter bila jaz, enostavno tako zagnusil. Zamere ni več, odpustiti pa ne morem. Pozabiti pa še manj. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 ... El Nino - en post čez dvajset let na isto temo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nevednica 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Pomoje je bistvo odpusti in pozabiti!!! Ker ce samo odpustimo, se se vedno vracamo nazaj in ne moremo cloveka videti v celoti takega kot je...Napake naj ne bi dajale nalepk!!! Zaradi njih naj ne bi sovrazili?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Saj smo ze rekli (povedala sem na prejsnji strani podobno kot na tejle Bobnar) - ne gre za to, da nocemo pozabiti, in 'ne pozabiti' sploh ni misljeno nujno v zagrenjenem smislu...To sodi k spominu in k clovekovim izkusnjam.Hvala bogu, si lahko izbiram, s kom se bom druzila v lajfu in kaksna merila imam.In ce me kdo nesramno opehari, je nekaj drugega kot ce je nekdo ravnal v stiski ali samo nepremisljeno in mi s tem npr. skodoval... Ponavljam - pozabljanje nima zveze z odpuscanjem...Oznake? nalepke?Saj si jih je oni sam prilepil s svojim ravnanjem.Zakaj kakrsnokoli stopnjevanje?Zakaj smo zdaj kar na sovrastvu?In ravno nasprotno - cloveka sele tedaj vidimo res takega, kot je! In to vse njegove plasti... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Zelo težko mi je odpuščati nekomu, ki me je zelo, zelo prizadel. Lahko je ta prizadetost povzročena iz čiste banalnosti. :o|o: , ma ne vem šmrc :\: . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 aha, in bi se potem trudil se dokazat˝, da ni blo tk mišljeno kt je bil sprejemnik˝ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Samo ponovila bom...podnaslov... Čas zgladi vse.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 To pa je res... (*Samo spomin je seveda pri nekaterih tudi odvisen od casa, pri nekaterih pa ne... - torej, cas sicer res zgladi vse, pozabis pa ne) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Seveda ne pozabiš....samo tako nepomembno postane... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Ja - v glavnem res...Ne pa vse... Poleg 'nepomembnega' pa tudi oddaljeno (kar dejansko - v casu -a samo, ce slednjega dozivljamo in jemljemo linearno- res je). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Seveda ne pozabiš....samo tako nepomembno postane... Astra Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Bobnar...morda sem se napačno izrazila...Jaz točno vem...kaj mi katera oseba v življenju predstavlja... Čas...zgladi vse...zame pomeni...da preprosto grem...odpišem...in čez čas...pozabim...postane nepomembno... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 bobnar Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 preprosto iztrebiš, greš na wc in spustiš sebe in svoj zadah, pole pa hopla in kuj v brezno.rata že, sam vseen, sem čuteče bitje, pa mi ni vseen. Sam s tem se je tleba sprijaznit, bit na volji tut takim čutom, so del nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 jst bom odpushchou, k bom direktor: NA, KLE MASH KNJIZHCO.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 pol pa slabo kaže s tvojim odpuščanjem Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 _bit lider in met hobbiy odpuščevalnega interesa ,hohoha...bi jest raje prej prskrbu delo jim kt pa sam vrata al pa knjižco, če bi blo možno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2003 V bistvu mi je prijetno prebirat nekoga, ki deluje tako preprosto naivno, nepokvarjeno, nikoli prizadeto in ki sploh ne razume za kaj se gre, samo kaj, ko pa vse še enkrat pride na vrsto... Pa še znameniti stavek Nicholsona v enem filmu: "You can't handle the truth!" Zakon itak Jack... Hehe bobnar ja zanimivo, bom pa še jaz uporabil Nicholsona, v malo novejšem filmu ko je prišel k pemeti... As good as it gets, Vidiš na stara leta je spoznal, da mora ljudem zaupat, da stvari niso tako slabe kot si je mislil, postane prijazen... za razliko od tebe mi ni prijetno prebirati nekoga ki deluje tako komplicirano, izkušeno, pokvarjeno, prizadeto, in sploh vse razume za kaj gre, zgleda da vedno pride na vrsto ko gre kaj narobe... To ni stvar ki je odvisna od stvari ki so se mi zgodile v življenju, to je stvar ki je odvisna od moje odločitve, svodbodne volje, Če tako zberem lahko odpustim, če tega nisem sposoben, kaznujem sebe za napake drugih! "period." Sicer pa itak ni možnosti da prideš ti na moj breg, morda pridem jaz na tvoj breg, ampak bom poskušal ne priti tja, ker očitno ti ni udobno, če praviš da so se ti dogajale hude stvari... no ja sori ker tebe tolk napadam, ampak nekak se tvoje mnenje najbolj razlikuje od mojega... P.S.: Tale forum pa šiba, bom kaj napisal jutri, ko bom mel več časa.. za zdaj samo zate bobnar Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Jaz točno vem...kaj mi katera oseba v življenju predstavlja... Astrablagor tep!!a res ves? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 se bi res uprashu free Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Free...ponavadi res vem... Izkušnje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 z lepim se hvalish klele Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2003 Eh bobnar sem že pozabil o čem se točno prepirava... če se ti da napiši, jaz pa sem zdej končal maturo in lenarim sto na uro... hehe ahja potegnil sem 9 listek in gor je bla 13.. odlično, slovo od mladosti France Prešeren, sem obvladal bolj kot je to z mojim znanjem možno... case closed, dost mam srednje šole, haha ja ja bobnar ego ja, to je to to je moj problem, na žalost ne sam moj, tisto z bregovi, hm metafora za mnenje, stališče, hja nočeš vezi, hm zakaj jih potem imaš, veš tvoja želja ni človeška glede na to da je člove socialno bitje... sicer pa res se mi ne da tukaj kregat, mogoče ker mam mars v opoziciji z luno zdajle, al pa kaj takega, zdaj je čas za počitek meditacijo.. odpuščanje uživej direktor, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Menda gledam prepovršno na lajf. Se mi ne da ubadati s tem, kaj je kdo mislil in zakaj. Se pravi ne kuham ravno nekih zamer in tudi pozabim mimogrede.Ali pa imam srečo v življenju in gledam na ljudi pozitivno? Vedno poiščem dobre stvari - pravzaprav me moj že kar opozarja - ni vse lepo, ni vse tako kot je videti....Vendar - kot sem že rekla, ljudi zaznavam tudi drugače - zlezem pod kožo po domače in me je težko prizadeti. Najhuje se itak lahko prizadanem sama.Ali pa moje hčerke. Niti partner nima te moči. Odpustiti sebi pa je prava umetnost. In kar nekaj let rabiš, da se je naučiš Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.