Skoči na vsebino

Odpuščanje

El Nino

Recommended Posts

Že nekaj časa nimam stikov z najboljšim prijateljem...

V jezi mi je rekel stvari, ki so me ponižale in podvomila sem v pristnost najinega prijateljstva. Počutila sem se oguljofano, bilo me je sram, videla sem ga v drugi luči.

Saj pomislim na najino prijateljstvo (bila sva sorodni duši kar se tega tiče) ampak enostavno ne morem čez njegove besede. Ne morem verjeti da se mi lahko nekdo, ki sem ga imela rada iz vsega srca, ki mi je bil najbližje in katereemu sem lahko zaupala vse ter bila jaz, enostavno tako zagnusil.

Zamere ni več, odpustiti pa ne morem. Pozabiti pa še manj.

sanci_cat
Deli na socialnih omrežjih

Saj smo ze rekli (povedala sem na prejsnji strani podobno kot na tejle Bobnar) - ne gre za to, da nocemo pozabiti, in 'ne pozabiti' sploh ni misljeno nujno v zagrenjenem smislu...

To sodi k spominu in k clovekovim izkusnjam.

Hvala bogu, si lahko izbiram, s kom se bom druzila v lajfu in kaksna merila imam.

In ce me kdo nesramno opehari, je nekaj drugega kot ce je nekdo ravnal v stiski ali samo nepremisljeno in mi s tem npr. skodoval...

Ponavljam - pozabljanje nima zveze z odpuscanjem...

Oznake? nalepke?

Saj si jih je oni sam prilepil s svojim ravnanjem.

Zakaj kakrsnokoli stopnjevanje?

Zakaj smo zdaj kar na sovrastvu?

In ravno nasprotno - cloveka sele tedaj vidimo res takega, kot je! In to vse njegove plasti...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To pa je res... :palec:

(*Samo spomin je seveda pri nekaterih tudi odvisen od casa, pri nekaterih pa ne... x;)x - torej, cas sicer res zgladi vse, pozabis pa ne)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja - v glavnem res...

Ne pa vse...

x;)x x:)x

Poleg 'nepomembnega' pa tudi oddaljeno (kar dejansko - v casu -a samo, ce slednjega dozivljamo in jemljemo linearno- res je).

Picasso

Bobnar...morda sem se napačno izrazila...

Jaz točno vem...kaj mi katera oseba v življenju predstavlja... x^x

Čas...zgladi vse...zame pomeni...da preprosto grem...odpišem...in čez čas...pozabim...postane nepomembno...

Astra

Per aspera ad astra

preprosto iztrebiš, greš na wc in spustiš sebe in svoj zadah, pole pa hopla in kuj v brezno.

rata že, sam vseen, sem čuteče bitje, pa mi ni vseen. Sam s tem se je tleba sprijaznit, bit na volji tut takim čutom, so del nas

V bistvu mi je prijetno prebirat nekoga, ki deluje tako preprosto naivno, nepokvarjeno, nikoli prizadeto in ki sploh ne razume za kaj se gre, samo kaj, ko pa vse še enkrat pride na vrsto...

Pa še znameniti stavek Nicholsona v enem filmu: "You can't handle the truth!"  

Zakon itak Jack...  

Hehe bobnar ja zanimivo, bom pa še jaz uporabil Nicholsona, v malo novejšem filmu ko je prišel k pemeti... As good as it gets, Vidiš na stara leta je spoznal, da mora ljudem zaupat, da stvari niso tako slabe kot si je mislil, postane prijazen...

za razliko od tebe mi ni prijetno prebirati nekoga ki deluje tako komplicirano, izkušeno, pokvarjeno, prizadeto, in sploh vse razume za kaj gre, zgleda da vedno pride na vrsto ko gre kaj narobe...

To ni stvar ki je odvisna od stvari ki so se mi zgodile v življenju, to je stvar ki je odvisna od moje odločitve, svodbodne volje, Če tako zberem lahko odpustim, če tega nisem sposoben, kaznujem sebe za napake drugih! "period." Sicer pa itak ni možnosti da prideš ti na moj breg, morda pridem jaz na tvoj breg, ampak bom poskušal ne priti tja, ker očitno ti ni udobno, če praviš da so se ti dogajale hude stvari... no ja sori ker tebe tolk napadam, ampak nekak se tvoje mnenje najbolj razlikuje od mojega...

P.S.: Tale forum pa šiba, bom kaj napisal jutri, ko bom mel več časa.. za zdaj samo zate bobnar x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Eh bobnar sem že pozabil o čem se točno prepirava... če se ti da napiši, jaz pa sem zdej končal maturo in lenarim sto na uro... hehe ahja potegnil sem 9 listek in gor je bla 13.. odlično, slovo od mladosti France Prešeren, sem obvladal bolj kot je to z mojim znanjem možno... case closed, dost mam srednje šole, haha ja ja bobnar ego ja, to je to to je moj problem, na žalost ne sam moj, tisto z bregovi, hm metafora za mnenje, stališče, hja nočeš vezi, hm zakaj jih potem imaš, veš tvoja želja ni človeška glede na to da je člove socialno bitje... sicer pa res se mi ne da tukaj kregat, mogoče ker mam mars v opoziciji z luno zdajle, al pa kaj takega, zdaj je čas za počitek meditacijo.. odpuščanje :) uživej direktor,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Menda gledam prepovršno na lajf. Se mi ne da ubadati s tem, kaj je kdo mislil in zakaj.

Se pravi ne kuham ravno nekih zamer in tudi pozabim mimogrede.

Ali pa imam srečo v življenju in gledam na ljudi pozitivno? Vedno poiščem dobre stvari - pravzaprav me moj že kar opozarja - ni vse lepo, ni vse tako kot je videti....

Vendar - kot sem že rekla, ljudi zaznavam tudi drugače - zlezem pod kožo po domače x;)x in me je težko prizadeti.

Najhuje se itak lahko prizadanem sama.

Ali pa moje hčerke. Niti partner nima te moči.

Odpustiti sebi pa je prava umetnost. In kar nekaj let rabiš, da se je naučiš x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...