Skoči na vsebino

Odpuščanje

El Nino

Recommended Posts

Če so bili že omenjeni prfoksi........zaguljenim (s tem mislim res zelo zelo zahtevnim) prfoksom nisem imel kasneje (takrat sem bil seveda nanje jezen kot ris x:Dx ) kaj odpuščati......le oni so me res kaj naučili in le oni so mi ostali v spominu.......dobrem. Ker sem bil kao perspektiven in lenoben pa kampanjski (učenec, dijak, študent)......so bili do mene še manj milostni......danes sem jim prej hvaležen kot da bi jim imel kaj zameriti. In ko sem pri njih dobil dobro oceno.....je bilo zadovoljstvo ogromno..........le kar dobimo s trudom je res nekaj vredno, sicer pa velja.... easy come easy go....... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

sem ravno pred kratkim enga bivšega učenca srečala v New Yorkerju... je kar sam prišel k meni in očitno želel mal počvekat (jaz pa med tangicami x:Ix )... no, nekaj takega je rekal, kot praviš ti, Mick... da sem bila včasih tečna, da je kaj... ampak, da ima pa zdaj mto 3 in je največji frajer v razredu x8Dx, da odličnjaki gagajo, on pa kar šteka (sva bila bolj tako-tako, med 2 in 3)...

no, dober filing... tangice pa sem tudi vseeno kupila x:Dx

Hja hehe jaz mam tud matematiko 3 pa sem edini ki kaj šteka... hehe, en fenomen smo mi nadarjeni učenci, šolski sistem nas uleni da je hudič, tako veliko več bi lahko bili če bi nas gnali... morda pa ne- kot je rekel Einstein "Srečo sem imel, da šolski sistem ni ubil še tisto malo kar je bilo v meni."
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 3 months later...
Jao, pišem tukaj ja odpuščanje, in to, hm hehe, no prav pa napišimo zgodbico, mladi študent gre v ljubljano..... mirno parkira svoj avto nedaleč od faksa, gre v šolo ga tam žura, se dolgočasi spi, in se vmes celo malo uči, pride nazaj spraznjena guma.... tega ne opazi se zapelje sto metrov, pol pa opazi, pristavi pri cesti nastavi vse kar rabi za zamenjat zamenja gumo, med tem pa si misli, če dobim tizga k mi je tole spraznu (objektivno dejstvo je da guma ni bila predrta, temveč je nekdo prijazno odvil ventilček spustil, potem pa nazaj privil....)... ga olupim in pojem, čeprav je ta vegeterjanec, pa še pred nekaj časom je v temi Odpuščanje pisal, ni problem vse opustim,... heh, no prav tudi to odpustim ampak to je zdaj dva dni kasnej, če bi videl tisto osebo ki mi je "prijazno" spustila zračnico..... (in me naučila menjanja gume....) bi jo prec prtegnu.... če le nebi bila prevelika, premočna, prezatežena, pol sam napizdil..... ampak res, redko sem jezen pravzaprav trajala je stvar ene tolk časa kt orgazem od prašiča... (eno uro),.... x;)x pol me je minila tud jeza,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Morda je ta kwazi modrost, da vidim v vsaki reči tudi nekaj dobrega edina reč ki me rešuje pred maščevalnostjo.... mislim itak, ej, če mi gre guma lepo sredi ljubljane ko lahk umirjeno zamenjam, je to ful kul, lohk magar bi šel kamorkoli po pomoč če mi nebi šlo boljš tko da ugotovim da mi je guma šla pri 50km/h kot pa na kaki avtocesti.... juck, hehe, ne res, pravzaprav sedaj sem skoraj hvaležen, za to, čeprav to se še meni čudno sliši, mi je pa danes prpopala redarka obvestilo o prekršku... (kdo bi si mislil da se na elitnih placih za parkiranje ne sme parkirat..... (na zelenici, bogu zad za ritjo ob neki rekici daleč daleč od centra, heh, ene 20 nas je najebalo), pa sem mislil vprašat folk ki se na to spoznate v LJ, a je to nujno plačat, neki sem slišal da lahk rečeš da sploh nisi dobil se pritožiš in je kul.... ? al boljš da dam 2500, pa adijo...

bi pa bla finta da bi si vsakič ko bi parkiral dal tisto o obveestilu gor pod brisalec ko bi šli redarji mimo bi mislili aha ta že ma, pejmo naprje :)= hehe

Glej, El Nino, listek za plačilo kazni si dobil zaradi napačnega parkiranja z avtomobilom. To pomeni, da imaš avtomobil. Samo pomisli, koliko ljudi je, ki še bicikla nimajo.

Takole, vidiš. To je prikaz pozitivnega razmišljanja!?

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Ok, naj ti bo contesa, tole bom pridno plačal, itak je mal, še za bencin dam več.... hehe, to bo to, če dam enkrat na mesec dva jurja (računajmo da se tista kuvertica ne obrabi tolk dosti skozi čas).... bom pošteno plačal, pol jih bom pa še pošteno nategnil... tle dol pr nas na "vasi" (seveda mi bodo vsi wajdowci zamerli, kajti ajdowščina je mesto že nekaj stoletij,,, khm eno al dve, in je bila že pred nekaj tisoč leti, rimska postojanka itd.... ...) torej na vasi, se lahko parkira povsod, ej, res, povsod je plac, se nezgodi da bi moral parkirat več kot 200 m proč, (povprečje tam nekje 50, 40, odvisno, v središču do 100.... je pa res da cela Wjd. je čez in čez 2km... ljubljana pa kaj 20, ok recimo 30, več pa ne popustim, po tej logiki bi moral parkirat 500, 400 m proč, najhuje do 2km hm to se mi zdijo kar približno točne številke, ej ampak jaz mojga pakrir placa ne dam.... sej pravim, parkiram tam že dva tedna pa me prvič ulovijo, ne vem kje jim ta ideja.... zelenice hm phah, saj ne rečem če bi bil park, pa je to tam hm čist običajna ulica, sicer pa razumem sedaj vse tiste časopisne članke ki se pritožujejo nad parkiranjem,.....

• 1 month later...
Ljubljenemu človeku vse odpustimo.

x:)x

boris :palec: ,

vendar, kadar ljubimo brezpogojno! x;)x

Če ljubiš brezpogojno, ni česa odpuščati, sprejemaš človeka celega takega kot je, z njegovimi mislimi in ravnanjem vred, se pravi ni kaj zameriti in zato tudi ni česa odpuščati.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Če ljubiš brezpogojno, ni česa odpuščati, sprejemaš človeka celega takega kot je, z njegovimi mislimi in ravnanjem vred, se pravi ni kaj zameriti in zato tudi ni česa odpuščati.

Bi se dalo razpravljati. x:Dx :palec:

očitno sem jaz res čudna, ker lažje pozabim hudo, ki mi ga kdo prizadane, kot pa hudo ki ga prizadenem nekomu sama... lažje... ne pa zlahka

No ja, nisi edina, vendar, pri meni se to spreminja in tudi sebi lažje odpuščam.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...