Pujsita 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Ja, tudi jaz sem dosti laže vsem drugim, kot sebi odpuščala. verjetno je bilo to povezano s tem, da se nisem imela zadosti rada. Zdaj se imam in je tudi odpuščanje dosti lažje. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Nihče se ne boji človeka, ki zlahka odpušča. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Čas zgladi vse? Zato naj mu odpustim??? Pri meni je ta čas zatajil.. Sčasoma dobivam vedno več gub... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 odpustiš lahko popolnoma šele ,ko tudi pozabiš ..to gre z roko v roki...bistvo vsega pa je razumevanje.. odpuščanje je najmogočnejša sila v univerzumu in šele z njim se sprostijo vse karmične vezi...tudi sama se še vedno trudim v tej smeri... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 ko izbiraš izgovore še nisi v fazi...odločitev je vedno tukaj in sedaj ampak naš veliki car ego nam včasih rad ponagaja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 ko izbiraš izgovore še nisi v fazi...odločitev je vedno tukaj in sedaj ampak naš veliki car ego nam včasih rad ponagaja ... Jaz pozabila določenih zadev sicer nisem, sem pa hvaležna tudi za najgrenkejše izkušnje, ki sem jih dobila, ker so me naredile močnejšo in se z veliko sitaucijami dosti lažje in ušspešno soočam. Sem pa odpustila, kajti mislim, da vsakdo v vsakem trenutku da največ od sebe, kar je v tistem trenutku sposoben, torej če nam nekdo pošlje malo pelina, zagotovo ni zmožen v tistem trenutku nuditi česa slajšega. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 po moje je treba prit v fazo; kar je pozabljeno je odstranjeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 od.....pustit i... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 odpustiš lahko, pozabiš lahko na takšen način, da ko ti se to prikrade v misli, ne boli več ali pa ne toliko... da bi pa izbrisal iz spomina je pa nesmiselno, umakneš v nek kot in se iz te izkušnje nekaj naučim.Mogoče previdnost, včasih sem postala nezaupljiva, zgradila trden zid pred čustvi okrog sebe, nato sem se učila ta zid podirat... polno dela s seboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Fino, kaj ste nasli (mislim, da Boris)! ...pustiti iti (slabim mislim)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Ljudje odpuščajo, a ne pozabijo. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 borism: bo držalo jaz tudi, odpustim, a pozabim ne..... tko na izi pa spet ne gre...... zaupanje si je treba zaslužiti......sem pa zagovornik druge, tretje.. šanse... skoraj vedno!ampak..druga šansa je toliko težja...za oba...ker drugi strani dam vedeti, da ni vse samoumevno! ....hej, to je moje življenje..... x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 včasih nismo tako iskreni da bi si priznali ne da ne moremo temveč da nočemo pozabiti..in vendar nihče ne more storiti tega namesto nas..vsak se sam odloči koliko prtljage bo nosil s seboj in kakšno težo si je izbral in čeprav imam veliko razumevanja prav s tem trdim da si je vsak sam kriv če se hudih stvari noče rešiti,,sicer pa tu velja svobodna volja in če se tako nekdo odloči je to tudi njegova izkušnja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Mislim,da ni stvar hoteti ali ne hoteti.Vsaka"pozaba" se mora prebaviti.Kakšne duševne mline imamo pa je odvisno od več dejavnikov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 OD - Pustiti Staro naj gre, pustimo za seboj,sprejmimo, da je tako takrat bilo,sedaj je lahko drugače,strahove naj nadomesti zaupanje. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Jaz sem trenutno na točki, ko se mi zdi, da nisem jaz tista, ki imam pravico do zamerjanja in kasneje odpuščanja, da ne poznaš nikoli vseh okoliščin, da bi lahko pošteno in pravično sodil - jaz nisem tista, ki bi lahko sodila karkoli razen svojih odločitev in ravnanj, samo sebe poznam dovolj dobro, da se zavedam vzgibov, ki me pripeljejo do ravnanj. Vseh ostalih ne morem pravilno soditi, niti nisem poklicana, da to počnem, ostale lahko le sprejemam, če ljubim sebe in tudi ljudi okoli sebe, torej ni česa odpuščati, niti potrebe po pozabljanju česarkoli. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
laja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 dost fajnga je sicer že blo napisanga pa bo vseen pristavla dostkrat se odpuščanje meša s sprijaznenjemrecimo en te ne mara - ti pa njega maraša moraš pol odpustit al pa se sam sprijazni? a se odpušča takrat ko te nekdo prizadenekaki so pa kriteriji da si prizadet (ok v pomenu ranjen)kej či si pa sam domišljaš oz. pretiravaš oz. si preobčutljiv? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 odpuščanje je na nek način zdravljenje sebe samega in hkrati tudi drugega bitja..saj razumem težko je ko se ti zgodi da te prizadenejo ali obratno in vendar kako lažje ti je potem ko odpustiš..razumeš da drugo bitje tega še ne zmore ker je tudi ono doživjalo v živjenju udarce in je to le način samoobrambe..zato narediš tudi to ti namesto njega in veste kaj takrat občutiš neverjetno milino in ljubezen do tega bitja..mogoče tako delajo angeli....isto je z nasmehom..ko vidiš da je nekdo čemeren mu ga podariš čeprav te bo debelo pogledal vendar si mu vseeno polepšal dan in mogoče se bo ta oseba nekoč znova naučila smejati..bog ve da smeh vsi noro potrebujemo ker na vse gledamo preveč resno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Sfinga Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 .razumeš da drugo bitje tega še ne zmore ker je tudi ono doživjalo v živjenju udarce in je to le način samoobrambe..zato narediš tudi to ti namesto njega in veste kaj takrat občutiš neverjetno milino in ljubezen do tega bitja..mogoče tako delajo angeli... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Razne zamere kaj hitro in z lahkoto oprostim, kmalu tudi pozabim. Oprostim, ne pa pozabim pa "nizke udarce". Mislim, da bi se morali ljudje teh izogibati. To je enako podiranju mostov za seboj. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 .Kdor hudobije ne kaznuje, jo podpira.Leonardo D.V. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Hecno,zadnje čase srečujem ljudi,ki jih nisem videla že več let in do mnogih sem gojila neke zamere,najbol pa sem zamerila sebi,ker sem si dopustila,da so me takrat "prizadeli".Skratka srečujem jih in jim odpuščam,kot da bi se poslavljala od njih,od nekega dela svojega življenja,polnega (samo)obtoževanja.Lepo je odpustiti.Se osvoboditi preteklosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 v pralni stroj in fully na centrifugo, pol pa malo mehčauca in JE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 ostaja ena čudovita knjiga, meni je pomagala odpustili...prilagam podatke: Lewis B:Smedes: ODPUSTI IN POZABI - kako zacelimo rane ki jih nismo zaslužili pa veliko odpuščanja vam želi AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.