borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Odpuščanje je norost samo za tiste, ki se niso maščevali. Kitajski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 kesanje je prilizovanje odpušanju; hmmdoseči odpuščanje doseči znanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Sovraštvo se oprosti, prezir nikoli. Portugalski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Če upaš, da ti bo oprostil tisti,ki je nad teboj, bodi pripravljen oprostiti tistim,ki so pod tebojarab. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 ce upam, da mi bodo oprostili tisti nad menoj (which is??? ),- vseeno upam!ce upam, da mi bodo odpustili tisti pod menoj (which is??? ),- upam! torej upam, da mi bodo odpustili tisti, ki mislijo, da sem nad ali pod njimi ali pa: jaz odpustim vsem, ki mislijo da sem nad ali pod njimi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 ej, hahaha..dobr si to zamežlau... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Kdor odpušča volku, škodi ovci. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Odpustiti hudobnemu je pokazati mu kakšen je. Portugalski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2004 Se vam je zdelo kdaj zanimivo kako odpuščamo, poiščemo novo perspektivo, kako pozabimo stare zamere in vidimo nekoga za tisto kar je, in ne tisto slabo kar si mi predstavljamo... Moji bivši sovražniki so mi kar naenkrat všeč, vsaj z moje strani je sovraštva konec, pozitivno sem pogledal na folk, hm mislim da je stvar v času ki je mimo... lepo je če človek živi življenje polno pravih vrednost in razimslekov, potem ga lahko živi dvakrat srečno, prvič in potem ko se ga spominja.... damn ja, več bi se moral poslušat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Slab izgovor je slabši od nobenega. Angleški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Neumemu odpustimo 100 napak - pametnemu nobene. Arabski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ni šans da nekomu odpustim, če se mi je lagal v obraz, kljub dokazom. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Vse se odpusti tistim, ki ničesar ne odpustijo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 najpogosteje se odpushcha v propadlih firmah: "ODPUSHCHEN SI!!!!!" 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 najpogosteje se odpushcha v propadlih firmah: "ODPUSHCHEN SI!!!!!" 666 zlomkou....tralala A pejt u r't. Saj ne morm verjet', pa še kako maš prov... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 najpogosteje se odpushcha v propadlih firmah: "ODPUSHCHEN SI!!!!!" 666 zlomkou....tralala A pejt u r't. Saj ne morm verjet', pa še kako maš prov... Ko bi že vsaj po 100 eur mesečne dividende bilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ob takšni brezposelnosti, pa res ne vem od kod bi država črpala dividende. Bencinski tolar, morda Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ob takšni brezposelnosti, pa res ne vem od kod bi država črpala dividende. Bencinski tolar, morda od SOLI 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ob takšni brezposelnosti, pa res ne vem od kod bi država črpala dividende. Bencinski tolar, morda Zamenjuješ vzrok s posledico. Dividenda izhaja iz dobička in ko je ta visok, so vsi problemi lažje rešljivi. Ker pa smo v desetih letih z dvigom razponov čez vse meje močno povečali maso plač, je jasno, da dobička ni.Vlado na gauge :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 .Vlado na gauge :xx!: GAUGE NA VLADO 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 .Vlado na gauge :xx!: GAUGE NA VLADO 666 zlomkou...tralala Gauge na gauge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 a mash ti kacga soseda, k mu je VLADO ime...de si tolk alergichen 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 V. Dimovski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ob takšni brezposelnosti, pa res ne vem od kod bi država črpala dividende. Bencinski tolar, morda Zamenjuješ vzrok s posledico. Dividenda izhaja iz dobička in ko je ta visok, so vsi problemi lažje rešljivi. Ker pa smo v desetih letih z dvigom razponov čez vse meje močno povečali maso plač, je jasno, da dobička ni.Vlado na gauge :xx!: Maso plač živin v javnem sektorju so nenormalno dvigovali, ja maš prav . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.