Mick 25. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2003 .....po gobcu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 evo spet nazaj iz dicka u micka.... ja, upam, ...de po gobcu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2003 ....z dickom ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 che chesh... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 mali mick....in she manjshi dick prouzaprou bi najraj tebe....hehe http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/080402/080402scream_prv.gifSe pravi mali mick in njegov micro dick Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 MIKROMICENDICK sm moral dvakrat prebrat....hehe a nebi blo boljsh obratn? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 bedak! sm mislu :FAJN MICKVELIK DICK mora enim vse vechkrat povedat (pa verjetn she zmer ne zalezhe) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 pa sej smo vedl, kaj si ti mislu... sam če ni, ni... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Mick - čista poezija mal na haiku vleče Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Mick mal zamešou... je bla druga tema Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 en bl zmeshan k tadrug Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Čisto primerno temi; boks, pa udarec s pestjo v glavo, potem pa je človek zmešan? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 hehea tole izkushnje govorijo? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Nisem ljubitelj boksa Sklepam po tvojem postu :o|o: Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Hja,....človk je zmešan tud brez udarcev v glavo.je pa verjetno res, da ga udarci še dodatno zmešajo.te buče-bučmanske Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Kje je v ljubljani kakšen boks klub, kjer vpisujejo tud ženske? Mi lahko kdo pove, katera borilna veščina vsebuje: - sproščanje agresije- delo na kondiciji- delo na moči- samoobramba Bi bil to fly boks al kick boks al...? Kaj pa Tae kwon do? (sej ne vem, kk se napiše). Nekaj časa sm trenirala jui jitsu, pa mi ni preveč blo všeč... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Aha. O tae kwon do- ju je dost napisanga na netu. Tud klubov je dost. Ma kdo izkušnje s to veščino? Mi lahko kdo priporoči kak dober klub? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 vis dbest, mene tud zanima tole... tam eni pr men na fitnesu box trenirajo, lohk jih pobaram, sam jih ne bom vidla do septembra (ko sem trdno odlocena, da se spet vpisem na fitnes).. jA, sproscanje energy in tole - o tem sva se s Santosom (in tud Samsonom in Sealom - glej to, vsi na S) zapricala tud mal o temle...sam pojma nimam na kateri strani, po mojem vsaj 10 strani nazaj (v temi telovadba - po mojem)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Ej, thanx Ja, Samsona morm zahaklat. Sam v bistvu sploh ne vem, kaj bi mi najbolj pasal. Nekaj dinamičnega, energičnega... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Sej box je ql, dokler ga samo treniraš. Če greš pa v ring...pa lahk stakneš kakšno poškodbo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Sej tud po moje na kakem treningu stakneš lohk kako šljivo Sam a veš, da to ne moti take tough girl kot sm jaz Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Sej za ženske glih ni nujn, da so nevem kako nadčloveško močne pri boxu. Če bi bil jaz ž. spola, bi nasprotnika naprej zapeljal z določenimi gibi in ga nato napadel z komolcem na nos. teoretično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.