tantra 1. julij 2009 Prijavi Deli 1. julij 2009 Boxing pensioner batters knifeman. ...http://www.youtube.com/watch?v=lN7lBBbn9l4 "McCalium je poskušal oropat dom upokojenega boksarja Franka Cortija. Policisti so po aretaciji zabeležili poškodbe, ki jih je McCalium prejel od 72-letnika."http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042278161 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jean 6. julij 2009 Prijavi Deli 6. julij 2009 http://www.revijasport.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
logio 10. julij 2009 Prijavi Deli 10. julij 2009 :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. julij 2009 Prijavi Deli 10. julij 2009 Od boksa sem v omenjeni reviji pod search našel edino Dejana ...http://www.revijasport.com/clanek?ContentID=27[1 zadetek pod iskalnim geslom: boks]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 V 37. letu je bil umorjen Arturo Gatti link Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Arturo Gatti najden mrtev [profightstore.com]http://profightstore.com/default.aspx?modu...p;detaljno=3580 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 sem bil prepričan da je mayweather-marquez nocoj, pa vidim zdaj da je 19.9 ? kdaj so pa ta datum spremenl? :xx!: showtime pa organizira zelo zanimiv turnir v super srednji kategoriji najboljših šestih, ki se bodo udarli med sabo (dirrel, taylor, abraham, froch, kessler, ward), definitivno korak naprej v boksu, upam da se bo kaj podobnega zgodilo še v ostalih kategorijah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
logio 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 Nekej kroži ena novica da naj bi se 7. novembra pomerila David Haye in Nikolay Valuev. No, če do tega dvoboja res pride ima po mojem mnenju Haye več možnosti za zmago kot proti Vitliju ali Wladimirju Kličku. Vaša mnenja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Cotto bo novembra branil svoj WBO veltrski naslov proti Pacquiaju! To bo poslastica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 še en umor znanega boksarja v tem mesecu http://www.fightnews.com/?p=18616Forrest je bil aktualni WBC prvak v polsrednji kategoriji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 2. avgust 2009 Prijavi Deli 2. avgust 2009 Ojej..za tega sem pa slišal večkrat. RIP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
logio 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 zakva ta Cammarelle negre med profesionalce če je tok dober?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 19. september 2009 Prijavi Deli 19. september 2009 nocoj mayweather - marquez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
logio 24. september 2009 Prijavi Deli 24. september 2009 mayweather brez težav. Konc tedna Kličko-Arreola. Pomojem Kličko brez težav. Bolj me zanima kako bo novembra med Hayem in Valuevom. Haye je sicer favorit na stavnicah, samo da bi pa ravno knockoutiral Valueva ( kot sam trdi da ga bo) se mi pa tudi zdi bolj malo verjetno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 24. september 2009 Prijavi Deli 24. september 2009 Po kakšni logiki je Mayweather z eno zmago, ki ni odločala o nobenem naslovu, po 2 letih penzije kar takoj prevzel vodstvo na absolutni welter lestvici? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 24. september 2009 Prijavi Deli 24. september 2009 ker je bil odstranjen zarad neaktivnosti, točke pa so mu ostale.sicer pa precej nezanimiv dvoboj, pričakoval sem več od marqueza, ampak je bil povsem brez možnosti, tudi zaradi razlike v višini. Očitno pa je Mayweather dosegel svoj cilj, da vsaj nekoga premaga bolj suvereno kot je to storil Pacquiao. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 24. september 2009 Prijavi Deli 24. september 2009 (popravljeno) Rad bi ga videl proti Cottu ali Mosleyu. Me prav zanima, katerega šampiona bo "napadel". verjetno Berta, ker je najslabši. Popravljeno 24. september 2009 -> Knez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
logio 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 Kličko je mel z Arreolo več dela kot sem mislil. Sicer je bil po točkah prepričljiv, ampak Arreola pa tudi izjemno borben. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 4. oktober 2009 Prijavi Deli 4. oktober 2009 Zavec na svoji strani oglašuje, da ga konec oktorba čaka zelo pomemben dvoboj.Malo čudno je, da nasprotnik še ni znan slab mesec pred dvobojem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 6. oktober 2009 Prijavi Deli 6. oktober 2009 Komaj že čakam 15. november in Cotto Vs Pacquiao. Po moje bo to strašen meč, en najboljših boksarskih zadnjih let na sploh, ne le v velterju. Oba sta izrazito napadalna boksarja, nevajena porazov, prvi ima 1, drugi 3. Zanimivo je, da je Pacquiao po stavnicah favorit, čeprav je izzivalec. Zmagovalca bi rad videl proti Mayweatherju, kar je po moje malo verjetno. May je odločen manager, sigurno ve, da bo lažje premagal Berta in si vrnil WBC pas. Drugače je pa Mosley že izzval Mayweatherja in ga tudi obkladal z raznimi žaljivkami. Hoče, da s epomerita za njegov WBA pas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 7. oktober 2009 Prijavi Deli 7. oktober 2009 Cotto je imel neprepričljiv nastop z Clotteyem zato mu mnogi že pripisujejo zaton, sicer pa če bo onemogočil hitrost Pacquia kot mu je to uspelo proti Mosleyu bi lahko imel možnosti. Res pa da je Clottey defenzivni boksar, proti kateremu nihče ne more boksat prepričljivo. Pacquiao tudi še ni boksal proti toliko močnejšemu nasprotniku kot je Cotto, tako da sam tudi pričakujem veliko bolj izenačen dvoboj. 17. oktobra v super srednji kategoriji prva 2 dvoboja turnirja "super 6"Arthur Abraham - Jermain TaylorCarl Froch - Andre Dirrell preostal fajt bo 21.11Kessler - Ward Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 17. oktober 2009 Prijavi Deli 17. oktober 2009 Ho HO, Berto in Mosley januarja boksata za družitev naslovov! Čestitam managerjem, ko so to zrihtali, upam, da zmaga Mosley. http://www.boxrec.com/list_bouts.php?human...2&cat=boxer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 17. oktober 2009 Prijavi Deli 17. oktober 2009 5.12. Pavlik - Paul Williams nocoj ob 22.30 taylor-abraham na ard Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 25. oktober 2009 Prijavi Deli 25. oktober 2009 Da ne pozabimo 7.11 Valuev-haye. Upam, da ne bomo videli sodniške kraje, kot lani na Valuev-Holyfield. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slofight 26. oktober 2009 Prijavi Deli 26. oktober 2009 Od Pavlika in Williamsa ne bo nič. Se je prvi (spet) premislil zaradi "poškodbe", ne smemo pozabit niti na Margarita, ki se v začetku leta vrača po prestani kazni ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.