Marsa 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 Dejanu od srca privoščim, da osvoji naslov svetovnega prvaka,to bi bila krona slovenskih športnih uspehov, po moje vrhunec v vsej športni zgodovini.Tud jaz! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2009 Avtor Prijavi Deli 11. december 2009 Nimam besed. Fantastična zmaga Zaveca. Zgledalo je kot, da z nasprotnikom ni vse ok, tako zelo je Zavec dominiral, in to od prvega trenutka meča. Črnci se pa nikakor ne znajo branit direktov oz. bi rekel nekak nemško-ruske šole, ko gre za res dobrega boksarja. Kakorkoli, imamo svetovnega prvaka, ne morem verjet. Bravo! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 Jaz sem enostavno ponorel od navdušenja. To je zmaga velikega šampiona. To je zmaga v slogu, ki je Dejana izstrelila v vrh velterske kategorije. Hlatshwayo? Krneki, tip ni vedel, kje je, pa je boksal v domači dvorani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2009 Avtor Prijavi Deli 11. december 2009 Haha, mene so tud miril doma, k sn tulil. Dejan lahko reče sam : prišel, videl, zmagal. I love Afrika pa je tak rekel. Res, da sem po zadnjem Dejanovem meču izboljšal, sicer seveda dobro mnenje o njem kot boksarju, in po tem meču tudi videl nekaj več možnosti zanj danes. Sam kako je ta model afričan lahko postal svetovni prvak, pa mi po tem kaj je dans pokazal, tudi ni jasno. Pa še sam si bi naj Dejana izbral. Sicer pa me v končni fazi to tud en k briga. Glavno je, da je Zavec svetovni prvak v verzijo IBF, svaka čast. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2009 Avtor Prijavi Deli 11. december 2009 Točno tak. Pravi šampion! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 Bravo Dejan!!!!!! (mi pa ni jasno, glede na to da je bil fajt za svet. prvaka, kako je bil ta meč organiziran, da je blo samo enih 100 gledalcev tam?!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2009 Avtor Prijavi Deli 11. december 2009 Rekli so 2 do 3 tisoč? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2009 Avtor Prijavi Deli 11. december 2009 No, sicer pa so tudi naši mediji po mojem mnenju zatajili in iz meča za sp niso naredili mal večjega showa, spektakla. Razen par relativno skopih člankov v časopisih in nekaj malega na tv - ništica. Škoda. No, zdaj bo treba titulo ubraniti, pa bodo imeli popravca, čeprav meč za sp je ipak nekaj posebnega, sploh če ga na koncu zmagaš. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 ...Gospodje to je neverjetno, če bi mi kdo pred 20 leti rekel da bo slovenski boksar nekoč postal svetovni prvak in to v priznani zvezi, bi mu rekel, da v Idrje čaka postelja nanjga.Seveda enako bi rekel za slovenski nogomet.Sam to je še bolj neverjeten dosežek... Dejan je pa sploh, kot človek, nekaj, kar danes zlepa ne najdeš, skromen, prijazen, uglajen... bolj sem srečen kot da bi jaz zmagal Ja, a ne? v boksu pa fuzbalu?! Tle je totalno pokal, ognjemeti, vsega boga! Si pa tko lepo napisal (da si bolj srecen kot bi sam zmagal ) Ja, men je tud vsec, tocno to kar si nastel - skromen, prijazen, topel clovek.(mesezdi da je riba?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 Rekli so 2 do 3 tisoč? Aja?Ne vem, jst sem tko na uč ocenil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 res velik uspeh za slovenski boks. vsa čast zavcu. upam pa da sedaj lahko pričakujemo kak fight proti velikemu "ameriškemu" imenu, čeprav se bojim da bo tipično voden nemški prvak, ki mu bodo zbiral kakšne manj znane nasprotnike, če se bo sploh odločil nadaljevat kariero. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 edit: kot kaže je stari znanec Rafal Jackiewicz prejšnji mesec premagal v eliminacijskem boju za IBF naslov Delvina Rodrigueza (proti temu je Hlatshwayo ravno osvojil naslov). Verjetno je najbolj realna možnost prav rematch proti poljaku, tokrat na slovenskih tleh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 (popravljeno) Dejan je star 33 let, sigurno bo zdaj branil pas proti Poljaku, v Nemčiji ali Sloveniji, obranil ga bo, ker je boljši, gledal sem malo lestvico izzivalcev po IBF, dokaj visoko je Luis Collazo. On je zelo veliko ime in bivši prvak. Morda se bo Dejan potem pomeril z njim. To bi bil zelo odmeven dvoboj. Popravljeno 12. december 2009 -> Knez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 Lepo je videti tole: Title inaugurated4 February 1984 27 September 1986 Donald Curry IBF27 September 1986 23 April 1988 Lloyd Honeyghan IBF23 April 1988 4 October 1991-Vacated Simon Brown IBF4 October 1991 19 June 1993 Maurice Blocker IBF19 June 1993 12 May 2001-Vacated Felix Trinidad IBF12 May 2001 13 April 2002-Vacated Vernon Forrest IBF13 April 2002 22 March 2003 Michele Piccirillo IBF22 March 2003 5 February 2005 Cory Spinks IBF5 February 2005 8 April 2006 Zab Judah IBF8 April 2006 28 October 2006-Vacated Floyd Mayweather IBF28 October 2006 12 April 2008 Kermit Cintron IBF12 April 2008 23 July 2008-Vacated Antonio Margarito IBF23 July 2008 16 April 2009-Vacated Joshua Clottey IBF1 August 2009 11 December 2009 Isaac Hlatshwayo IBF11 December 2009 Present Dejan Zavec IBF Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 Drugo leto nas čakata dva peklenska dvoboja v Dejanovi kategoriji. Najprej 30. januarja Berto-Mosley za združitev WBC in WBA naslovov.Berto je mlad, še neporažen, Mosley izredno izkušen..Jaz dam prednost Mosleyu, Berto najbrž ne more računati, da ga bodo proti Mosleyu reševali sodniki, kot so ga recimo proti Collazu. 13. marca se bo pa tresla zemlja.Mayweather-Pacquiao za WBO naslov. To bi utegnil biti na sploh en najboljših boksov vseh časov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 13. marca se bo pa tresla zemlja. Hudo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 No, sicer pa so tudi naši mediji po mojem mnenju zatajili in iz meča za sp niso naredili mal večjega showa, spektakla. Razen par relativno skopih člankov v časopisih in nekaj malega na tv - ništica. Škoda. No, zdaj bo treba titulo ubraniti, pa bodo imeli popravca, čeprav meč za sp je ipak nekaj posebnega, sploh če ga na koncu zmagaš.Jah, seronje ne ljubijo Štajercof Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 Vitali Kličko je v precej dolgočasnem dvoboju po točkah premagal Johnsona in ubranil svoj WBC naslov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
logio 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 Johnson se je ves čas samo "skrival" tako da kaj zanimivega že ni moralo biti. Je pa res da je Klička s tem prisilil da je tokrat za spremembo napadal on. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 Kako to, da cist v nobenih tujih porocilih oz. na tujih sajtih nisem nasla nobene info o Zavcevi zmagi? Sam o Klichkovi...za kaksno prvenstvo pa pol gre, ce ni niti ene vrsticke nikjer o tem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 Dvobojev za naslov prvaka v raznih kategorijah je toliko, da razna tuja poročila praktično poročajo le o medijsko najbolj odmevnih, kot je recimo Kličko.Če vtipkaš v iskalnik recimo "Zaveck wins IBF title", vrže precej ven. Na specializiranih boksarskih straneh, kot je recimo eastsideboxing.com so se na forumu kar razpisali o njem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 aha, thanx! saj se mi je zdelo, da bo najbrz tud to (razlicne lige in nenazadnje kategorije; kot sem postekala, je Klicko prvak v eni drugi ligi?)...Stekam pa da zato ker je znan (ampak sem mislila da je samo zato). aja zavecK? ockej - ce je njemu ok, je tud men. Glavn da smo zmagal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 heh, sem zdaj takoj nasla vse zivo (pod zaveck): http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=...7&cat=boxer, med drugim rojstne podatke! birth date 1976-03-13 (hehe, se mi je zdel da je riba, nisem pa vedla da ravno 13. in ko si tam napisal, Knez, da '13. marca se bo pa tresla zemlja', sem se pa se mal pohecala, ker mam na ta dan rojstni dan - kot vidim pa tudi Zavec, supericka, zdej se enga vec kul osebka poznam na ta datum - intermezzo = *ustvarjalna deformacija* ) ~~~~ hmmm: http://www.boxnews.com.ua/en/news/6258/200...F-belt-in-style much better: http://www.badlefthook.com/2009/12/12/1197...-destroys-isaac Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
logio 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 Vsi smo lahk sam ponosni na to kar je dosegel Zavec. Je pa tako kot Knez pravi, da je dvobojev za naslov v raznih kategorijah ( ki jih je za moje pojme preveč, saj vidimo da nekateri boksarji zmagujejo pasove celo v treh različnih kategorijah) zelo veliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.