Knez 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Oba megaspektakla v Zavčevi kategoriji sta odpovedana. Dvoboja Mayweather-Pacquiao ne bo, prav tako ne Mosley-Berto. Škoda. Berto je namreč po poreklu iz Haitija, v potresu je izgubilo življenje nekaj njegovih sorodnikov, njegova sestra je ostala brezdomka...V takih okoliščinah razumljivo ni pri stvari za boks. Pacquiao marca brani naslov proti Clotteyu. Morda pa maja dočakamo borbo Mayweather-Mosley.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Cotto, bivši svetovni prvak v velterski po WBO in WBA bo kot zgelda prestopil kategorijo višje in to kar z borbo za svetovnega prvaka. http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=...5&cat=boxer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šport 25. februar 2010 Prijavi Deli 25. februar 2010 Revija Šport magazin je nova revija na slovenskem trgu. Revija je spletni brezplačnik, najdete pa jo na naslovu www.sportmag.si Pišite nam, veseli bomo vseh vaših predlogov kako narediti revijo še boljšo. Veseli pa bomo tudi vaših prispevkov in idej o sodelovanju. Veliko užitkov v branju... www.sportmag.si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2010 Hm. Zavec bo naslov prvaka branil 9. aprila......v Hali Tivoli. Pa dober, glavn da v Slo. Zlo možen nasprotnik je un Poljak s katerim je izgubil. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 Super, da je v Sloveniji, jaz sem ga gledal že v Mariboru in na Ptuju, tudi v Tivoli bi šel, samo me tisti dan žal ne bo v Sloveniji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Dejan je izbral nasprotnika, tega Argentinca: http://boxrec.com/media/index.php/Rodolfo_Ezequiel_Martinez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Ne vem kako je sploh možno, da boksa proti boksarju ki ni rangiran top 15 po IBF verziji, in niti top 100 na boxrecu. Smešno. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Ne vem kako je sploh možno, da boksa proti boksarju ki ni rangiran top 15 po IBF verziji, in niti top 100 na boxrecu. Smešno. :xx!: Prišel je čas, da še Dejan mal kasira. Argentinca hvali kot enega izmed dveh najtežjih možnih nasprotnikov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Se popravljam. Martinez je rangiran na 15. mestu IBF po zadnji posodobitvi IBF lestvice, tako da je vse legalno. Ni pa top 100 na boxrecu. Na žalost niso našli manj znanega nasprotnika. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Dejanu se to finančno splača. Sem nekaj mesecev nazaj povedal, da ima tako pogodbo, da rabi 3 obrambe za zajetnejši zaslužek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 Drži pa, da bi Dejan lahko dobil po imenu precej močnejšega tekmeca. Tu je nemški Turek Selcuk, evropski prvak, Osei Bonsu,potem Poljak, Argentinec Abregu, celo znameniti Collazo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 Drži pa, da bi Dejan lahko dobil po imenu precej močnejšega tekmeca. Tu je nemški Turek Selcuk, evropski prvak, Osei Bonsu,potem Poljak, Argentinec Abregu, celo znameniti Collazo.. No, saj glede na vse treninge in trud, mu sedaj, ko je končno na vrhu, jasno da privoščim nekaj obramb in da še nekaj lahko da na stran za penzijo in otroke. Gremo Dejan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 8. marec 2010 Prijavi Deli 8. marec 2010 Mah, za kafič ima že zdaj, jaz mu privoščim več. S tega stališča je res bolje, da odboksa še ene 3-4 lažje dvoboje, potem mogoče pade dvoboj s kako težko živino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 Pacquiao je po točkah pričakovano gladko premagal Clotteya in obranil naslov svetovnega prvaka v Dejanovi kategoriji po verziji WBO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2010 Prijavi Deli 15. marec 2010 Kaj je s tisto Zavcevo borbo, ki naj bi bila 13. marca?Nisem nikjer nic zasledila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 15. marec 2010 Prijavi Deli 15. marec 2010 Dejan ni imel napovedane nobene borbe za 13.marec.Takrat bi se v njegovi kategoriji morala pomeriti Mayweather in Pacquiao, do česar ni prišlo, je pa na ta dan Pacquiao premagal Clotteya. Dejan boksa 9.aprila v Ljubljani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 28. marec 2010 Prijavi Deli 28. marec 2010 danes zjutraj še eno presenečenje v super 6 turnirju po porazu Kesslerja z Wardom je zdaj izgubil še drugi favorit Abraham proti Dirrellu zadnja runda in diskvalifikacija Abrahama http://www.youtube.com/watch?v=G0LvAbRSIOA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 28. marec 2010 Prijavi Deli 28. marec 2010 24.4. Kessler - Froch Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 3. april 2010 Prijavi Deli 3. april 2010 Danes Haye proti Ruizu, WBA naslov v supertežki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
logio 3. april 2010 Prijavi Deli 3. april 2010 Haye bi mogu zmagat. Ke pa kej prenašajo tole a kdo ve? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Knez 4. april 2010 Prijavi Deli 4. april 2010 Pogledal sem posnetek, Ruiz ni bil dorasel. Mislim, da je Haye poleg Povetkina edini, ki lahko preseneti brata Kličko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2010 Avtor Prijavi Deli 9. april 2010 Ajd Zavec, daj vetra argentinosu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2010 Avtor Prijavi Deli 9. april 2010 Uuuuuuuuuuuuu, dober meč. Žilav argentinos, zaletav, hiter, in pa preudaren, z dobro obrambo, fizično super pripravljen Dejan, in potrpežljiv...ga na koncu dokrajči. Dejan je postal res pravi šampion, iz meča v meč je boljši Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2010 Prijavi Deli 9. april 2010 Uuuuuuuuuuuuu, dober meč. Žilav argentinos, zaletav, hiter, in pa preudaren, z dobro obrambo, fizično super pripravljen Dejan, in potrpežljiv...ga na koncu dokrajči. Dejan je postal res pravi šampion, iz meča v meč je boljši Dbest! (*nisem sicer gledala, me ni blo doma, sam je frend po telefonu rekel da je match in me je zanimalo, pa sem cekirala na netu glihkra in vidla) 13. marc + zmaj rules! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. april 2010 Prijavi Deli 10. april 2010 Dejan Zavec:"Naslov bom naslednjič branil junija ali julija proti Poljaku Rafalu Jackiewiczu,s katerim imava še neporavnane račune. Nato pa bo potrebno trezno razmišljati, kako naprej. Z enim očesom pa že gledam proti Ameriki." http://www.zurnal24.si/drugi-sporti/boriln...ni-prvak-166646 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.