Skoči na vsebino

Boks

Mick

Recommended Posts

Estonec ma 8 zmag in 7 porazov. Dvoboj bo trajal 10 rund. Gre za naslov nemškega "internacionalnega" prvaka. Vse skupaj je očitno korak nazaj za Zavca, bolj zato da si pridobi malo samozavesti verjetno, kar tudi nakazuje to da je nasprotnik postal znan šele 11 dni pred dvobojem. Meč bo v Magdeburgu, kjer Dejan trenira že (ali pa šele) od sredine septembra. Prenos iz Magdeburga bo na DSFu, če pa bo med njimi tudi Zavčeč meč pa nisem prepričan.
Deli na socialnih omrežjih

Pismo, vedn to temo v "ŠPORTU" iščem :o|o: Le kter hepan jo je dal sem? :inocent: x:o)x Pa marsa nč ne hodi sem, ne je.e boksarjev za pet posto......da bi jo premaknla.

Kolk te let ma Evander? Zadnč sn ujel nek njegov nedavni meč, z ne tolk dobrim nasprotnikom, se mi je zdel, pojma nimam in ga je ded nokautiral..... :eek: Kdaj se je te toti vrnu? Koji Sultan? Svetovni prvak? Res dober? Kolk star? Od kod? No, me prav zanima.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ooo thx. Predstavitev nekaj šteka, meči pa bodo šli zgleda.......Hm, pogledam pol, do zdej videno pa obeta.......Upam, da bo prenos na kaki sprejemljivi tv.... :inocent:

K. Čapek

No, ta savarese je bl tko :o|o:

Sam čačača mu pa gre dober x:o)x

Sn še mal tysona pogledal.......v mečih z njim je bil zlo močn evander :palec:

No, dober, treba bo to pogledat, upam, da ne bo sred noči

K. Čapek

Meni so tile Rusi (Ibragimov, Maskajev) res malo sumljive kvalitete, oz. vsaj zaenkrat še niso dokazali kaj prida, mogoče se motim. Po mojem mnenju je že v tem trenutku najboljši Ruski boksar Aleksander Povetkin, olimpijski prvak iz Aten, ki ima komaj 13 dvobojev, 27. oktobra pa boksa z bivšim prvakom Chris Byrdom, to je tudi polfinalni meč IBF verzije, zmagovalec se bo pomeril z zmagovalcem drugega polfinala, ki še ni lih določen. Skupen zmagovalec pa potem z Vladimirjem Kličkom, to je v bistvu edini meni zanimiv dvoboj težke kategorije v bližnji prihodnosti, ki se nam obeta. Seveda ni nujno da bo Povetkin sploh do tja prišel, je pa vsekakor favorit.

mah ja ti sodniki so res včasih za postrelit. Valuev je zmagal dvoboj, razlika je pa bla malo previsoka v njegovo korist, žvižgali pa so verjetno tudi zaradi dolgčasa. Je pa blo tudi zanimivo kasneje na dvoboju Pavlik-Taylor, Pavik je zmagal po KOju, čeprav je bil Taylor v prepričljivem vodstvu pri sodnikih. Po koncu prve runde je trener Taylorja najprej vprašal, če se zaveda da je izgubil to rundo, in Taylor je odgovoril da se, komentatorji so tudi že prej rundo dali Pavliku, edino vsi trije sodniki so videli da je rundo dobil Taylor. Tudi na koncu v intervjuju je Taylor mislil da je cel dvoboj izgubljal pred KOjem, kar danes redko slišiš glede na to da že vsak drugi obtožuje sodnike, tudi če prepričljivo izgubi. Je pa Taylor že prej mel par sumljivih mečov (Wright, Hopkins).

• 2 weeks later...
nestrpno čakam 13.10 ko se bosta pomerila Sultan Ibragimov in Evander Holyfield stavil na zadnjega :)

To pa je dans, ne? Treba prevert, če kdo prenaša.........Pa Zavec tud dans, ne? Grem čekirat če ki kaki prenos.....

K. Čapek

Holyfield-Ibragimov pa hrvaška Nova TV od 22.45 dalje.

To vleče v MB? Se še sploh nisn zavzel. Ja, če je več mečev, dvomim da bodo Zavca prenašal.....Thx. :palec:

K. Čapek

• 1 month later...

To bo zanimiv fight :vragec:

V bistvu ne poznam nobenega od dveh, žal bolj malo sledim boksu, kar je zame zelo slabo.

Slišal sem za De La Hoyo in sem zasledil tu pa tam kak fight od Tszyuja. Dober bokser in vidim, da ga je ta Ricky Hatton premagal. Pa tudi Mayweather je premagal De La Hoyo :palec:

Zdaj sem prvič videl De La Hoyo v akciji. Tak boks mi je všeč ne pa tisto sranje, ki sem ga par krat zasledil na eurosportu. Morda tudi zaradi tega nisem sledil kaj preveč boksu, saj od tistih se nisi imel kaj naučit. :inocent:

A bo kje kak prenos tega dvoboja England (jogurt vc Amerika (čokoladni) ? xDDx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

V bistvu sem jaz gledal v glavnem ruskega Avstralca Kostyo Tszyu-a ki je imel zares impresivne meče s Chavezom, Mitchellom z Zabom Judahom, hud borec..

Hatton ga je premagal, s tehničnim knock outom udarci v telo, kar nisem videl, ma mislim, pri boksu, nikoli.. Kar pomeni da ima Anglež dinamit v rokah..

Žal pa pojma nimam kje je in če sploh je prenos.

Vidim, da je ta Anglež zelo močen v rokah, Mayweather pa je bolj tehničar čeprav slednji ima tudi zelo močne in hitre udarce. :palec: Težka bo za oba, vsekakor.

Že preden si mi omenil fight med Hattonom in Kostyo sem si ga ogledal. :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Mayweather bo branil krono svetovnega prvaka v velter kategoriji (do 67 kg) po verziji WBC, po tem ko jo je pridobil letos v enem najbolj gledanih in najdražjih boks spektaklov vseh časov Oscar De La Hoya vs Floyd Mayweather Jr, kjer se je obrnilo kar 120 milijonov dolarjev. 30-letni Američan je neporažen, z rekordom 37-0 od tega 24 KO. Je šestkratni svetovni prvak v različnih kategorijah in je tako že nosil titule v pollahki, lahki, polvelterski, velterski in polsrednji kategoriji.

Ricky Hatton t.i. "Rocky iz Manchestera", 29. letni Anglež, neporažen, z rekordom 43-0 od tega 32 KO, je eden najboljših angleških boksarjev vseh časov. Je večkratni svetovni prvak v velter kategorijah po različnih organizacijah, trenutno pa drži IBF naslov v polvelterski kategoriji. V borbi računa tudi na veliko podporo angleškega občinstva, kar sedem tisoč se jih bo zbralo, med njimi tudi člani nogometnega prvoligaša Manchester Uniteda, na čelu z Wayneom Rooneyem.

Borbo si lahko ogledate na nemški RTL televiziji v noči iz sobote na nedeljo ob pol peti uri zjutraj. Za ogrevanje si lahko pred tem ogledate tudi še borbo za IBF titulo v srednji kategoriji med Nemcem Arturom Abrahamom (24-0) in Angležem Wayneom Elcockom (18-2), ki bo predvajana na nemškem ARD ob 22ih.

Mislim, da bom jaz kr počakal ta dvoboj do pol pete ure zjutraj ! x:Dx

Uuuuu, thx. :palec: To pa res zna bit pravi fajt. Oba neporažena še. Črno-bel fajt. Sam prenosa ne bo nigde, verjetn :xx!:

aha ste že omenli...

glede tzu - hatton dvoboja, mislim da je TKO bil zaradi preveč zabuhlega obraza Tszyuja in je obsedel na stolu po koncu 10 ali 11 runde, ampak se ne spomnim najboljše... Tszyu je bil boksar odlične tehnike že v amaterskem boksu, ki pa je zanimivo ni toliko uporabljal v profesionalni dvobojih, ampak je bil bolj znan po svoji moči...

Floyd Mayweather TKO’S Ricky Hatton

http://www.nowpublic.com/sports/breaking-f...-s-ricky-hatton

Floyd Mayweather stops Manchester’s Ricky Hatton in the 10th round of their Welterweight Championship fight in Las Vegas.

Mayweather first knocked down Hatton with a “check hook” that sent Hatton head first into the corner of the ring. Hatton beat the count,

but referee Joe Cortez then halted the contest at 1:45 of the tenth round as Hatton crumpled to the canvas after a Mayweather barrage. Mayweather is now 39-0 with 25 KO’s.

fajter.blogspot.com

http://fajter.blogspot.com/2007/12/boks-ma...ton-657709.html

Si ogledam fight, ki bo v vsakem hipu ponovitev na RTL, nato pokomentiram. btw...stavil sem na Mayweatherja, da bo zmagal. Ponavadi tehnični borci so tisti, ki jih odnesejo najbolje. x;)x

Uuuu dober, da si napisau :palec: ......Si vidu, Hatton ga je skor položu v prvi? :eek: Grem gledat.

Videl.

Sam Hatton preveč forsira v klinč, kar je za nasprotnika zelo moteče saj ne more razvijat svoj način borbe. Mislim, da se bo v toku naslednjih rund vse obrnilo in bo videt lepšo borbo pa, ko bosta mal odvečne energije skurila bosta začela delat z glavo. :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...