Skoči na vsebino

Izvirni greh

nevednica

Recommended Posts

Mogoče sta bila to desni ljubezen in levi moč? Ja težko je začutit vse tri. Samo treba je razlikovat med tem ko neko stvar začutiš ali si pa samo predtsavljaš da je na tistem mestu.

Drugače je tudi ta razlog, ker je ta plamen velik samo 1,6 mm. Ampak se da da povečat z negovanjem plamena.

Na začetku je bil plamen tolikšen, da je zaobjemal celotnega človeka. Kasneje je bil plamen zmanjšan na današnjo veličino, zaradi tega ker je človek to energijo takrat uporabljal samo za slavljenje ega.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Mogoče sta bila to desni ljubezen in levi moč? Ja težko je začutit vse tri. Samo treba je razlikovat med tem ko neko stvar začutiš ali si pa samo predtsavljaš da je na tistem mestu.

Drugače je tudi ta razlog, ker je ta plamen velik samo 1,6 mm. Ampak se da da povečat z negovanjem plamena.

Na začetku je bil plamen tolikšen, da je zaobjemal celotnega človeka. Kasneje je bil plamen zmanjšan na današnjo veličino, zaradi tega ker je človek to energijo takrat uporabljal samo za slavljenje ega.

Stari hvala!!!

Razsvetlil si to srce...

AOV

Ker sem bil malce na dopustu, se je nabralo preveč, da bi zmogel vse komentirati. Hitler & Co. so izhajali iz krščanskega sveta, kajti za krščanski miselni vzorec ni potrebe, da si kristjan. Nad židi so pogrome delali že prej, predvsem z blagoslovom Rimokatoliške cerkve (rauzne rpotestanske cerkve seveda niso imele nič proti). Krščanski svet je začel s pogromi in sovraštvom. Šele zadnja dva papeža se zavzemata za spravo z Židi. O Rimu sploh nisem govoril. Takrat je šlo za politiko in ne za genocid.

Ampak zaboga, ne več metati sem gor citatov! Izvirnega greha ni. To je politični instrument, da se krstijo nezavedna bitja, kar skoraj novorojenčki tudi so. Ideja izvirnega greha je primer prehoda iz dobe Ovna v dobo Rib. V tem času je bil matriarhat dokončno uničen.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>Ja tud ja.

Samo ne moreš delat brez teorije.

Če ni teorije ni prakse.

Tko

Mhm...

Če pa je preveč teorije, ni prostora za prakso...

Po domače:

Če hočeš sezidati hišo, resda rabš načrt, ampak morš precej delat...

Ampak precej delat!!!

O tem bi znal kaj Kabalist pripomnt...

AOV

otroci se rodijo z grehom ja..

jaz si to predstavljam tako..

ko postanes dusa in ko dobis zavest, jaz...

potem se zacens zavedat in si postavljas vprasanja..

in vprasanja pomenijo, da zalis neki vec, da nisi zadovoljen s tem kar si, kar ves..

in pol...evo ti rojstvo in tuhtanje zakva in kako..in s tem se razvijas in izboljsujes..

temu se drugace rece evolucija..

pomoje so stvari dosti bolj logicne in preproste kot zgledajo..

<{POST_SNAPBACK}>Ampak zaboga, ne več metati sem gor citatov! Izvirnega greha ni. To je politični instrument, da se krstijo nezavedna bitja, kar skoraj novorojenčki tudi so.

jep....se strinjam

če ne bi bilo 'izvirnega greha', ne bi rabili krstiti novorojenčkov...posledično bi imela RKC amnj pripadnikov.

Ker le s krstom otroka operemo 'madeža izvirnega greha'--čisti dokaz, da je to samo večanje št. RKC vernikov

ker če ne bi krstili novorojencev in bi vsak sam lahko rekel v koga bo veroval, če sploh v koga, ter pripadnik katere cerkve bo, takrat ne bi bila RKC to kar je danes, npr. trg SV. Petra ne bi bil oblečen v zlato....in bla bla bla

Post mortum pocula nulla

madež izvirnega greha...men je kar slabo od tega...pa kok folk še zmer pade na take bedaste manipulatorske finte :sick: :sick: :sick:

mah, je mel prav zadnjit tisti, ki je u eni debati rekel: "ma pusti, ljudje so ovce...." se mi je zdelo da kar pretirava, pa da ni tako hudo....sam u enih zadevah, to zgleda drži....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jurdos, saj sploh ne verjamem...sam se mi zdi tako grozno, ko se folk drži u nekem strahu pa pokorščini, sam zato da gospoda uživajo, pa se špilajo z močjo....pol mi je vseeno katera institucija to počne....v vsakem pogledu je :xx!:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...