aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 mam raj ponk kokr pink Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 jest sm zdele kar mal zrasla k si reku da mam prav s svojega stalisca uffff dober dene ... ti sam pink ponki sej je vseen itaq lohk da gresne misli zraven mislis Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 to so sam misli slabe vesti za izvirni greh ste pa tko babe krive :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 kolk ognjevit braniš svoj resor aakhuti ognjeviti pobči - to! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 RASPALIT ĆU TE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 to so sam misli slabe vesti za izvirni greh ste pa tko babe krive :xx!: Zdej si pa pokazal svojo barvo , ki ni , razen, kadar ti je nerodn! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 VOJC k je men neroden.....pomodrim ma rdeche sam hlache Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Vedno se je dober na koga drugega izgovorit...to zmer tok dober dene ane...sploh pa dober dene,ce se izgovoris na zensko., sploh pa na zensko , ki mogoce nikoli ni obstajala, pa si jo je izmislil en zafrustriran moski da bi svojo doma obvladal, pa jo je zacel strasit s tole varijanto, pol pa brain washing svoje naredi... aaaaaaah kdo bi vas razumel moske ceprav ste tako simpl vsaj moja polovica pravi tako. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 RASPALIT ĆU TE a jest ne vidim dober a si res uporabu mekani c.....kje si se pa naucu tega? a se skrivaj ucis tuje jezike? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 jst mam najraj tuje jezike za ZALIZAT SE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 VOJC k je men neroden.....pomodrim ma rdeche sam hlacheA misliš takole? http://www.9zvezd.com/foto/aakhutg.gif Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 a ni greh tudi lizat se z veliko jeziki?? mogoce so pa meni iz kaksne druge bukvice grehe nasteval..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 VOJC cosm(AT)a iz kere....uprashi... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nevednica 24. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2003 Aakhut get ALIFE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 aj em sou faking alajf Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Lep nasmeh še ni greh. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 a je greh če župnika zafrkavaš med mašo, pa da mu poješ vsa una kristusova telesa (al kako se že temu reče),pa da sploh nisi vern??? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ma kaksen izvirn greh....da bi otroka ze 'zaje*al' preden sploh zacne ziveti....neumnost.Otrok se rodi popolnoma 'cist'.No, res pa je, da zacne hitro kakat Pa to, da bolj kot ti gre slabo na tem svetu, boljse ti bo slo na 'onem'...ma ja, slepilo za trpece, pa za skrb vzbujanje tistim, ki v tem zivljenju ne trpijo...popolno razvrednotenje zivljenja kot takega...nihilizem, da ne uporabim kaksne teze besede. To so 'pogruntavscine' Cerkve, nic drugega.... Pa ko smo ze pri zivljenju...mi je padel en vic na misel... Dva sinova, eden zdravnik, drugi duhovnik.Se prepirata, kdaj se zacne 'zivljenje'.Zdravnik pravi, da potem, ko je zarodek star tri mesece, duhovnik pa, da takoj ob spocetju...Nikakor ne prideta na 'cisto'... Pa vprasata svojo mamo, ze staro zenico."Mati, kdaj se po vasem zacne zivljenje? " Poslusa oba sina, vsak od njiju pove svoje mnenje...ona premisli in naposled odgovori:"Pojma nimata, zivljenje se zacne takrat, ko moz umre in otroci odidejo od doma." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Otrok se rodi popolnoma 'cist'.No, res pa je, da zacne hitro kakat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 a je greh če župnika zafrkavaš med mašo, pa da mu poješ vsa una kristusova telesa (al kako se že temu reče),pa da sploh nisi vern???Kaj si mu vse hostije pojedla, Tashi? hja...ne sam ene par...sam me je pol trebuh bolel... :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 hja...ne sam ene par...sam me je pol trebuh bolel... kak pa to...v veliki količini, ni možno, hmmm? (sj jih nune pečejo ....) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 mogoče so bli pa cookiji... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 to so sam misli slabe vesti za izvirni greh ste pa tko babe krive :xx!: :xx!: kva se da dedca nasankat za en jabuk... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ....majica in kroko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Izvirni greh .. Torej.. Grej iz Vira.. Torej krscanski bog je gresnik.. in ustvaril cloveka po svoji podobi, zato so vsi gresniki. Zato ne prenesejo seksa.. ce ni v skladu z idiotskimi kolupi.. zato si zelijo mrtve ljudi.. Zato je vecina te dusne mafije spolno pohabljenih.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.