El Nino 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 Me zanima morda najdem kakšno idejo... ahja poleg manter uporabljate tudi kakšno pesem... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 OMMM....MANY PADNI TU....OMMMM.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 huj, dej uporabi vse samoglasnike in jih sprot kombiniraj; igraj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2003 Prijavi Deli 25. junij 2003 . . Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Khetsun 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Mantra socutja je zelo dobrodejna in primerna v vsaki situaciji: "OM MANI PADME HUM" se napise, recitira (slisi) pa se kot "OM MANI PEME HUM",tako uci Gelug-pa ena od 4 budisticnih šol, ki izvira neposredno od zgodovinskega Bude Sakjamunija.Transmisijo mantre je smiselno prejeti neposredno od svojega ucitelja oz. lame (guruja), ker to prinasa opolnomocenje mantri. Seveda pa ne skodi, ce mantro recitiramo ne da bi nam bila neposredno (ustno) predana Tule nekaj vec o zgoraj napisani popularni mantri sočutja: http://www.dharmaling.net/Dorjeling/En/Tea...iBenefit_En.htm (v anglescini) Vse najlepse! Khestun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 no de she jst dodam prevod svoji mantri: om,,,oj denarchek pa di tukile om,,, Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 SPES PERDITA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2003 Hm zanimivo, vsi omenjata om tista je zelo lepa ja mantra miru, naj še jaz dodam eno, Jam, uporabljam pa tudi eno pesmico, Usha bala e lo, nevem če se točno tako napiše ampak nekaj blizu je... prevede se pa deviška zarja... hja res moj guru poudarja Jam za srce in om za tretje oko, in treba je dobit dobro ravnotežje sicer si preveč na om tako kot jaz, in tudi vi vidim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 omn-JAM-in-JAM-iom skrbim za ravnotežje klele Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Mateja Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 mateja bogi hladilnik :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Me zanima morda najdem kakšno idejo... ahja poleg manter uporabljate tudi kakšno pesem... ?ElNino Katerokoli mantro že človek uporablja, je dobro, da jo pozna le on sam.Za res dobro mantro je značilno, da nima pomena,tako lahko mantro naredimo iz priljubljene besede, kjer izpustimo nekaterečrke - običajno so to soglasniki kot R T P ..... pustimo pa vse samoglasnikein tiste, ki lepo zvenijo.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Morash se inicirati za to- Na ta nachin dobish moksha mantro. Swami Brahmajnanananda sem pa tja inicira. Swami Maheshwarananda podari molitev katero vrtijopet let preden kdo zaishche (?) moksha mantro. Ne sehecati z mantrami, niti che 'zrachunash lunino mantro(takih knjig je okoli). Perdvsem se izogni TM goljufanja. Ananta Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
niky 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 OMMM....MANY PADNI TU....OMMMM.... SUPER MANTRA,KI MATRA OBE POLOVICI MOŽGANOV,LEVO IN DESNO....ČE PADE KAJ KONKRETNEGA IZ TE MANTRE PA ŠE.....NO,AAKAHUNT POVEJ KAJ....TI JO IZVAJAŠ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2003 Hvala Hvala Hvala, to bo dovolj za meditirat cele počitnice... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 samo El Nino... te moram opozorit s tisto srčno n-JAM-i n-JAMI-i ne pretiravaj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Mateja, napiši opombo, da se pri pogostem izvajanju tele mantre učinki poznajo na garderobi Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Tina, bo res treba ne širiš sam srca ampak tud špehca XXL Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. julij 2003 Prijavi Deli 6. julij 2003 OM MANI PADNI TU OM MANI PADNI TU OM MANI PADNI TU PA ŠE MAL TU OMMMMMMMMM da se nou sam srce širu... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 Za zdravljennje OM HRIIMn ham!SAH ... ne pa bija mantre ... (torej ne yam in podobno) ... OM HRIM SHRIIM MAHAALAKSHMIYAI NAMAH (ljubezen, denar) ... neskonchno jih je za vse ... sorte potreb ... ena je pa MOKSHA MANTRA (Ne vem che je sploh kdo v Sloveniji ima) ... to je ritual vseh ritualov ... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 t....OOOMMMM.....a.....zht....OOOMMMM.....a.....zht....OOOMMMM.....a.....zh.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
niky 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 aaaaaaaaakkkkkkkhhhhhhuuuuuuttttttttttttt mantra simbolizira vse kar je nežno, toplo, srčno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 aleluja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. julij 2003 Prijavi Deli 10. julij 2003 intruder prav, da n-JAM-i ni tko zlo dobra mantra... tele tOMazhaakhutaleluja pa tud...kwa pa vem... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.