soncnica 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Me zanima če kdo pozna ibogain. Uporaba, vaše izkušnje,mnenje... pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 Če ti tole kaj pomaga ... http://www.ibogaine.org/ http://www.ibogaine.co.uk/index.htm Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
red_oscar 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 vpraši Aliena, on je to probal in slikovito opisal posledice..blo v Mladini mnogo let nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. junij 2003 Prijavi Deli 26. junij 2003 soncnica,ček diz aut ... http://www.ustanova-iboga.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 26. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2003 Hvala za vaše odgovore. Stran društva IBOGA sem ze cekirala. V bistvu me bolj zanimajo izkusnje ljudi, ki so se srecali z IBOGAINOM. Me zanima, ce je resnicno uspesen pri zdravljenju odvisnosti in kako deluje na clovesko psiho. Bi rada kontaktirala z ljudmi, ki so to ze sprobali. pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rastko 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 poznam ljudi ki so že probali to zadevo......Vendar pozor dobi se ibogain v tabletkah ki pa kolker sem videl nima pravega učinka.....(samo za dnar se gre)Pa še en nasvet:Naj uživalec nikoli nebo sam........vedno z nekom ki zadevo obvlada...se je že zgodilo da je kiri zunaj ostal!!!!!!!! Citiraj *one love**one heart**one unity* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 To je en tak trip skoz svojo osebnost, jo razstaviš, obrneš naokol pa še mal naokol pa spet sestaviš. Ka pa vem, kolk je učinkovito pri zdravljenju odvisnosti: po moje sam za okol mesec al pa dva. Folk gre za 5 let v komuno, pa se ne pozdravjo, bi pa po treh dneh blodenja blo kul za celo življenje... Ka pa vem. Je pa zlo verjetn da te bojo "nategnal", če zadeve ne poznaš... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Na TV Paprika je Alien(zdej ima novo ime...mislim da Dalaj Gol...al neki tazga) na dolgo in široko razlagal zadevo v oddaji Divan. Celotno izkušnjo je zelo podrobno opisal, se pa ne spomnim toliko, da bi ti lahko kaj konkretnega napisala, je bilo pa zelo zanimivo.Mogoče probaj direktno pri Alienu...če ti kaj pomaga njegova stran: http://www.dalaj.com/Sem jo pa samo na brzino pogledala, tako da ne vem, če ti bo kaj v pomoč... Lp, L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Zdravo! Kje lahko dobiš alkaloid Iboge? In koliko je cena? Zanimam se zato, ker povečuje libido-seksulno strasti..in med drugim vse učinkovine, ki delujejo pri uporabi Iboge. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Baje te zadeva ful zadene... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2007 Prijavi Deli 8. avgust 2007 Zivjo! Morda bos na Drogartu imel vec srece:http://www.drogart.org/forum/ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duks 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Danes pišem jutri zjutraj bom vzel ibogain vam napišem kako pa kaj.http://www.omi.si/ vse informacije so tukaj glede ibogaina dobi se v slo stane 500evr.To je stran inštituta OMI ki ga vodi dr.med.Roman Paškulin vredno ogleda in klica za vse zasvojene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Danes pišem jutri zjutraj bom vzel ibogain vam napišem kako pa kaj.http://www.omi.si/ vse informacije so tukaj glede ibogaina dobi se v slo stane 500evr.To je stran inštituta OMI ki ga vodi dr.med.Roman Paškulin vredno ogleda in klica za vse zasvojene.duks, pozdravljen in dobrodošel med nami. Držim pesti zate in da se bo vse dobro izteklo. Želim si , da ti uspe. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blixa 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 zdravo,duks in vsi, ki imate izkušnje v zvezi z ibogainom...ali mi lahko kdorkoli oz. najbolje, več ljudi, potrdi pozitivne izkušnje z ibogainom pri zdravljenju zasvojenosti (predvsem me zanima, ali odpravi telesno odvisnost) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Telesno JA. Psihično pa NE. Psiha "rabi" več let... Pa še ni "ziher". To mora razčistit vsak pri sebi... Še ko pridejo iz komun "popadajo"... _________ "Horse" se da "telesno spucat" tudi z metadonom... 5 - 10 dni... ; v kolikor ni nekdo v metadonskem programu oz. že "navlečen" z metadonom... Je cenejše. Spiš kot car (v času detoksa), odtegnitvenega sindroma v zvezi s "horsom" nobenega... Telesni "detoks" ponavadi drži do "prvega srečanja" z dealerjem, drugim virom... Ker v glavi je še dolgo želja, hlepenje po omami... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Telesno JA. Psihično pa NE. Psiha "rabi" več let... Pa še ni "ziher". To mora razčistit vsak pri sebi... Še ko pridejo iz komun "popadajo"... _________ "Horse" se da "telesno spucat" tudi z metadonom... 5 - 10 dni... ; v kolikor ni nekdo v metadonskem programu oz. že "navlečen" z metadonom... Je cenejše. Spiš kot car (v času detoksa), odtegnitvenega sindroma v zvezi s "horsom" nobenega... Telesni "detoks" ponavadi drži do "prvega srečanja" z dealerjem, drugim virom... Ker v glavi je še dolgo želja, hlepenje po omami... LP se strinjam z izjavo, da nekateri spet padejo v drogo, pa pridejo direkt iz komune. Nekaterim je dosti eno leto, pa se pozdravijo, nekaterim pa niti 5 let ne pomaga. Zakaj? Ker niso dovolj močni.Treba se je na novo sprogramirat, vse staro pustiti za sabo in začeti iz nule. Sam tk ti lahko uspe. In še nekaj : psiho se da pozdravit, ampak ne v 2 mesecih.To traja veliko dlje. Da pa se čisto vse. lep pozdrav vsem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Danes pišem jutri zjutraj bom vzel ibogain vam napišem kako pa kaj.http://www.omi.si/ vse informacije so tukaj glede ibogaina dobi se v slo stane 500evr.To je stran inštituta OMI ki ga vodi dr.med.Roman Paškulin vredno ogleda in klica za vse zasvojene. Iiiiiin??? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Johnny B. Goode 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 lep pozdrav vsem skupaj na forumu imam nekaj vprasanj glede ibogaina kr ga nameravam vzet naslednji teden in to pretezno zaradi odvisnosti od opiatov. v bistvu sem na drogi skupaj ze 11-to leto z nekaj vmesnimi pavzami. bil sem tudi v komuni pred 3 leti in pol sem prisel domov po 25ih mescih in po letu in pol doma si ponovno vse zajebal. trenutno sem na metadonskem programu(priblizno leto in pol) in sem od konca lanskega leta(jesen) uspel znizat iz 120mg na 10mg dnevno. nebi mi uspelo v tem casu ce nebi dobil navodila za tem ko sem se odlocil da bom vzel ibogain da je najbolj pametno da se znizam na najnizje kolko gre pred iniciacijo kr mi bo seveda mnogo lazje in bo vecja moznost da mi uspe zakljucit z tem temnim poglavjem mojega lajfa. v glavnem stvar jemljem izredno resno, in hocem da se iniciacija izpelje max. uspesno in da mi rata se spremenit. seveda tudi cutim da je tokrat stvar 100% resna za razliko od prejsnjih ciscenj ko je blo vse bol zaradi drugih in pa zarad razlicnih problemov ko pa zarad sebe. vidim tudi da se dolocene stvari, navade, vrednote,... okol mene zadnje case spreminjajo z veliko hitrostjo v pozitivno tako da je res en zlo dober feeling in pa predvsem zelja da zazivim na novo in da se nardim nekaj iz sebe saj nimam koncane sole,sluzbe,financne neodvisnosti,neke resnicne trajne srece,... in tudi star sem ze 24 tako da imam se vse sanse da obrnem lajf v pravo smer. v bistvu kaj hocem povedat je da cutim da bo to ZADNJE ciscenje in to lahko trdim 99% . sem se pa obrnil na ta forum da vprasam VAS - folk ki ste ze imeli izkusnje z ibogainom - KAJ mi priporocate naj delam v tem zadnjem tednu, na kaj se naj osredotocam, ce naj kaj preberem ali kaj specificnega razmisljam(se v kaj poglabljam), ce je dobro da kake negativne navade spremenim al pa se z bilocem prpravim da bo iniciacija bolj uspela ???? verjetno je kdo od vas ko ste bli na ibogainu imel ko je videl kaj ti dogaja med iniciacijo za tem pomisleke da se ni pravilno pripravil al pa da se ni cemu dobro posvetil,... zato bi pac proso kdo ma pac cas da mi na kratko svetuje kak pa kaj bi blo dobro v tem zadnjem tednu pocet kr se malo obremenjujem z tem da bi slo kaj narobe al pa slabse kot sicer, zarad tega kr pac nisem opravo domace naloge pred iniciacijo ceprav sem si prebral ogromno pricevanj in pogledal en kup videjov na netu, si napisal kaj si zelim pocet po iniciacije in kaj si ne zelim pocet,... vnaprej se vam zahvaljujem lep pozdrav iz maribora B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Ciao in dobrodosel! Ceprav izkusenj z ibogainom nimam, torej nisem prava oseba za pisat, sem se vseen odlocla, da ti napisem par vrstic, ce drugega ne, za mal 'pomagat', za spodbudo. Najbrz pac to poteka (kar se tice psihe) na nekaj ravneh podobno kot pac z drugimi ciscenji ali s postom; torej da se psiholosko najbolje predpripravis (kar si se), se o vsem cimbolj pozanimas (kar pocnes) in da gres z vero, voljo in pogumom v to (kar vse ocitno tud mas), ko si se nazadnje odlocil ravno za to.Bi sam rekla, da ne smes obupat oz. NIKDAR zgubit vere (vase in v svoj visji jaz, ki se je za tole odlocil).! Ne smes pustit svojim demonom (ki bodo silili na dan, nedvomno), da prevladajo glas tvojega visjega Jaza, kajti vsakic bo tezje - to lekcijo mas za oddelat in samo se 1x bi si dokazal, kaksna zguba si (kakrsno imas mnenje o sebi, ko si v downu).... Ko bos najbolj v badu, vedi, da lohk se 1x tolk preneses in se spomni, kaj si ze (vse prenesel in ZAKAJ/CEMU si se odlocil, da se tega vec ne gres). ne vem, kako je z ibogainom in kaj se priporoca, vendar obicajno ciscenje poteka z velik kolicine vode, fajn je pa tud sol, ker zgubljas mineralne in druge vitalne snovi - s taksnim ciscenjem. Ne vem, v kaksnem telesnem stanju bos, kok ti bo pasal oz. znesl raznega gibanja in tega, vendar sodim, da je priporocljivo.Oborozi se z vsem moznim ctivom, ce ti bo zneslo kaj brat, bodisi knjige oz. zapise kaksnih podobnih premaganih tezav bodisi kaksne druge pozitivne knjigce.... sploh ni nujno da leti ravno na tvoj problem, lahko gre za splosno pozitivno programiranje.(ogromno afirmacij bos nasel na Pujsinem blogu; tule in tule) Ne mors se met boljs, ce pocnes vse isto (to sem jaz pri sebi postekala in me je nekak zadelo in sem rocno sla naslednji dan v gozd na sprehod -me stezka spravis ven- in naredila sem par stvari, nalasc, ki bi se jim bila prej v loku izognila... pa spet sem risat zacela... itd.).Potem je pa se faktor ljubezni in ponosa do sebe, si zadovoljen, k mas dosezke, pa gre lazje.Podobno kot se vsakic, ko pades nazaj v isti kalup, na nek nacin se bolj preziras in tako nadalje omogocas zacarani krog. Zelim da bi ti uspelo in drzim pesti! ce ti bo pa za javit se se kaj, pa le daj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 ** se tole: ne vem, na kaksen nacin si se odlocil sfurat to (ali bos imel kako vodstvo ali vsaj pomagaca), vendar ti svetujem, da v primeru da se gres sam tole, nujno s tem seznani nekoga, ki mu zaupas.....najbrz se cudna stanja cezte zarolajo in ni gud, da bi se prevec obremenjeval z drugimi (njihovimi odzivi) in prav tako ne, da bi cisto locen od vsega in vseh se sel to.... pri vsaki stvari lahko pride do cesa nepredvidenega, pa je tako priporocljivo, da si zagotovis malo backupa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Johnny, tko kt sem ti že na Gapetovem forumu napisal, ne morem ti odgovort na vprašanja, ker ne vem odgovorov, te pa ful podpiram in držim pesti zate. Srečno, mladi mož. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Johnny B. Goode 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 ja itaq da nebom to delal sam - sej nisem nor!!! - v kljucnih trenutkih bo z mano oseba ki ji zaupam(ki ima izkusnje na podrocju iniciacij in ki mi je to stvar priskrbel), drugace bo pa skoz ves cas z mano punca ki mi bo stala ob strani in mi pomagala v najtezjih trenutkih - seveda bo tud ona dobila navodila kako z mano ravnat in na kaj bit pozorna,... zdaj si bo kdo mislil kaj sprasujem na forumu vprasanja v zvezi z ibogo ce poznam osebo ki je bila prisotna pri mnogih iniciacijah - v glavnem to kar je bilo mozno od te osebe zvedet sem zvedel in zanimajo me se predvsem druga mnenja in ce bom zvedel se kaj vec iz izkusenj drugih ki so uspesno opravili iniciacijo in ki jim je iboga spremenila life - sej pravim da stvar jemljem zelo resno in ta zadn teden imam casa na pretek tako da bi rad cimvec nardil na sebi da mi bo iniciacija stekla kar se da polno in da bom uspel postorit z sabo kar se da dosti in se spremenit na najvec moznih podrocjih ki jih lahko drugace pa berem ze knjigo carlosa castanede(sposodil sem si zbirko prvih 4ih knjig), ki jih nameravam prebrat do cetrtka ko bom vzel ibogo, sej sem dobil nasvet da mi bo znala knjiga dat kaj koristnega za mojo iniciacijo in tudi za zivljenje na sploh in moram povedat da je knjiga tak dobra da clovek ne more verjet kaj vse se notr dogaja. NORO !!! skoda le da nisem ze prej tega prebral kr so taksne knjige zivljenskega pomena in te lahko naucijo stvari ki jih ne mores v resnicnem zivljenju spoznat sam pri sebi / sam od sebe -------------------------------------------------------------------Aja se nekaj bi vprasal ce ima kdo od vas na forumu te vrste izkusnje ? V bistvu sem ze dobil ibogain in ga imam pri sebi in sicer za to da mu bom lahko povedal ali posredoval kaj od njega pricakujem in kaj naj mi da. Me pa zanima ce za to obstaja kaksna posebna metoda kr sem dobil navodilo da naj kapsule z mislimi pripravim na to da bo ibogain deloval v moje dobro da se bo prilagodil na mene in mi tako pomagal. Z mislim je mozno snov materializirat sem slisal. Prosim, ce kdo ve kako se naj tega lotim da nebom tega na nek naroben nacin(posvoje) delal ce je moznost da nardim pravilno.Pricakujem kak koristen odgovor in se vnaprej zahvaljujem l.p. vsem Johnny Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 js bi na tvojem mestu neredla tak, da bi se umirila.....dala kapsule v roke in dala pozitivno informacijo v kapsule bi blo pa fajn, da če bi kak dan preden boš vzel te kapusle tu gor povedal....da smo potem v mislih s tabo in ti pošiljamo dobre misli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Johnny B. Goode 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 hvala za nasvet in hvala da ti ni vseeno nisem si mislil da bo komu tolko do mojega uspeha hvala ti, ful me je spravlo v dobro voljo ta misel in na kaj takega sam nebi nikoli pomislil bom pa naslednji teden dan pred iniciacijo povedal in vam bil vsem, ki boste z mano izredno hvalezen upam da vam bom lahko vsem ki mi pomagate na en nacin enkrat povrnil, kar mi sedaj nudite hvala vsem se enkrat Johnny Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 lep pozdrav, johnny! prijatelj na tem forumu mi je omenil, da sem nekaj lepo napisala v temi Ibogainin sem šla pogledat in te najdem....no, dolgo se v tej temi ni nič pisalo, sem pa vesela, da si pisaltorej, nimam izkušenj z ibogainom, lahko pa ti pomagam zgolj z nasveti, kako se z močno voljo vse davedi, da nisi ne prvi in ne zadnji, ki se bori s temmnogo ljudem se je uspelo rešiti piši mi na OS lep pozdrav Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.