Tina 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Mateja, dandanes je možno prav vse. Lahko ustanoviš sekto, katere člani so otroci, tempelj za molitve in verska srečanja pa se imenuje šola. Si predstavljaš, da potem ni nič špricanja, ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 aja, in člani te sekte so mazohisti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 o.k. ustanovim Idejno´ sekto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 pokowc bo pa veliki guru Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ma ludi božji, saj mi smo že v sekti!!! in to drugačni kot angleži, saj oni vozijo po levi, mi pa po desni. Dej mo jih napadit, za širitev prave vere. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 tale GURU že začel s svojim EPP programom Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 tale GURU že začel s svojim EPP programom kdo? a jaz? jaz pa ne, jaz pa nisem taka, da ne bi. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 aaa, več GURUjev tuki Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Kako pa bo potem tole izgledalo; sami guruji pa nič drugega Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 ja, ja,...sami guruji to je de best Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. november 2012 Prijavi Deli 11. november 2012 Hi. Ko smo že zadnjič razpravljali o mormonih, danes sem videl zanimiv plakat o društvu univerzalno življenje. Plakat me je pritegnil zaradi živali. Nad živalmi so bili noži ali sekire oz. pripomočki, ki jih je človek razvil za ubijati jih. Imel sem občutek, da ima vsaka žival "svojega". Na sredini je glava živali, namesto telesa pa je glava designersko podaljšana v šunko, klobase, zrezek ... ne vem ... v glavnem, plakat seveda pritegne mojo pozornost in grem gledat na njihov site site in ugotovim, da gre v bistvu za prakrsitjane. No, na nekem vegi sajtu sem prečital nekaj v stilu "VSE KAR IMA OČI, ODGOVORNI LJUDJE NE JEDO" (pa glihkar videl, da je to v enem drugem postu napisala - Naky ). No site sem malo na hitrco preletel, najbolj me je pritegnilo v kaj NE VERJAMEJO. Kaj pravite? Ja, ja, Žeeeee, ... Tudi jaz sem hodil k njim, ... še v prejšnjem Tisočletju AAAMPAK, Vseeno so to žal - zavajalci , ne pa Prakristjani kot se samovoljno oklicujejo . Čeprav imajo mamljiva Načela Življenja, kot recimo Vegetarijanstvo in zavračanje zmotnega krsta dojenčkov , ... in še kaj bi se našlo , ... Pa so vseeno žal pod Vplivom negativnih sil teme - satana . Žal . No, saj , jih sploh nebi prepoznal , še do danes , ... če mi nebi Stvarnik-Bog pomagal pri tem . Zahvala gre Zopet Njemu , Ki Je "Mojster Rešitev" Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.