Skoči na vsebino

Prakristjani

rachek

Recommended Posts

Mateja, dandanes je možno prav vse. x;)x

Lahko ustanoviš sekto, katere člani so otroci, tempelj za molitve in verska srečanja pa se imenuje šola. Si predstavljaš, da potem ni nič špricanja, ... x:Dx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif
Deli na socialnih omrežjih

ma ludi božji, saj mi smo že v sekti!!!

in to drugačni kot angleži, saj oni vozijo po levi, mi pa po desni. Dej mo jih napadit, za širitev prave vere.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

• 9 years later...

Hi.

Ko smo že zadnjič razpravljali o mormonih, danes sem videl zanimiv plakat o društvu univerzalno življenje. Plakat me je pritegnil zaradi živali. Nad živalmi so bili noži ali sekire oz. pripomočki, ki jih je človek razvil za ubijati jih. Imel sem občutek, da ima vsaka žival "svojega". Na sredini je glava živali, namesto telesa pa je glava designersko podaljšana v šunko, klobase, zrezek ... ne vem ... v glavnem, plakat seveda pritegne mojo pozornost in grem gledat na njihov site site in ugotovim, da gre v bistvu za prakrsitjane. :eek: No, na nekem vegi sajtu sem prečital nekaj v stilu "VSE KAR IMA OČI, ODGOVORNI LJUDJE NE JEDO" (pa glihkar videl, da je to v enem drugem postu napisala - Naky x;)x ).

No site sem malo na hitrco preletel, najbolj me je pritegnilo v kaj NE VERJAMEJO.

Kaj pravite? :inocent:

Ja, ja, Žeeeee, ...

Tudi jaz sem hodil k njim, ... še v prejšnjem Tisočletju

AAAMPAK, Vseeno so to žal - zavajalci , ne pa Prakristjani kot se samovoljno oklicujejo .

Čeprav imajo mamljiva Načela Življenja, kot recimo Vegetarijanstvo in zavračanje zmotnega krsta dojenčkov , ... in še kaj bi se našlo , ...

Pa so vseeno žal pod Vplivom negativnih sil teme - satana .

Žal .

No, saj , jih sploh nebi prepoznal , še do danes , ... če mi nebi Stvarnik-Bog pomagal pri tem .

Zahvala gre Zopet Njemu , Ki Je "Mojster Rešitev" xsrcx

Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...