Voda 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Pozdravljeni!Nisem popolnoma prepričana, da sem se odločila za ustrezno rubriko, a vendarle ...Zanima me, če je že kdo izkusil skorajda popolno odsotnot vsakih prizadevanj, da bi si poiskal partnerja. Sama sem že več kot tri leta brez zveze in spolnosti - kar je najbolj zanimivo, takorekoč ne čutim skoraj nobene potrebe ne po prvem ne po drugem. Pred tremi leti mi je primerila kar huda izkušnja, zato sklepam, da je to takšne blokade prišlo prav zaradi tega.Zdaj pa vprašanje: je kdo tudi sam doživel kaj podobnega in predvsem, kako je to odpravil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rastko 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 glede na to da si že sama napisala ,da je to morda zaradi neke bolečine iz preteklostisi naredila veliko za izboljšanje tega problema......Rana je sedaj odprta sedaj samo pusti da se pozdravi do konca, preden jo zapreš.V kolikor si prej čutila potrebe do bližnjega-je, je to pokazitelj da s teboj ni nič narobe.....Sem pa prepričan da ko pride prava oseba minejo vsi simptomi aseksualnosti....Ne iti z glavo skozi zid, predvsem pa bodi prepričana da si čisto OK, ker delaš kar ti je volja....Menim da je to povezano s premalo samoljubezni........ VSAK JE NAJBOLJŠI Citiraj *one love**one heart**one unity* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 hja, ne pusti, da ti tli bolečina, premagaj jo z aktivnostjo ; hobbiy varianta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Voda 27. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2003 Najprej obema hvala za odgovora! Problem je ravno v tem, da sem srečna in zadovoljna. Bolečina je že dolgo za mano. Mam prijatlelje in hobije ... A glede na to, da nisem svečenica ali duhovnica, se mi zdi, da je neprimeno, da sem aseksualna. Včasih se mi zdi, da sem zaustavla delovanje spolne energije oz. sem jo popolnoma preusmerla v kakšno od drugih oblik. Zdaj jo pa počasi hočem nazaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Si ne morem kaj, da nebi dal, najbolj neprimerne pripombe... pa vseeno umesne.. "se priporočam" hehe, zanimiva zadeva, hm kaj pa se ti je zgodilo pred tremi leti, ker jaz sem imel eno prijateljico, ki je prebrala Nietzscheja pa je je "vse" minilo,... Ja imaš prav ko se ti zdi neprimerno... ljudje pač delujemo seksualno, na vse načine razen aseksualno, hm čeprav očitno ti tudi to kar gre... kot sta rekla že predhodnika, res drži se poskrbi za svojo rano, nič ni tako hudega da bi te moralo odvrniti od najboljših stvari v življenju... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rastko 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 poznam ljudi ki so bili že čisto obupani zaradi takšnih stvari,sedaj pa pridejo k meni in mi kar govorijo kaj so počeli prejšno noč(malo too much).ampak hočem rečt da ko spet na ŽMAH prideš si še bolj razvnet kot kdajkoli prej.....Preberi knjige Mantak ChiA-TAO ljubezni, pa boš videla kakšni zakladi so med nami..... NI LEPŠEGA KO SE CARTAT NA PLAŽI OB SONČNEM ZAHODUKO KAR ČUTIŠ KAKO SE PRETAKAJO ENERGIJE....... Citiraj *one love**one heart**one unity* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rastko 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 probaj z vajami za uravnovešenje čaker predvsem spolne-rdečeMaš tudi temo na frmu.... Citiraj *one love**one heart**one unity* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Voda, imela sem podobno izkusnjo... ni mi bilo do nicesar... dokler si ni nekdo pac vzel cas in preko prijateljstva prisel preko tega zidu... in potem sem se tudi sama odprla in sprejela vse skupaj... Ampak je trajalo skoraj leto dni, da sem ga spustila k sebi... pac vzel si je cas in imel je veselje... pa tudi jaz sem se morala potrudit... Ampak da se In ni mi zal, full sem se naucila, full sem se spoznala, vem kaj mi pase in kaj ne... tko da, probaj Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Voda, pozdravljena! Če te to kaj potolaži, naj ti povem, da sem bila tudi jaz v popolnoma takem stanju, kot si zdaj ti - in to 4 leta popolnoma brez spolnih odnosov in brez samozadovoljevanja (od pribl. mojega 24. do 28. leta starosti). Totalni ignor do spolnosti. Popolnoma te razumem. Najbrž si bila hudo razočarana v ljubezni, in svojo energijo (seksualno ali življensko ali kakorkoli se ji že reče) si preusmerila v druge stvari (v delo, prijateljstva, hobije...), v tiste stvari, kjer te nihče ne more tako razočarati in kjer lahko sama sebi dokazuješ, da si OK. Samo zato, da ne bi še kdaj okusila takega razočaranja. Če te je razočaral fant, se ti zdi, da so vsi taki kot on (da te vsi lahko razočarajo), čeprav nekje v glavi veš, da to ne more biti tako. Zato pa se zdaj v tebi prebuja želja, da bi le imela nekoga, vendar po drugi strani se bojiš... Bojiš pa se zato, ker ti je tako, kot ti je zdaj, čisto v redu - zadovoljna si n.pr. s službo, družbo, hobiji in sama s seboj..., in bojiš se, da potem mogoče ne bo več tako. Predvidevam, da ti je tvoj bivši partner pokvaril samopodobo o sami sebi (tako kot meni moj takrat davno...). Glej, nikar ne misli, da je s tabo nekaj narobe! Tudi jaz sem mislila, da sem frigidna, da nisem sposobna nobenih čustev, da sem totalno neprivlačna... Vendar zdaj se temu samo še smejem. Svetujem ti tako:Ne se zanemarit, daj čimveč na svoje počutje in tudi na zunanjost, privošči si nekaj zase, poskrbi za svojo samozavest... Ne išči partnerja - raje pusti, da tebe kdo najde. Če ga boš iskala, ne boš imela občutka, da si ti nekomu všeč. (Najprej pa moraš biti všeč sama sebi x!x ) Gibaj se čimveč med ljudmi, ne zapiraj se med 4 stene, kjer te nihče ne more opaziti. In tudi nikar se ne boj, kako bo, ko bo prišlo ponovno do spolnosti po dolgem času. (Jaz sem se celo bala iti h ginekologu na pregled! )Pusti, da se vse odvija počasi, s svojo hitrostjo - nič ne forsiraj, pa tudi ne zaviraj... Enostavno zaupaj, da je tudi zate nekdo, nekje... Vedi, da si tudi ti zaslužiš nežnosti, crkljanja, bližine... Si sposobna dajati in sprejemati, in to ti tudi pripada! Glede tega nisi čisto nič drugačna kot druge (drugi) in čisto nič ni narobe s tabo! Samo rabila si to pauzo, da si nekaj spoznala o sebi. Da si spoznala, da si človek s čustvi. Predvidevam. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Pozdravljeni!Nisem popolnoma prepričana, da sem se odločila za ustrezno rubriko, a vendarle ...Zanima me, če je že kdo izkusil skorajda popolno odsotnot vsakih prizadevanj, da bi si poiskal partnerja. Sama sem že več kot tri leta brez zveze in spolnosti - kar je najbolj zanimivo, takorekoč ne čutim skoraj nobene potrebe ne po prvem ne po drugem. Pred tremi leti mi je primerila kar huda izkušnja, zato sklepam, da je to takšne blokade prišlo prav zaradi tega.Zdaj pa vprašanje: je kdo tudi sam doživel kaj podobnega in predvsem, kako je to odpravil?Voda Menim, da nihče ni popolnoma aseksualen Čudno mi je le to, da praviš, da si srečna, a želiš željo po spolnosti "nazaj"!Menim, da je ne potrebuješ "nazaj", ampak, da jo je dobro - odkriti.Menim, da je tista spolnost, ki si jo poznala, povsem drugačna od te - ki jo želiš danes. Poslušaj se - vsak trenutek - povsod, meditiraj - odkrij se, prepričan sem, da boš kmalu odkrila to, kar iščeš, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 poznam ljudi ki so bili že čisto obupani zaradi takšnih stvari,sedaj pa pridejo k meni in mi kar govorijo kaj so počeli prejšno noč(malo too much).ampak hočem rečt da ko spet na ŽMAH prideš si še bolj razvnet kot kdajkoli prej.....Preberi knjige Mantak ChiA-TAO ljubezni, pa boš videla kakšni zakladi so med nami..... NI LEPŠEGA KO SE CARTAT NA PLAŽI OB SONČNEM ZAHODUKO KAR ČUTIŠ KAKO SE PRETAKAJO ENERGIJE....... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 a-sexualni si moraj najt sexualnezarad kozmichnga ravnotezhja z roko v roki z Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 Morda je res tako, da gre za nekaksno nezdravo oz. celo 'bolezensko' stanje.Sama menim, da ni nujno oz. vedno tako.Mislim, da je tega vec, kot se o tem govori in konec koncev prizna.Mislim, da obstaja neka fama v zvezi s seksom, koliko da ...V resnici te cifre niso taksne. Veliko folka cuti podobno kot ti, Voda.Lahko pomeni vse mogoce - odvisno od posameznega 'primera'.Lahko gre dejansko za kaksno motnjo, velikokrat pa gre preprosto za preutrujenost (*s tem mislim na pomanjkanje zelje po sexu v obstojecem, sicer zdravem in ljubecem oz. zadovoljivem partnerskem odnosu).Pomembno je samo nekaj - ali si zadovoljen in zadovoljEn...Nekateri to potrebo potem kompenzirajo s potrebo po hrani ipd... Mislim, da duhovno zelo visoko razviti tega pri sebi ne dozivljajo kot problem - nekdo pa ima pac stik z Bogom in je ze dalec presegel telesni stik (oz. zgolj telesno dozivljanje ljubezni). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 hm,...ti praviš da si zadovoljna s tem ko ne seksaš!Poznam full jludi ki pravijo obratno Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Hmmm - ali res tako pravim?Meni se ne zdi... Samo debatiram... obenem pa uporabljam znanje in vedenje, ki sem ga pridobila v desetletjih ukvarjanja s clovekom in njegovo notranjostjo in sem take sorte oseba, ki ji drugi zaupajo tudi svoje najintimnejse zadeve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Oh so obdobja čolna na suhem. Je res, da se zgodi zmeraj takrat ko prekinem z zvezo. Čustvena travma z bivšim partnerjem, najbrž ubije vsako slo po spolnosti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 volk© tole si pa dobr napisu... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 ... se tud men zdi nekam dobr... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Očitno iz svežih izkušenj.... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 heheD:\FOTKE\20.9\X+oroborus-icon.jpg Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 aakhut čist popenu s fotkam... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 ja mam ist problem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Ja, res... Volk ima res prav...to je tudi eden od dejavnikov... med najpogostejsimi, pravzaprav... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 To je topojdite na "grupni seks" pa boste lahk zabušavali Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Morda je res tako, da gre za nekaksno nezdravo oz. celo 'bolezensko' stanje.Sama menim, da ni nujno oz. vedno tako.Mislim, da je tega vec, kot se o tem govori in konec koncev prizna.Mislim, da obstaja neka fama v zvezi s seksom, koliko da ...V resnici te cifre niso taksne. Veliko folka cuti podobno kot ti, Voda.Lahko pomeni vse mogoce - odvisno od posameznega 'primera'.Lahko gre dejansko za kaksno motnjo, velikokrat pa gre preprosto za preutrujenost (*s tem mislim na pomanjkanje zelje po sexu v obstojecem, sicer zdravem in ljubecem oz. zadovoljivem partnerskem odnosu).Pomembno je samo nekaj - ali si zadovoljen in zadovoljEn...Nekateri to potrebo potem kompenzirajo s potrebo po hrani ipd... Mislim, da duhovno zelo visoko razviti tega pri sebi ne dozivljajo kot problem - nekdo pa ima pac stik z Bogom in je ze dalec presegel telesni stik (oz. zgolj telesno dozivljanje ljubezni). ja utrujenost, neprimerno energetsko stanje je lahko poglaviten razlog.kadar oseba potrebuje ljubezen, energijo, neznost, podporo in ne sex;sicer se ji se tista mala zelja lahko sprevrze v odpor.ja, prav res je odvisno od posameznikovega namena in tudi moci volje.lahko se zanika nekatere energije in se jih dviguje v recimo kreativnost.ali zivcno bezljanje in nekontrolirane izbruhe. lahko tudi v netolerantnost,nesprejemljivost, pikolovstvo, etc... kar pa morda ni samo sexualna energija,temvec tudi pomanjkanje ljubezni, etc..lahko pa tudi ne. - gre za kontroliranje energije.pri moskih drugace kot pri zenskah. sicer pa bi bila lahko nova tema:''kontroliranje spolne energije!'' Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.