Skoči na vsebino

Aseksualnost

Voda

Recommended Posts

Meni je pomagalo branje knjige, ki jo je napisala

Taisha Abelar: Vračev prehod. Castanedina učenka.

Za razumevanje zakaj si po določenem času, po okrevanju, ženske ponovno zaželimo tega, česar si želiš zdaj ti.

In tudi za hitrejše celjenje svojih ran zaradi izkušenj iz pretekosti.

Ker je nisem dobila v slovenščini, sem jo pač prebrala v angleščini.

Klikni na:

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/014.../liviwateslo-20

več info o knjigi tam.

Orlica.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 54
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, pa res ne čisto vsega dobesedno vzet!

Kao: z vsakim spolnim odnosom ženska svojo energijo da moškemu in jo ima sama zmeraj manj,

pa drugo: od tebe črpajo energijo vsi moški, s katerimi si kdaj v življenju seksala! x:o)x

Mislm, jaz sem bila kr mal čudna :sori: , po tem ko sem to knjigo prebrala. Ampak zdaj mi je vsaj jasno zakaj sem občasno tolk brez energije: x;)x Jo majo moji tipi tolk več!! :o|o:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

V kakšni merski enoti pa se meri ta oddana spolna energija x;)x ,...sicer pa menim,da se med spolnim odnosom energije moškega in ženske med seboj izmenjujeta.Sedaj koliko jo vsak izmed partnerjev odda in prejme, je verjetno odvisno od vsakega posameznika posebej...hm kakšna pa je merska enota x?x :eek:
Glej naprej, če se le da,...

Tisti, ki ste knjigo Taishe Abelar prebrali, veste, da je napisana v istem slogu kot Castaneda.

Opisuje urjenje ženske, ki želi postati"vrač", nagual, itd. Skratka, če vse skupaj dobro razmislimo, ugotovimo, da tudi vsi inicianti v duhovništvo, meništvo (v vseh religijah) prav tako prakticirajo spolno vzdržnost z namenom, da koncentrirajo svojo energijo.

Torej, dobra vest x;)x za vse, ki ne nameravate po Castanedini in Taishini poti: napotki iz knjige sigurno ne veljajo za vas! x:Dx x:Dx x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Hoj, Free, za tehniko, ki jo omenjaš že slišala, je kar pogosta v jogi, vendar za malo bolj napredne! (in redne..)

bo kar precej tega držalo... mislim o energetskih vezeh, ki se vzpostavljajo pri spolnem odnosu... če kdo od vas pozna energetske tehnike ali šamanske (šamrolce x:Dx ), potem ve, o čem je tu govora... sicer pa, jasno... se lahko o tem na dolgo in široko govori in pametuje... in odgovorov bo lahko tu malo morje, saj naš um to dobro obvlada...

Pred tremi leti mi je primerila kar huda izkušnja, zato sklepam, da je to takšne blokade prišlo prav zaradi tega.

Točno tako bi rekla. Verjetno si bila razočarana, verjetno si ga imela rada. Rabila si čas, da pozabiš. Da nehaš ljubiti. Da spet postaneš svobodna , neobremenjena z ljubezenskimi čustvi. Takrat si pač spet sposobna ljubiti, se iti seks ..

Upam, da ne misliš, da je kaj narobe s teboj ??!! Ko ti bo zapasalo - boš že vedela . In to bo iz ljubezni al pa iz potrebe.

Čas dela zate.

Sicer pa, kdo pa pravi da je vse v seksu :)) ?

Pojdi med ljudi, in tam kjer začutiš, da ti antena štrli, v tisto smer pojdi. Ne ustavljaj se, večkrat bo negativno kot pozitivno, toda ne meči puške v koruzo, pojdi naprej. Praksa bo naredila svoje, energija se bo razlivala, užival boš v nepozabnih trenutkih...... x:)x
www.rael.org

Voda!

Pri tebi gre za velika nasprotja: ne čutiš potrebe po ljubezni in spolnosti, a vendar si jo po drugi strani želiš! Najprej razčisti sama pri sebi. Verjetno še ni pravi trenutek, verjetno v čisto sebi še nisi povsem prebolela slabe izkušnje. Ko boš v sebi začutila tisti pravi trenutek, torej prelomni, ko boš razčistila s preteklostjo (ki je verjetno potlačena v tvoji podzavesti) , boš lahko spet pripravljena za novo "normalno" življenje!

Pa veliko sreče! x:)x

ko bos srecala pravo osebo ki ti bo ogrela custva in srce....si lahko brez skrbi da se ti bo tudi prebudila zelja po intimnem dotiku...ljubljenju ....in se kaj vec.....

dej casu cas....in samo pri eni stvari se ne zaviraj.....

dovoli moskim da imajo pristop do tvojega srca....

je ze res da si vse to ze prebolela....sam custva si zaklenila.....sedaj je prisel cas da jih odpres...in jim prepustis prosto pot...

sem sigurna da v tem casu je ze kdo trkal na tvoje srce....pa si ga zaradi strahu pred ponovno bolecino odslovila....

tega ne pocni vec...

niso vsi moski enaki...tudi oni imajo custva in za seboj slabe izkusnje kakor ti in se marsi katera....

raje se nauci....da iz slabih izkusenj iztrzes najboljse kar lahko za vodilo v svoje zivljenje...ker na teh...se ucimo ziveti....

vso sreco ti zelim.....in prepusti se toku zivljenja...brez strahu...

by smajcica

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

živeti z lulčkom.

Je pohota trdota?

Nebi rekel, hehe, mehkota je pohota, trdota je vrednota.... je tko pokowc?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...

Zanimivo, nekje sredi te teme je stvar postala takšna, da nisem bila sigurna, če jaz to isto zadevo počnem, zdaj se je pa usidralo na stabilnih tleh.

Ja te zadeve so v glavi - želja, orgazmi, ..... tako da manj si jo človek razbija in manj komplicira, bolje gre.

x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ko bos srecala pravo osebo ki ti bo ogrela custva in srce....si lahko brez skrbi da se ti bo tudi prebudila zelja po intimnem dotiku...ljubljenju ....in se kaj vec.....

dej casu cas....in samo pri eni stvari se ne zaviraj.....

dovoli moskim da imajo pristop do tvojega srca....

je ze res da si vse to ze prebolela....sam custva si zaklenila.....sedaj je prisel cas da jih odpres...in jim prepustis prosto pot...

sem sigurna da v tem casu je ze kdo trkal na tvoje srce....pa si ga zaradi strahu pred ponovno bolecino odslovila....

tega ne pocni vec...

niso vsi moski enaki...tudi oni imajo custva in za seboj slabe izkusnje kakor ti in se marsi katera....

raje se nauci....da iz slabih izkusenj iztrzes najboljse kar lahko za vodilo v svoje zivljenje...ker na teh...se ucimo ziveti....

vso sreco ti zelim.....in prepusti se toku zivljenja...brez strahu...

by smajcica

:palec:

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...