Orlica 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Meni je pomagalo branje knjige, ki jo je napisalaTaisha Abelar: Vračev prehod. Castanedina učenka.Za razumevanje zakaj si po določenem času, po okrevanju, ženske ponovno zaželimo tega, česar si želiš zdaj ti.In tudi za hitrejše celjenje svojih ran zaradi izkušenj iz pretekosti. Ker je nisem dobila v slovenščini, sem jo pač prebrala v angleščini.Klikni na:http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/014.../liviwateslo-20več info o knjigi tam. Orlica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Knjigo Taishe Abelar se pod naslovom PREHOD VRAČEV dobi tudi v vsaki slovenski knjižnici. Je res kul! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 No, pa res ne čisto vsega dobesedno vzet! Kao: z vsakim spolnim odnosom ženska svojo energijo da moškemu in jo ima sama zmeraj manj,pa drugo: od tebe črpajo energijo vsi moški, s katerimi si kdaj v življenju seksala! Mislm, jaz sem bila kr mal čudna , po tem ko sem to knjigo prebrala. Ampak zdaj mi je vsaj jasno zakaj sem občasno tolk brez energije: Jo majo moji tipi tolk več!! :o|o: MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 V kakšni merski enoti pa se meri ta oddana spolna energija ,...sicer pa menim,da se med spolnim odnosom energije moškega in ženske med seboj izmenjujeta.Sedaj koliko jo vsak izmed partnerjev odda in prejme, je verjetno odvisno od vsakega posameznika posebej...hm kakšna pa je merska enota Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Pojma nimam, samo povem, kaj piše v knjigi in da ne vsega, kar kje prebereš, vzeti za suho zlato.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 hee, ta je dobra, po moje je kr wbaba+wdec=sex/2 sex°ja g.Sanjalca, vse zari iz tebe, bom povedal naglas ,de ne bos javno uzaljena tut v zarjenju je volja ,de se obdrzis v stanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 lunin smehljaj apetit po sexu lakota in gola radovednost jaja in sama pohota te bo pozrla in zmernost vpoklicala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Tisti, ki ste knjigo Taishe Abelar prebrali, veste, da je napisana v istem slogu kot Castaneda.Opisuje urjenje ženske, ki želi postati"vrač", nagual, itd. Skratka, če vse skupaj dobro razmislimo, ugotovimo, da tudi vsi inicianti v duhovništvo, meništvo (v vseh religijah) prav tako prakticirajo spolno vzdržnost z namenom, da koncentrirajo svojo energijo. Torej, dobra vest za vse, ki ne nameravate po Castanedini in Taishini poti: napotki iz knjige sigurno ne veljajo za vas! MucaMaca Hoj, Free, za tehniko, ki jo omenjaš že slišala, je kar pogosta v jogi, vendar za malo bolj napredne! (in redne..) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 bo kar precej tega držalo... mislim o energetskih vezeh, ki se vzpostavljajo pri spolnem odnosu... če kdo od vas pozna energetske tehnike ali šamanske (šamrolce ), potem ve, o čem je tu govora... sicer pa, jasno... se lahko o tem na dolgo in široko govori in pametuje... in odgovorov bo lahko tu malo morje, saj naš um to dobro obvlada... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 g.Zanimivo urejen,ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 ne komplicirat preveč s stehnikami...uživaj trenutek Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 free... česa bi več? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 6. avgust 2003 Prijavi Deli 6. avgust 2003 Pred tremi leti mi je primerila kar huda izkušnja, zato sklepam, da je to takšne blokade prišlo prav zaradi tega. Točno tako bi rekla. Verjetno si bila razočarana, verjetno si ga imela rada. Rabila si čas, da pozabiš. Da nehaš ljubiti. Da spet postaneš svobodna , neobremenjena z ljubezenskimi čustvi. Takrat si pač spet sposobna ljubiti, se iti seks .. Upam, da ne misliš, da je kaj narobe s teboj ??!! Ko ti bo zapasalo - boš že vedela . In to bo iz ljubezni al pa iz potrebe. Čas dela zate. Sicer pa, kdo pa pravi da je vse v seksu ) ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. avgust 2003 Prijavi Deli 6. avgust 2003 ... spolno energijo bi rad dvignil... na višje nivoje... ... ja, potem jo pa dvigni ... ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Pojdi med ljudi, in tam kjer začutiš, da ti antena štrli, v tisto smer pojdi. Ne ustavljaj se, večkrat bo negativno kot pozitivno, toda ne meči puške v koruzo, pojdi naprej. Praksa bo naredila svoje, energija se bo razlivala, užival boš v nepozabnih trenutkih...... Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Medea 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Voda! Pri tebi gre za velika nasprotja: ne čutiš potrebe po ljubezni in spolnosti, a vendar si jo po drugi strani želiš! Najprej razčisti sama pri sebi. Verjetno še ni pravi trenutek, verjetno v čisto sebi še nisi povsem prebolela slabe izkušnje. Ko boš v sebi začutila tisti pravi trenutek, torej prelomni, ko boš razčistila s preteklostjo (ki je verjetno potlačena v tvoji podzavesti) , boš lahko spet pripravljena za novo "normalno" življenje!Pa veliko sreče! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 .... Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 ko bos srecala pravo osebo ki ti bo ogrela custva in srce....si lahko brez skrbi da se ti bo tudi prebudila zelja po intimnem dotiku...ljubljenju ....in se kaj vec..... dej casu cas....in samo pri eni stvari se ne zaviraj..... dovoli moskim da imajo pristop do tvojega srca.... je ze res da si vse to ze prebolela....sam custva si zaklenila.....sedaj je prisel cas da jih odpres...in jim prepustis prosto pot... sem sigurna da v tem casu je ze kdo trkal na tvoje srce....pa si ga zaradi strahu pred ponovno bolecino odslovila.... tega ne pocni vec... niso vsi moski enaki...tudi oni imajo custva in za seboj slabe izkusnje kakor ti in se marsi katera.... raje se nauci....da iz slabih izkusenj iztrzes najboljse kar lahko za vodilo v svoje zivljenje...ker na teh...se ucimo ziveti.... vso sreco ti zelim.....in prepusti se toku zivljenja...brez strahu... by smajcica Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 živeti z lulčkom.Je pohota trdota? muzej pohote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 živeti z lulčkom.Je pohota trdota? Nebi rekel, hehe, mehkota je pohota, trdota je vrednota.... je tko pokowc? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 tut prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Zanimivo, nekje sredi te teme je stvar postala takšna, da nisem bila sigurna, če jaz to isto zadevo počnem, zdaj se je pa usidralo na stabilnih tleh. Ja te zadeve so v glavi - želja, orgazmi, ..... tako da manj si jo človek razbija in manj komplicira, bolje gre. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 janjak..kaj se pa da pr orgazmu komplicirat?pride k pride, gre k gre ... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 ko bos srecala pravo osebo ki ti bo ogrela custva in srce....si lahko brez skrbi da se ti bo tudi prebudila zelja po intimnem dotiku...ljubljenju ....in se kaj vec..... dej casu cas....in samo pri eni stvari se ne zaviraj..... dovoli moskim da imajo pristop do tvojega srca.... je ze res da si vse to ze prebolela....sam custva si zaklenila.....sedaj je prisel cas da jih odpres...in jim prepustis prosto pot... sem sigurna da v tem casu je ze kdo trkal na tvoje srce....pa si ga zaradi strahu pred ponovno bolecino odslovila.... tega ne pocni vec... niso vsi moski enaki...tudi oni imajo custva in za seboj slabe izkusnje kakor ti in se marsi katera.... raje se nauci....da iz slabih izkusenj iztrzes najboljse kar lahko za vodilo v svoje zivljenje...ker na teh...se ucimo ziveti.... vso sreco ti zelim.....in prepusti se toku zivljenja...brez strahu... by smajcica Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.