Skoči na vsebino

Mmmm m, vaša najokusnejša hladna jed

Recommended Posts

Neverjetno, da še nisem bil tukaj, mislim, hoh, če kdo rad kuha potem sem to jaz, ampak sedaj sem v krizi, nujno rabim nekaj receptov, ki ne vključujejo kuhanja... situacija je taka da v našem stanovanju je temperatura znosnih 27 stopinj če je zaprto, če se v njem kuha se dvigne do 30, kar je že neznosno, posledica, bolj mal se kuha, imate kakšen recept ki ne vkučuje toplote...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

jAZ POLETI NAJRAJE PRAKTICIRAM SADJE,sadne salate, FUL MI PAŠE S O Č N O

AL PA SALATE KI JIH TUDI NE RABIŠ KUHAT.........pa razni dresingi ki so ful izi za nardit.......

na koncu pa ugotoviš da ful zdravo ješ ,povrh vsega

*one love*

*one heart*

*one unity*

El Nino!

Spominjam se, ko sem bila še otrok, ko je stara mama ob vročih poletnih dnevih za kosilo pripravila "prleške kumare" - tako jim je rekla, sicer pa tu na gorenjskem tega tako ali tako nihče ne pozna....

Kumare je naribala, ne preveč solila in ožela, skuhala krompir (al pa tud ne) ga ohladila, in narezala na lističe, pred tem je že imela domače okisano mleko, v katerega je dala ožete osoljene kumare in lahko krompir, dodala malo kisle smetane, sol po okusu, poper, lahko rdečo papriko, naseseklan česen in lahko tudi čebulo - to je blo men tko noro za jest, pa osvežujoče in prav sedlo je na take vroče dneve...

Lep pozdrav!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

a si ze poskusil s kaksnimi hladnimi juhami?

poletna jogurtova s kumarami... ne spomnim se tocno, zmesas jogurt, cesen, poper in se neke zacimbe, zmlete orehe, dodas na kolobarcke narezane kumare... ful pase poleti...

Al pa gazpacho... paradiznikova mrzla.. spanska juhica.. ta je tud super... sam sem jo ene dvakrat poskusala sama delat, pa ful veliko casa vzame, pa se nekako je prevec kasasto bilo vse.. tako da zdaj kupujem vecje zaloge instant variante, kadar grem v Spanijo, pol pa dodelam po okusu...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

sam povejte mi, koliko cajta naj jih pražim, oz. tist osnovni postopek..se praiv teflonova posoda, pa kaj, kako olje, mast,no...pa še kej detajlov, de jest ne bom pole še kej izumu x:Dx

aja, pa še to, .se še da kakšno sadje pražit_

Ja vprašam no, ko pa vsi tako veselo uporabljajo oljčo olje !

Bobnar spet imam občutek, da se jeziš ?  Zakaj ?  x;)x

Vanja, ne jezi se - samo se šali! x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x:)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Malo bolj čuden recept za paradižnikovo solato, ki mi je všeč, je pa pikanten, to je za tiste, ki imajo radi nenavadno:

paradižnik narežeš na manjše kose , soliš, popraš, dodaš nekaj jabolčnega kisa, žličko ajverja in čili omako po okusu.

LP!

Lahko pa pogledaš takole; so drugi tisti, ki so čudni x;)x

Imam pa že kar nekaj idej, kako bi s tole kombinacijo eksperimentirala.

Lahko bi dodala malo koruze ali pa nariban sir, pa še kakšno začimbo, ... x:Ix

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...