Skoči na vsebino

Mmmm m, vaša najokusnejša hladna jed

Recommended Posts

El Nino, ali si hotel vedeti samo za jedi,ki se ne kuhajo ali ki se tudi kuhajo?

Če kuhaš, potem skuhaj kaj takega kar lahko počaka za več dni in imaš za večkrat: skuhaš piro ali pa ajdovo kašo v malo večji količini (recimo za tri dni). Pol jih pa uporabiš ali kot dodatek v solati, ali pa dodaš npr. paradižnik in sir, toliko, da se začne topit.

Sploh pire ne morem prehvalit!

Varianta, ki jo jaz prakticiram za kosilo: mešana solata iz: zelene solate, rukole, peteršilja, paradižnika in korenja z dodano piro. Pa jabolčni kis in olivno (ali bučno) olje.

Pa dober tek vegetarijancem in nevegetarijancem (to smo tisti, ki ne maramo Vegete! x:Dx )

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Deli na socialnih omrežjih

ehe vidiš vidiš mucamaca, na to pa nisem pomislil, skuhaš zvečer ko se ohladi, in pol ješ tri dni... če se rima more bit dobro :)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja,banane na žaru ali v žerjavici,....enostavno kot pasulj,...neolupljene banane zaviješ v alu-folijo in jih vržeš na roštilj ali v žerjavico,verjetno bi se tudi v pečici spekle.No v glavnem, pečejo se toliko časa, da ko jih potipaš morajo biti mehke,...olupiš in poješ z žličko,ker se bananino meso povsem zmehča,...za moj okus sladica prve lige. x:px
Glej naprej, če se le da,...

ravno ko dokončam vse banane zagledam tak recept... juj bed timing... hvala anyway, sicer dvomim da si bom zapomnil hehe, do naslednjič, ampak morda pa le :)=
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja,banane na žaru ali v žerjavici,....enostavno kot pasulj,...neolupljene banane zaviješ v alu-folijo in jih vržeš na roštilj ali v žerjavico,verjetno bi se tudi v pečici spekle.No v glavnem, pečejo se toliko časa, da ko jih potipaš morajo biti mehke,...olupiš in poješ z žličko,ker se bananino meso povsem zmehča,...za moj okus sladica prve lige. x:px

Lahko pa jo daš v skodelco, povrhu pa vanilijev sladoled. x^x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Valjda, da je Sladoled ena najpopularnejših najpomembnejših elementov prehrane v vročih cajtih, če samo pogledam koliko ton se ga poje poleti....uff

Najljubša hladna osvežilna nebeška hrana Zame poleti pa se naredi tako: x:px

vzameš eno ravno prav zrelo Melono in jo olupiš zrežeš na kockice,

nato potreseš s sladkorjem, pokapljaš z malce ruma in stisneš limono,

potem pa meshaj, meshaj in daj na hladno vsaj za kako urco,

nato pa je božanski prepojeni okus melone pripravljen,

da te razvaja in se v tebi topi!

lahko pa kar pokombinirate s sladoledom

NJAAAMIII!

x:px Uživajte x:px

:inocent: :vio: x:Xx Vila Vetra

Nikoli ne podcenjuj moč vetra

in moč strasti...!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...