MUCAMACA 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 El Nino, ali si hotel vedeti samo za jedi,ki se ne kuhajo ali ki se tudi kuhajo? Če kuhaš, potem skuhaj kaj takega kar lahko počaka za več dni in imaš za večkrat: skuhaš piro ali pa ajdovo kašo v malo večji količini (recimo za tri dni). Pol jih pa uporabiš ali kot dodatek v solati, ali pa dodaš npr. paradižnik in sir, toliko, da se začne topit. Sploh pire ne morem prehvalit! Varianta, ki jo jaz prakticiram za kosilo: mešana solata iz: zelene solate, rukole, peteršilja, paradižnika in korenja z dodano piro. Pa jabolčni kis in olivno (ali bučno) olje. Pa dober tek vegetarijancem in nevegetarijancem (to smo tisti, ki ne maramo Vegete! ) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2003 ehe vidiš vidiš mucamaca, na to pa nisem pomislil, skuhaš zvečer ko se ohladi, in pol ješ tri dni... če se rima more bit dobro Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Ja,banane na žaru ali v žerjavici,....enostavno kot pasulj,...neolupljene banane zaviješ v alu-folijo in jih vržeš na roštilj ali v žerjavico,verjetno bi se tudi v pečici spekle.No v glavnem, pečejo se toliko časa, da ko jih potipaš morajo biti mehke,...olupiš in poješ z žličko,ker se bananino meso povsem zmehča,...za moj okus sladica prve lige. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 tiste kumare s krompirjem in smetano so fulll dobre, zraven pa paše še stročji fižol! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2003 ravno ko dokončam vse banane zagledam tak recept... juj bed timing... hvala anyway, sicer dvomim da si bom zapomnil hehe, do naslednjič, ampak morda pa le = Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Ja,banane na žaru ali v žerjavici,....enostavno kot pasulj,...neolupljene banane zaviješ v alu-folijo in jih vržeš na roštilj ali v žerjavico,verjetno bi se tudi v pečici spekle.No v glavnem, pečejo se toliko časa, da ko jih potipaš morajo biti mehke,...olupiš in poješ z žličko,ker se bananino meso povsem zmehča,...za moj okus sladica prve lige. Lahko pa jo daš v skodelco, povrhu pa vanilijev sladoled. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Klobasa pa bog požegnaj Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Valjda, da je Sladoled ena najpopularnejših najpomembnejših elementov prehrane v vročih cajtih, če samo pogledam koliko ton se ga poje poleti....uff Najljubša hladna osvežilna nebeška hrana Zame poleti pa se naredi tako: vzameš eno ravno prav zrelo Melono in jo olupiš zrežeš na kockice, nato potreseš s sladkorjem, pokapljaš z malce ruma in stisneš limono,potem pa meshaj, meshaj in daj na hladno vsaj za kako urco,nato pa je božanski prepojeni okus melone pripravljen, da te razvaja in se v tebi topi! lahko pa kar pokombinirate s sladoledom NJAAAMIII! Uživajte Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.