El Nino 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Haha kul v bistvu še preden sem napisal željo se mi je uresničila... (želel sem ugotoviti akorde za "sam po parku", no in dobil sem jih z googlom še preden sem dobro začel pisat tole temo... ahja saj še ena želja je, rad bi bil spet zaljubljen, ......I'm only happy when it rains I'm only happy when it's complicatedand though I know you can't appreciate it I'm only happy when it rains You know I love it when the news is bad and why it feels so good to feel so sad I'm only happy when it rains .... torej tudi malo dežja... prosim hladno vreme in to, heh tud če elektrika crkne, bom pa akustilno igral... prosim prosim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2003 Lepa beseda lepo mesto najde.... hvala ribica (zunaj dežuje... piha burja, ohladilo se je....) to mi deli... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2003 Nikoli še nisem videl da bi kdo v pol urce priklical dež... ampak heh očitno je uspelo, zdaje se že bojim da bom spet zaljubljen, hehe, sam to bo moralo biti pa zanimivo, ker trenutno ne poznam prav nobene hehe no to naredi stvari še toliko bolj zanimive... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 el nino zakaj se pa BOJIS da bos spet zaljubljen? Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2003 figure of speech Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 želel sem ugotoviti akorde za "sam po parku"besedilo tele pesmice je pa moj frend napisal Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Nikoli še nisem videl da bi kdo v pol urce priklical dež... ampak heh očitno je uspelo, zdaje se že bojim da bom spet zaljubljen, hehe, sam to bo moralo biti pa zanimivo, ker trenutno ne poznam prav nobene hehe no to naredi stvari še toliko bolj zanimive...V Ameriki so imeli profesionalnega klicalca dežja Zaljubiš se pa lahko v nekaj sekundah Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. junij 2003 Prijavi Deli 27. junij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 ,,,sem že dvakrat napisala, želela, še vedno kuham in znova razočaranje... žalostna sem...jočem in vlečem nase... ali naj še kuham... :\: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 ne kuhaj, raje zamenjaj kuho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 poki, če zamenja kuho - kaj pa bo potem drugač? jest bi na tvojem mestu pustila kastrole in šla ven jest Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. julij 2003 Prijavi Deli 2. julij 2003 tale je pa prou koketna Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 biu dons pr dohtarju..... riba dej de bo z nogo vse u redu....plizzzz Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ... naj ti ribca izpolni željo... ...držim pesti... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 hvala mateja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ...se pridružujem.......Matejinim željam ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 vse bu uredu g.akkhut, sam mau miru rabš , pa bu boš pa na tak način najdu mir u seb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ...se pridružujem.......Matejinim željam ......... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Jaz tudi Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2003 Zdaj smo pa tam, rbica mi je izpolnila še ta tretjo željo, čeprav z vodo je pa pretiravala iz gorice sem vozil 30 km skozi točo... ampak heh, vsaj vem da sem zaljubljen, torej tudi tretja želja je tu, folk, pomje bistvo zlate ribice je da vam izpolni želje ki so možne... recimo prav možno je da začne padat toča in ko se ustavim v podvozu vidim avto z njenim naslovom na vratih... (njen tatko ma trgovino... pa je na kombiju reklama, heh ampak zakaj je tisti kombi bil parkiran ravno poleg mene, nek prijazen stric je rekel naj še malo bližje zapeljem... ja ja folk spet sem v pklu, in če sem za kakšne stvari rekel when hell frezzes over, no toča je bila dokaj mrzla, heh torej pku je zmrznu, najbrž je to neke vrste raj, mrzu pekel, ampak, dokler je v njemu .. .. .. .. heh je to hudo, ja, ko človek nekaj gradi, in potem zgradbi vzame temeljni kamen, tako kot descart, se bojim da sem kako je že tista stvar ko se človek izmenično počuti ekstremno dobro in potem ekstremno slabo, neka hiper nekaj.... sicer genialna zadeva ampak sam tega ne, ........................... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2003 Zdaj smo pa tam, rbica mi je izpolnila še ta tretjo željo, čeprav z vodo je pa pretiravala iz gorice sem vozil 30 km skozi točo... ampak heh, vsaj vem da sem zaljubljen, torej tudi tretja želja je tu, folk, pomje bistvo zlate ribice je da vam izpolni želje ki so možne... recimo prav možno je da začne padat toča in ko se ustavim v podvozu vidim avto z njenim naslovom na vratih... (njen tatko ma trgovino... pa je na kombiju reklama, heh ampak zakaj je tisti kombi bil parkiran ravno poleg mene, nek prijazen stric je rekel naj še malo bližje zapeljem... ja ja folk spet sem v pklu, in če sem za kakšne stvari rekel when hell frezzes over, no toča je bila dokaj mrzla, heh torej pku je zmrznu, najbrž je to neke vrste raj, mrzu pekel, ampak, dokler je v njemu .. .. .. .. heh je to hudo, ja, ko človek nekaj gradi, in potem zgradbi vzame temeljni kamen, tako kot descart, se bojim da sem kako je že tista stvar ko se človek izmenično počuti ekstremno dobro in potem ekstremno slabo, neka hiper nekaj.... sicer genialna zadeva ampak sam tega ne, ........................... še dobro da je moji kitari me Nina, to je bila najbrž da najboljša naložba v mojem čustvenem življenju, večina ostalih stvari me je sesulo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Ribica prosim popazi, da bo moja hči varno potovala na Hvar in nazaj... hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.