Skoči na vsebino

Ribica

El Nino

Recommended Posts

Haha kul v bistvu še preden sem napisal željo se mi je uresničila... (želel sem ugotoviti akorde za "sam po parku", no in dobil sem jih z googlom še preden sem dobro začel pisat tole temo... ahja saj še ena želja je, rad bi bil spet zaljubljen, ...

...

I'm only happy when it rains

I'm only happy when it's complicated

and though I know you can't appreciate it

You know I love it when the news is bad

and why it feels so good to feel so sad

....

torej tudi malo dežja... prosim hladno vreme in to, heh tud če elektrika crkne, bom pa akustilno igral... prosim prosim :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 65
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lepa beseda lepo mesto najde.... hvala ribica (zunaj dežuje... piha burja, ohladilo se je....) to mi deli...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nikoli še nisem videl da bi kdo v pol urce priklical dež... ampak heh očitno je uspelo, zdaje se že bojim da bom spet zaljubljen, hehe, sam to bo moralo biti pa zanimivo, ker trenutno ne poznam prav nobene :) hehe no to naredi stvari še toliko bolj zanimive...

Nikoli še nisem videl da bi kdo v pol urce priklical dež... ampak heh očitno je uspelo, zdaje se že bojim da bom spet zaljubljen, hehe, sam to bo moralo biti pa zanimivo, ker trenutno ne poznam prav nobene :) hehe no to naredi stvari še toliko bolj zanimive...

V Ameriki so imeli profesionalnega klicalca dežja

Zaljubiš se pa lahko v nekaj sekundah

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Zdaj smo pa tam, rbica mi je izpolnila še ta tretjo željo, čeprav z vodo je pa pretiravala iz gorice sem vozil 30 km skozi točo... ampak heh, vsaj vem da sem zaljubljen, torej tudi tretja želja je tu, folk, pomje bistvo zlate ribice je da vam izpolni želje ki so možne... recimo prav možno je da začne padat toča in ko se ustavim v podvozu vidim avto z njenim naslovom na vratih... (njen tatko ma trgovino... pa je na kombiju reklama, heh ampak zakaj je tisti kombi bil parkiran ravno poleg mene, nek prijazen stric je rekel naj še malo bližje zapeljem... ja ja folk spet sem v pklu, in če sem za kakšne stvari rekel when hell frezzes over, no toča je bila dokaj mrzla, heh torej pku je zmrznu, najbrž je to neke vrste raj, mrzu pekel, ampak, dokler je v njemu .. .. .. .. heh je to hudo, ja, ko človek nekaj gradi, in potem zgradbi vzame temeljni kamen, tako kot descart, se bojim da sem kako je že tista stvar ko se človek izmenično počuti ekstremno dobro in potem ekstremno slabo, neka hiper nekaj.... sicer genialna zadeva ampak sam tega ne, ...........................

Zdaj smo pa tam, rbica mi je izpolnila še ta tretjo željo, čeprav z vodo je pa pretiravala iz gorice sem vozil 30 km skozi točo... ampak heh, vsaj vem da sem zaljubljen, torej tudi tretja želja je tu, folk, pomje bistvo zlate ribice je da vam izpolni želje ki so možne... recimo prav možno je da začne padat toča in ko se ustavim v podvozu vidim avto z njenim naslovom na vratih... (njen tatko ma trgovino... pa je na kombiju reklama, heh ampak zakaj je tisti kombi bil parkiran ravno poleg mene, nek prijazen stric je rekel naj še malo bližje zapeljem... ja ja folk spet sem v pklu, in če sem za kakšne stvari rekel when hell frezzes over, no toča je bila dokaj mrzla, heh torej pku je zmrznu, najbrž je to neke vrste raj, mrzu pekel, ampak, dokler je v njemu .. .. .. .. heh je to hudo, ja, ko človek nekaj gradi, in potem zgradbi vzame temeljni kamen, tako kot descart, se bojim da sem kako je že tista stvar ko se človek izmenično počuti ekstremno dobro in potem ekstremno slabo, neka hiper nekaj.... sicer genialna zadeva ampak sam tega ne, ........................... še dobro da je moji kitari me Nina, to je bila najbrž da najboljša naložba v mojem čustvenem življenju, večina ostalih stvari me je sesulo...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...