Mick 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Hm......se že spet pridružujem......Matejinim željam ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 hvala Mick... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Vidva sta pa zadnje čase usklajena Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 naša Tina Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 riba dej de bo z nogo vse u redu....plizzzzbomo se tukaj rekli kaksno dobro besedo zate... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Ribica HVALA Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2003 Kaj je to ker je meni ribica izpolnila vse tri želje, greste pa zdaj vsi k tej ribici probat.... ta je že izpraznjena... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 Ribica prosim popazi, da bo moja hči varno potovala na Hvar in nazaj... hvala ... ribica... hvala, ker danes paziš tamladadva, da bosta varno pripotovala nazaj domov... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 El Nino - dobrota Zlate Ribice je neskoncna, zelja tako ne more biti nikdar prevec - sploh pa ne toliko, da bi bilo karkoli izpraznjeno oz. da ne bi se ostalo za druge. ...kaj potem porece-s sele na Helenino Srcno zeljo ... Mateja - po mojem bo tako kot tja grede - ker prepustis skrb zase v 'visje' roke, imas 'pravico' do zascite - in jo tudi imas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. julij 2003 Prijavi Deli 12. julij 2003 Marsa in Sanjalica - hvala Mi je ravno pred eno uro poslala msg, da je s trajekta gledala delfine in da imajo na Hvaru tudi mungote (ne samo na Pelješcu, kjer smo jih imeli kar na terasi, dingote pa pod njo )... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 ribica ... HVALA Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. julij 2003 Prijavi Deli 13. julij 2003 ja plepooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2003 El Nino - dobrota Zlate Ribice je neskoncna, zelja tako ne more biti nikdar prevec - sploh pa ne toliko, da bi bilo karkoli izpraznjeno oz. da ne bi se ostalo za druge. ...kaj potem porece-s sele na Helenino Srcno zeljo ... Maš prav ja, hm me prav zanima od kje izvira tisto tri želje pravilo, mit al karkoli, hehe predvidevam da iz tega da so morali potem junaki v pravljicah bolj modro izbirati želje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 ej RIBA...!!! dej zrihti, de tale teden mine merno,brez de se pokoleva...hehe bi rad srechu tole bitje od ribe... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Ribica.......daj ji moč...... in odvzami ji bolečine x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Dej no, ribica, prosim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Mick... saj bo...zdajle se ukvarja z aakhutom in... potem pa ribica uresniči Micku željo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 ...hm...ja....verjetno gara ........ribica garačica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 ... morda pa niti ne ... ... bo aakhut kaj povedal... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 ...hja....če se je ribca potrudla......on gara.....prijetno Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 ... zdaj se jima verjetno mal kolca Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 ... A ribicam se tudi kolca? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Tina ... se ti zgleda zdi čist možn, da si je aakhut kr našo ribo mal za domov vzel... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2003 Prijavi Deli 26. julij 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.