BeeKeeper 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 Zdaj se moramo samo še zmeniti, kje se dobimo ko bo konec sezone in zažuramo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Miro 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 To! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 ja recimo nekje v zimskem cajtu ali pozni jeseni..kak dober žur Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 JEST SEM ZA TO ABSOLUTNO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Torej kdo bo organiziral vse skup in kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Miro 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Glede na to, da smo iz različnih krajev naše lepe ... predlagam, da se najprej dogovorimo za lokalno področje, tam pa naj zadevco organizira domačin ... seveda s pomočjo vseh udeležencev. Kakšen kmečki turizem ... P.S. Včeraj sem bil pri dveh starejših kolegih in pri obeh probal medeni liker. Oba sta recepturo skrbno skrivala (he, he) , iz okusa pijače pa je bilo jasno, da gre za prisotnost klinčkov ... Stara navada, železna srajca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Kaj menite za ČZS center - Brdo pri Lukovici, pa še za tiste ki so od daleč lahko prespijo tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Miro 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Ni slabo, ampak treba je primerjati cene z drugo tovrstno ponudbo.... vsaj kar zadeva prenočitve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Prenočitev bo predraga.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Naslednji predlog prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Povprašaj dr. Kapuna mogoče odstopi svoj vikend za eno žurko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Miro 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Dr. Kapun - lociran kje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Vaneče to je pa na našem koncu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Miro 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 To je v redu ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 No torej BeeKeeper poklič.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Kaj ga boš ti hladil z vodo ko mu predstavim to idejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Ja pa bo lahk neki naredil za kako žurko al kaj??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 OK mu te dni sporočim predlog - reakcijo vam javim nemudoma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Javi, če bo voda zadost za hlajenje ali pa bo treba led Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Miro 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Ta vikend sem degustiral nekaj medenih likerjev, različnih proizvajalcev / čebelarjev. Liker s slivovko mi nikakor ne znese (na koncu ostane močan okus po slivovki), hruškovo žganje je pa zakon. Zanimivo je tudi, da nobeden od izdelkov ni vseboval nič destilirane vode; samo med + žganje x!x A je uporaba slivovke v pripravi medenega likerja bolj tipična za štajerski del (gorenjci menda uporabljajo samo sadjavec) ali so bile to izjeme?Primorci menda uporabljajo tropinovc... P.S. Dana - Mirna - ali kdo ve, kakšno kvaliteto dosega njihov sadjavec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Ja odvisno kašen med je, kakšna slivovka % alkohola je važen itd..., brez vode je zadeva premočna vsaj po moje. Ujeti moraš tudi okus za ženske kajti na njih tudi treba računat Sedaj kakšno žganje uporabit je čisto osebna stvar, ujeti treba eno harmonijo v tej pijači in vsak mora zase neko recepturo postavit. Prvo mora biti tisto kar narediš všeč tebi, če tebi ne bo potem drugim tudi ne bo tak pravijo Okus opravi prpolis oziroma v neki meri da odlično harmonijo samo ne pretirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Miro 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Se strinjam, treba je poskusit in z izdelkom zadovoljiti lasten okus kot tudi okuse drugih.A misliš, da bi namesto namakanja propoliziranih pokrovčkov v žganju lahko dodal kar nekaj samega propolisa? Namreč, močno dvomim da bodo pokrovčki pri zadnjem točenju prevlečeni s propolisom in kot takšni primerni za namakanje ... Danes grem na Gorenjsko, po - menda - odlično domače hruševo žganje. Cena 1.200 SIT / liter... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Kar se tiče namakanja pokrovčkov se jaz tega nebi lotil, ker je vosek preveč ''zapacan'' z Perizinom ( Cumafos) pa še verjetno Fluvalinat ( klartan) se najde noter. Ne mislit, da ga ne uporabljaš saj ga tudi jaz ne in nikoli nisem ampak satnice kupujemo in vosek odajamo vsi torej dobimo te zadeve tudi tisti, ki jih nikoli nismo uporabili. Če bi že kdaj pokrovčke namakal bi ti priporočil z akacijeve paše, ker je takrat možnost tega najmanjša saj čebele proizvajajo čist vosek Propolis lahko dodaš samo loti se laboratorija, mešaj oziroma delaj z 1 dcl vsega, medu, vode, žganja pa malce propolisa daš 0,3 vode, pa tolko žganja pa med in neklaj kapljic proplisa skratka delaj v mali količini, da dobiš tisto kar želiš ko boš zadovoljen multipliciraj vse skup pa bo!?Zapisuj si kaj in koliko daješ, da boš potem vdel povečat..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Tole z zapacanim voskom je pa res, ko se srečamo na žuru po koncu sezone vam povem, kako so za štos neki delali analizo v SLO - in v vosku odkrili hudiča in pol. :xx!: Je pa res da kup svinjarije čebele znosijo z drevja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Ja saj vem kaj so odkrili zato opozarjam, da ne najdejo še kaj tam kjer res nebodigatreba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.