El Nino 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Problem je yelo yanimiv, ampak ne morem zamenjat stare ikonce, rad bi posnel gor novo ki ustreza vsem lastnostim (58x99, jpg format...) ampak vsakič ko jo poskušam posnet gor, se mi pokaže stara, namesto nova... zelo sem prepričan da snemam gor pravo... nevem najbrž ne deluje sistem za zamenjavo, al kaj ??? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2003 hm je že kul, zgleda da je bil problem zelo duhovne narave, uporabil sem št 13 (58) ko sem zamenjal stvar na 99x99 se je pokazala prava slikca, no potem sem zamenjal nazaj na 58 je bila še prava velikost in zdej ej kul, ampak marša no kako je ta tvoj forum narejen da je tako odvisen od numerologije.... hehe neumno kot se zdi ampak samo točno to sem naredil da je delovalo... me seveda zanima če je kakšna znanstvena razlaga za tem in to kakšna... hehe ampak dvomim da obstaja. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 to verjetn zato, k PC dela sam na 1, pa 0 11111...0000 11 00...etc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 No, me veseli, da si zrihtal, se predno je bilo treba 'urednistvu' migniti s prstom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.