El Nino 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Kdo najboljše čara Sredi lepega sončnega sne se ej čarodej miha spomnil na svoje prijatelje čarovnike. Povabil jih je na tekmovanje v čaranju. Vsakemu čarovniku je poslal leteče pismo, v katerem je bilo povabilo na tekmovanje. Čez en teden so prispeli na kraj tekmovanja prav vsi povabljeni čarodeji. Vseh skupaj jih je bilo tisočtristo. Vsak je pripravil svojo čarovnijo, čeprav so vedeli, da bo zmagala le ena izmed mnogih čarovnij. Izbrali so tudi komisijo, ki bo določila najboljpo čarovnijo na svetu. Za komisijo so bili izbrani trije najstarejši čarovniki: Miha, Janez in Tine. Ti so se sprehajali in opazovali, kaj bo kdo pričaral. Vsi čarovniki so čarali, kot da bi jim šlo za življenje. Prvi je pričaral narobe obrnjen kozarec polen vode, drugi nekaj drugega, tretji zopet nekaj tretjega, tako da je imel vsak nekaj pokazati. Ko je komisija obiskala prav vse čarovnike, je staknila svoje stare modre glave in določila prve tri čarovnije na tem svetu. Tretja je bila čarovnija z sodom iz katerega je neprenhoma tekla voda. Sod so podarili otrokom v puščavi, z namenom, da ne bodo nikoli več žejni. Druga je bila čarovnija, ki je v trenutku, ko si pritisnil na gumb v zlati srajci, ustavila vse vojne. Zlato srajco so podarili sveovni organizaciji za mir. Prvo mesto pa je osvojila čarovnija, ki je v trenutku potolažila vsakega še tako žalostnega otroka. To so razmnožili in jo podarili dedku Mrazu, da je le ta z njo obdaril vse otroke na svetu. Čarodej Miha je bil še dolgo vesel, ker je lahko pomagal človeštvu z enim samim tekmovanjem. Ajdovščina, 12. 17. 1996 Jure Grbec 6.č Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2003 Najprej zanimiva zgodbica spremlja tole pismo, heh, napisal sem ga ko sem bil star 12 let, in sedaj čez sedem let se vrne, hm potovalo je do tatove ordinacije, pristalo v predalu in sedaj ko je čistil predal ga je odkril in ga prinesel nazaj, z neverjetnim timingom, ravno ko sem odkril spet stik s pravim jazom, tisto reč ki jo človek vsaj zahodni ponavadi izgubi tam nekje v dvanajstem letu... to pismo je v bistvu kot neko pismo skozi čas, prav lahko bi ga napisal danes mislil bi enako, pa sem ga napisal pred sedmimi leti, ironično je da ga nebi moral napisati vmes, takrat sem bil izgubljen, sedaj sem se spet našel, V tem pismu sem izrazil vse kar pravzaprav sedaj hočem, morda res pred štirimi leti sem hotel druge stvari, vendar danes hočem spet isto, in to je darilo z neba(hm samemu sebi), ki mi potrjuje da sem na pravi poti.... Še ena taka mala zanimivost, 1300 čarovnikov (številka 13 vedno je tam, kot jaz, moja zadnja številka ki sem jo videl preden sem dobil to pismo je bila prav tako 13, na maturitetnih vprašanjih, sem potegnil 13. polo....) heh Sicer pa ja želim si tega, Vode, Miru in Sreče! Neverjetno se mi zdi kako sem pisal o stvareh o katerih sploh nisem imel pojma kakšno simboliko sem uporabil zgolj intuitivno... Nekoč sem imel vprašanje, med nemščino, koga bi lahko srečal med vsemi ljudmi če bi lahko. Sedaj bi odgovoril sebe, starega 12 let, Vso srečo v iskanju kajti jaz sem našel. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Čestitam ti ElNino! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 ....... sedim ze pet minut tlele.. sem hotla nekaj globokega napisat, pa.. ma ja, vcasih bolje, ce ostane nenapisano... lepo je, ko se clovek najde... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 ....... sedim ze pet minut tlele.. sem hotla nekaj globokega napisat, pa.. ma ja, vcasih bolje, ce ostane nenapisano... lepo je, ko se clovek najde... Aliana Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 No, pa se trinajstica je zraven Stalni clan Objave: 413Clan od: 9. Oct 02 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 No, pa se trinajstica je zraven Stalni clan Objave: 413Clan od: 9. Oct 02Ja, pr men bi tud morala bit, pa se kar nekaj ponavlja. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 Čestitam ElNino Pri dvajsetih sem za 10 let pozabil nase. Verjamem, da ti ne boš. Tole je pa tudi moja 413. objava - zate! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. junij 2003 Prijavi Deli 28. junij 2003 EJGANINO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2003 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 El Nino, tud tale 12.17.1996 ni od muh Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2003 Zanimivo ja da to najkasneje opazite... meni se je zdelo ravno to najbolj neverjetno... 12 dan 17ega meseca.. mislim ej, haha kakšen vizionar, najbrž je bilo mišljeno za mars kjer bo 24 mesecev... hehe sicer pa če sešteješ 1+2+1+7+1+9+9+6 dobiš 9, moje osebno število... to je bil moj dan hehe škoda da tisti mesec ne obstaja... no ja resnica je veliko manj romatnična imel sem uro z takim datumom najprej mesec potem ostalo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.