aakhut 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 kuko romantichno :xx!: :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Zadnjič sem se pozno ponoči vozila iz Lj....strahotno slabo razpoložena... :xx!: Še v lj...pobrala enga štoparja...kar drgač ni moja navada...ker se rada vozim sama...Dečko prijeten...pa ful zamorjen...ker se je skregal s punco... Malo sva klepetala...poslušala njegov CD...vožnja je iz more...postala prijetna... Namenjen je bil v Velenje....ura pol štiri zjutraj...pa sem mu v Žalcu poklicala taksi...in ga tut plačala...ker je bil brez denarja... Pozabila sem...da sem mu dala mail naslov....danes pa presenečenje... Poslal mi je zahvalo....povedal....da mu je pogovor z menoj spremenil življenje...in poslal svojo čudovito pesem... Drobna stvar....ki mi je polepšala dan... Astra... slava tistim ki zivijo!!! x:))xv zmoti ali ne, samo da zivijo!!= pot = ozavescanje = spoznavanje = pretok no vsaj zdele tko mislm free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 JA,g. Astra, to ti je zastonj pedagoški čut Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 hja, jst pa sm cer seu u kino gledat terminatorja3. tut zanimivo racunalniko bojen. yihr pride se nadaljevanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Jaz pa zadnje tedne uživam, vse se mi zdi tako na easy. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Vas je pa veliko preobleklo svojo ikonco. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 AJ mah neki murem ris napisat, nočem bit miljonar,hočem bit miljarder to pa zato,da me sistem psti prmer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Contesa - srečno pot in uživaj....da ne boš preveč zakurila Jadrana Še vedno lenarim...danes krmila race in srne sredi Maribora....hehe sem prav uživala....Mariborčani zdaj pa ugibajte kje sem bila...seveda je zraven tudi ribnik...da olajšam stvar Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 rad bi jedu češpove knedlne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 rad bi jedu češpove knedlne mmm, dobra ideja. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 bemu mam machkateli rojstni dnevi tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 Pride včeraj mimo nek sterejši možak in pravi:"Vam je že kdo igral?" se režimo in pravimo ne...izvleče iz avta harmoniko in zašpila..tako menda za srečo. Nimam pojma kdo je bil...potem jo pospravi in mimogrede nekaj še gleda po tleh. "Madona, zdaj sem pa zgubo.." "Kaj ste zgubli?" ga vprašava s svakinjo. "Fedro, ki mi bo ta malega gor držala!" Mi pa v smeh.. Ful nam je ta neznanec popestril dan. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Komaj dobro oči odprla, pa mi je že vroče :xx!: ... čeprav sem imela namen šibat v Ljubljano, me zdaj (že spet) ne mika več. Grem zato raje k izviru K. Bistrice, tam se je hladu še uspelo skrit pred to pasjo in dooooooooooolgotrajno vročino, ki me res zdeluje... v teh dneh naredila svoje remek delo... astrološko analizo za prijateljico ... gotovo se bom tej stvaritvi čez nekaj časa smejala... ... ... pa Marsine poste že malo pogrešam... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 ... pa Marsine poste že malo pogrešam... Ja, to pa tud jst. :o|o: Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Otroci pa potem neumnosti počnejo, pa forum na glavo postavljajo ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 ... ja, peeshuka ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 ..komaj glavo nad vodo držim, vse narobe, vse komaj sproti v red spravljam... ampak za ovekovečit:_čriček se je v moj hladilnik zaljubo_! sem gruntala kako je to možno tale zvok in nato mi je po večkratnih ponovitvah se prižgalo, da je to čriček, ker njegov glas ziba:čriii čriiii čriiii , hladilnik pa enakomerno brniin čriček se oglasi, čim se hladilnik... Zanimivo...kje se le skriva, v vijolicah, v praproti, vse bom pregledala in serenade bo potem pel na travniku Tapravi ljubici-ga bom ven neslane pa takemu hladilniku kot npr internet zablode VV Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 hm bom sedaj naprej začel tukaj pisat... trudil se bom čim bolj iskreno... pravzaprav nimam kaj dosti za pisat, in naj bo to ala Bridget Jones's diary... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Nazaj v ljubljansko ''hladnoco'' piiif je bilo vroce na morcku en mal prevec. Se kaksen dan doma (ravno toliko da precekiram kaj se je dogajalo tukaj) , pa se malce lahkih nog naokrog.Lepo vas je spet brati. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Mama Marsa je spet doma !!!!! Juuuuuppppiiii!!!! smo bli pridni.... smo se čist mal kregal... pa nč tepl funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2003 Ahoj!! Ste me eni prec 'zvohal' , pa boljse, da se kar oglasim... ceprav se nisem cisto 'na broju'... Sam maile dol dobit!!!! Viruse in spame odstranit (in pazit, da ne skenslam zraven se kaksnega vprasanja ali pa narocila za Lunco)! :xx!: Pa un pa tret.Prisli ob pol treh zjutraj.Nismo mogli zaspat do pol petih, pol nas je pa ob kakih 8:15 zvonec zbudil... :xx!: Zdaj pa cisto nasponani in odblojeni, dvakrat dol pa gor stvari prinest... (da ne haramo po stengah ob pol treh)... Uh... Caka me se Mimi, ce je sploh na Krki se... frendov nikakor ne dobim... Cimprej hocem ponjo...Pa bo se to kaksen dan ali celo dva... Tako da - ne se cudit, ce (se) ne bom odgovarjala na F, pa na OS-e in maile...Preden se aklimatiziram in vse porihtam... Skratka - imeli smo se dbest!Uzivancija, vse...Crna grozotno... prevec... mi ne pase... samo ni sans, da bi prisel bel nazaj, ocitno.Pa alergicna sem na kreme za soncenje... Evo... to je to... Se 'vidimo' kasneje ali cez kaksen dan... Se kaksno fotkico fliknem... Mateja, sorry... sem nekaj zamutila, pa je zdaj tvoj post pod mojim...Skratka - moj je bil vmes, tu pa se 1X Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Mama Marsa je spet doma !!!!! Juuuuuppppiiii!!!! smo bli pridni.... smo se čist mal kregal... pa nč tepl http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2003 ja, seveda! HVALA za dobrodoslico!Sory, a tole napisala na hitrico, samo da se javim, ker ze dobila par OS-ev... A saj sem vedela... Zdaj je to verizna reakcija...A ni sans... ne morem vec komentirat... sponam, grem ven zdaj - potem pa imam ful sstvari za uredit... Se vidimo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Marsa dobro aklimatizacijo in wellcome back! Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts